- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi dertkusu2727
-
Ben ne okudum böyle tövbe tövbe.kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Cıks alakasız şeyleri alakasız durumlarla eşleştirmemeyi öğrenememişsiniz.Daha ne demek istediğimi anlayamamışsınız üzgünüm
Mesele ütü mü sizce?Daha ne demek istediğimi anlayamamışsınız üzgünüm
Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama erkeklerin çoğu böyle benimkide böyle. beklerler yaradılış gereği malesef .
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Hanımefendi söylediğiniz şey yaradılış falan değil. Toplum yapısı ve gelenekler sadece. Emin olun dediğiniz gibi öküz olmayan da pek çok erkek var dünyada... Size denk gelmemiş kendi işini görebilen erkeklerMesele ütü mü sizce?
Erkekler garip varlıklar
Bunu emir kipiyle söylemek yerine kadına zorunlu görmek yerine orta yolu bulabileceklerinden bahsediyorum evet erkekler yaradılış gereği her konuda beklentiye sahipler burda mesele kadın değil erkek kendinize gelin
Yaradılış gereği erkekler herzaman beklenti içindelerdir.Yorumunuz çok enteresan. 12 yaş büyük adamlara sürekli bir şey izah edeceksek işimiz var.
Birde yaratılış gereği erkekler böyle değil size karşı böyleler herhalde. Bana öyle sizin dediğiniz gibi erkek hiç denk gelmedi.
Peki annesi ve ablası günde 10 saate asgari ücretle çalışıyor mu ?aslında her konu da harika bir insan burda kötü yorum yapanalr gibi de mefaat ilişkimiz yok gercek birsey yaşıyoruz sadece beklentisi cok fazla annesi ve ablası bu güne kadar herseyini yapmıs şimdi bile hasta olsa çorbalar bitki çayları vs üstü kırısık olsa cıkart ablam ütüleyeyim derler gecen kıfati kırısık diye bana ütü yapacaksın dedi aslında olay bu yani sonra ben konustum gercekten benden ütü mü bekliyorsun diye evet dedi
Beklentiye girmek öküz olmak değil iki tarafında sorumlulukları var ev işi tabiki kadına ait değil sadece erkekde yapmalı ortak olmalı herşey ama malesef erkekler hadi dediğiniz gibi %20 lik kısmı öyle olsun %80 lik kısmı malesef kadından bekliyorHanımefendi söylediğiniz şey yaradılış falan değil. Toplum yapısı ve gelenekler sadece. Emin olun dediğiniz gibi öküz olmayan da pek çok erkek var dünyada...
nereye kusuyoruz? Yani bu saçma sapan şeyin içine kendinizi siz çekmişsiniz. Herşeyi geçtim karılık görevi sözcüğü ne kadar iğrenç bir sözcükkızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Bu dediğiniz şey yaradılış falan değil herkes onu söylüyor sizeBeklentiye girmek öküz olmak değil iki tarafında sorumlulukları var ev işi tabiki kadına ait değil sadece erkekde yapmalı ortak olmalı herşey ama malesef erkekler hadi dediğiniz gibi %20 lik kısmı öyle olsun %80 lik kısmı malesef kadından bekliyor
Bu arada konu sahibesinin de sevgilisi kendisinden 12 yaş büyükmüş, sizin de sevgiliniz sizden 12 yaş büyüktü.Beklentiye girmek öküz olmak değil iki tarafında sorumlulukları var ev işi tabiki kadına ait değil sadece erkekde yapmalı ortak olmalı herşey ama malesef erkekler hadi dediğiniz gibi %20 lik kısmı öyle olsun %80 lik kısmı malesef kadından bekliyor
Eşleriyle birlikte ortak bir hayat paylaşıyorlar öyle yapıyorlar diye cevap verebilirsiniz.sen yapamayacaksan kim yapacak bu işleri diyor bende ben çalısıorum dedim hem calısıp hem yapanlar nasıl yapıyor dedi bende ben yapmam hafta da bir kadın al dedim
Biraz ilk zamanın insanlarını da araştırırsanız erkeklerin cidden nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlarsınızBu dediğiniz şey yaradılış falan değil herkes onu söylüyor size
Yaradılış gereği erkekler herzaman beklenti içindelerdir.
Bunu karşındakine zorunlu olarak kabul etmek yerine orta yolu bulmaya çalışmalarından bahsediyorum
Siz neler diyorsunuz ay çıldırıcam
Adam tum gun evde yatacak kadin asgari ucrete onun is yerinde calisacak ustune ben evlenmem diyecek ama orta yolu bulmak kadina dusecek. Tatli diliyle etrafin tozunu alip temizlik yapacak sizin deyiminizle. Sorumluluk erkegin neresinde? Hadi sizin anlayisiniza gore kadin evde calismali oyle mi adam da para getirmeli o zaman. Iki tarafinda sorumluluklari yok bu iliskide bunu goremiyor musunuz? Hala ben oyle demedim anlamadiniz diyorsunuz tekrar okuyun konuyu siz anlamamissiniz.Beklentiye girmek öküz olmak değil iki tarafında sorumlulukları var ev işi tabiki kadına ait değil sadece erkekde yapmalı ortak olmalı herşey ama malesef erkekler hadi dediğiniz gibi %20 lik kısmı öyle olsun %80 lik kısmı malesef kadından bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?