sevgilimin bana köle gibi davranması

Ben ne okudum böyle tövbe tövbe.
Şu öküzün önde gidenin kölesi olmuşsun,ayrılırsam ailem kullandırdırdın diyecek diyorsun.
Evlenmem diyen herif sizden karılık bekleyecek birde,nasılsa herşey bedava ona göre,alt tarafı karnızınızı doyuruyor.

Daha ne demek istediğimi anlayamamışsınız üzgünüm
Mesele ütü mü sizce?
Erkekler garip varlıklar
Bunu emir kipiyle söylemek yerine kadına zorunlu görmek yerine orta yolu bulabileceklerinden bahsediyorum evet erkekler yaradılış gereği her konuda beklentiye sahipler burda mesele kadın değil erkek kendinize gelin

Yorumunuz çok enteresan. 12 yaş büyük adamlara sürekli bir şey izah edeceksek işimiz var.
Birde yaratılış gereği erkekler böyle değil size karşı böyleler herhalde. Bana öyle sizin dediğiniz gibi erkek hiç denk gelmedi.

Hanımefendi söylediğiniz şey yaradılış falan değil. Toplum yapısı ve gelenekler sadece. Emin olun dediğiniz gibi öküz olmayan da pek çok erkek var dünyada... Size denk gelmemiş kendi işini görebilen erkekler

Yaradılış gereği erkekler herzaman beklenti içindelerdir.
Bunu karşındakine zorunlu olarak kabul etmek yerine orta yolu bulmaya çalışmalarından bahsediyorum
Siz neler diyorsunuz ay çıldırıcam

40 yaşında bir adama ablası üstünü çıkar ütüleyeyim ablam diyorsa zaten kaçın oradan. O yaşta hala anne abla vs etkisi altında kalan insanla evlenseniz de olmaz. olmuyor işte görüyoruz.

O yüzden evlenmek istememesi sizin hayrınıza. Ayrıca 1.5 yıl birlikte kalmanıza aileniz bir şey demediyse kendi evinize dönmenize de bi şey demez, rahat olun bence.

Haa bir de, ne yaradılışı allah aşkına? Hayatı boyunca sorumluluk verilmemiş, özellikle annesi ve etrafı tarafından, herkesten üstün görülmüş, hisettirilmiş erkek çocukları büyüyor böyle oluyor işte, ne yaradılışı?
Kendi pis çamaşırını yıkayamayan, aç karnını doyurmaktan aciz, yaşadığı yeri temiz tutma sorumluluğunu alamamış, ama Allah onu öyle yaratmış?

Peki annesi ve ablası günde 10 saate asgari ücretle çalışıyor mu ?

Hanımefendi söylediğiniz şey yaradılış falan değil. Toplum yapısı ve gelenekler sadece. Emin olun dediğiniz gibi öküz olmayan da pek çok erkek var dünyada...
Beklentiye girmek öküz olmak değil iki tarafında sorumlulukları var ev işi tabiki kadına ait değil sadece erkekde yapmalı ortak olmalı herşey ama malesef erkekler hadi dediğiniz gibi %20 lik kısmı öyle olsun %80 lik kısmı malesef kadından bekliyor

nereye kusuyoruz? Yani bu saçma sapan şeyin içine kendinizi siz çekmişsiniz. Herşeyi geçtim karılık görevi sözcüğü ne kadar iğrenç bir sözcük

Bu dediğiniz şey yaradılış falan değil herkes onu söylüyor size

Ben arada bu kadar yaş farkı bulunan ilişkileri özellikle kadin daha 30 na bile gelmemisken çok garip buluyorum. Zaten altını eşeleyince ya baba-kız sorunu çıkıyor ya da şimdiki nesilin sugar daddy sevdası.. Bence ayrılıp kendi yaşınıza yakın biriyle beraber olun aksine kendinize saygınız kalmayacak.

Bu arada konu sahibesinin de sevgilisi kendisinden 12 yaş büyükmüş, sizin de sevgiliniz sizden 12 yaş büyüktü.
Anlarsınız birbirinizi

sen yapamayacaksan kim yapacak bu işleri diyor bende ben çalısıorum dedim hem calısıp hem yapanlar nasıl yapıyor dedi bende ben yapmam hafta da bir kadın al dedim
Eşleriyle birlikte ortak bir hayat paylaşıyorlar öyle yapıyorlar diye cevap verebilirsiniz.
Eğer bir insanın fiziki veya zihinsel engeli yoksa başkasından iş beklemesi çok sakat bir durum.
Bu zihniyet artık köyde yaşayanlarda falan kaldı.
Kaç yaşında herif olmuş yaşadığı evi temizlemekten aciz giydiği gömleği utulemekten aciz.
Şöyle adamlara asla saygı duymuyorum dünyaya zararları var böyle tiplerin oksijen israfı bunlar.
Bu insan size yol arkadaşı olmaz 4 yilima yazık demeyin bir an evvel bitirin ilişkiyi.
Temizlikçi tutsa bile mesele kapanmaz zihniyeti bozuk çünkü bu insanın.

sevgili iş veren bilemedim. asgari ücretle çalışacaksam kesinlikle sevgilimin yanında olmazdı bu diye düşünüyorum. evlenmek istemiyor paşa hazretleri ama hanımlık bekliyor her anlamda, 4 yıl çok büyük emek siz kullanılıyorsunuz... bitirin kendinizi kurtarın

Yaradılış gereği erkekler herzaman beklenti içindelerdir.
Bunu karşındakine zorunlu olarak kabul etmek yerine orta yolu bulmaya çalışmalarından bahsediyorum
Siz neler diyorsunuz ay çıldırıcam

Erkekler size söz geçirip sürek bir beklenti içerinde ise size karşı bu sizin
hem içsel hemde kişisel sınırlarımızın zayıflığındandır, erkeklerin fıtratında asla değildir.

Not: şu" fıtrat" kelimesini kim kullansa onun hakkında bir durup düşünüyorum.

Siz karismamasi gereken rolleri karistirmissiniz. Patronla sevgili olunmaz, olunursa işten çıkılir, sevgililik oyle devam eder. Adamin kafasinda şarter yok ki, ise gelince işveren olsun, isten cikinca evde beraber is yaptiginiz denginize donussun.
He esiyle calisan var mi? Var. Ama onlarinki normal isci isveren iliskisi olmuyor. Ve pozisyonlari cok daha yuksek oluyor. Bi nevi beraber yurutuyorlar

Adam tum gun evde yatacak kadin asgari ucrete onun is yerinde calisacak ustune ben evlenmem diyecek ama orta yolu bulmak kadina dusecek. Tatli diliyle etrafin tozunu alip temizlik yapacak sizin deyiminizle. Sorumluluk erkegin neresinde? Hadi sizin anlayisiniza gore kadin evde calismali oyle mi adam da para getirmeli o zaman. Iki tarafinda sorumluluklari yok bu iliskide bunu goremiyor musunuz? Hala ben oyle demedim anlamadiniz diyorsunuz tekrar okuyun konuyu siz anlamamissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…