sevgilimin bana köle gibi davranması

Biraz ilk zamanın insanlarını da araştırırsanız erkeklerin cidden nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlarsınız
Neden ilk zaman insanlarını araştırıyoruz? Mağara adamıyla mı berabersin? Senin konularını biliyorum. Şu an sevgilinin sana yaptığı yanlış davranışları erkeklerin hepsi böyle diyerek aklamaya çalışıyorsun. Ancak Z kuşağındaki bir kadının şu tarz düşünceleri dehşet verici. Sevgilin senden bir kuşak yukarda, senin kuşağındaki erkekler böyle değil. Erkekler öküz gibi genellemeler yapmak yerine kendi kuşağındaki sana daha uygun erkeklerle deneyebilirsin.

Biraz ilk zamanın insanlarını da araştırırsanız erkeklerin cidden nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlarsınız
Yani okuduğum okulları yazmayacağım şimdi buraya. Ne alakası var? İlk zamanlarda iş paylaşımı varmış. Herkesin yaptığı işler yani. Şu an kimse avlanmaya gitmediğine göre farklı bir dünyada yaşıyoruz. Ve gerçekten düzgün yetiştirilen erkekler dediğiniz gibi olmuyor. Siz çevrenizden yola çıkıp içinizi rahatlatıyorsunuz. İş paylaşımı yapmak başka bir şey, sizin dediğiniz "her işimi sen gör" başka bir şey.

ALLAH erkeği yaratırken ÜTÜ YAPILMASI GEREKEN İNSAN olarak mı yarattı da yaratılış gereği diyorsunuz perdonee ?
Düşündüm de yaratılış gereği derken hshshshs
Yaradılış diye bir şey var ama bu değil yav. Alt tarafı 3+1 apartman dairende pisliğini temizliyorsun, çamaşır yıkamak, ütü yapmak, paspas çekmek, yemek yapmak zaten 18 yaşından büyük, bedensel engeli olmayan, basit motor becerilere sahip herhangi bir bireyin yapabileceği şeyler.

Yaradılış gereği erkekler herzaman beklenti içindelerdir.
Bunu karşındakine zorunlu olarak kabul etmek yerine orta yolu bulmaya çalışmalarından bahsediyorum
Siz neler diyorsunuz ay çıldırıcam
Sizin dediğiniz profildeki erkekler gidip köyden annesinin bulduğu kızlarla evlenmeli.
Günde 10 saat çalışan kadına gömleğimi utule demek öküzluktur başka bir şey değil.
( kendisi evde yatarken üstelik )
Madem bu kadar geleneksel bir tip sevgilim sen evde otur tüm ihtiyaçlarını karsilayayim ev işlerini güzelce yap sen desin.
Ama yok hem kendince modern geçinip yok dünyayı gezicem triplerinde hem de evdeki kadın donumu yıkasin ama evlenmeyeyim diyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Yaradılış gereği erkekler herzaman beklenti içindelerdir.
Bunu karşındakine zorunlu olarak kabul etmek yerine orta yolu bulmaya çalışmalarından bahsediyorum
Siz neler diyorsunuz ay çıldırıcam
Hayır. Beklenti kadında olur. Kadın bekler erkek sunar. Bu dünya tarihi kadar eski bir kod.

Malesef önce at gözlükleri çıkarın yazdıklarımı anlamaya çalışın

Ayrıca D dertkusu2727 hadi ilişkiyi adamı falan filan geçtim.
Yıllardır aynı iş yerinde çalışıyorsun hiç mi maaş artışı terfi bir şey almadın ?
En vasıfsız insanlar bile birkaç yıldan sonra asgari ücretin üstü alıyorlar zaman içinde.
Kariyerini böyle mi yönetmek istiyorsun cidden ?
Hak ettiğin şey bu mu sence ?

O kadar emek harcıyorsunuz hiç mi size pahalı hediyeler almıyor. Kendine 30 binlik alıyorsa size de 20 binlik bir mont alsın bari. Eğer hediye bile almıyorsa vay halinize.

Daha 23 yaşındasın 35 yaşındaki adamla sevgilisin ve seninkininde böyle beklentileri olduğunu söylüyorsun üstüne üstlük buna yaratılış diyorsun
35 yaşındaki adamdan maddi ve baba sevgisi disinda beklentini karsilayabiliyor musun çok merak ettim genellikle yemekten sonra koltukta uyuyup kalırlar. Kusura bakmayın kızlar bugün yatili bir bakıcı 45 bin TL adamlar akılliymiş.

İnternet çağında yaşıyoruz. Bu tarz ilişkiler en fazla 10 sene süre sonra boşanma.

Adam böyle kerizi mumla arasa zor bulur
Bedava cinsellik sömürebildiğin kadar sömür
Bedava ırgat 10 saat çalıştır
Bedava evini temizletiyor birde üstüne

Evet çünkü hepiniz aynısınız :)

Farklı gerçekçi yorum görünce yapacağınızı şaşırdınız
Hepimizin akli basinda siz kendinizi ezdirmek istiyorsaniz devam edebilirsiniz baskalarina bunun gercek oldugunu empoze edemezsiniz. Sizin sevgiliniz ve bu konu sahibinin sevgilisi okuz diye her erkek okuz degil hic bir kadinda kendine bunu layik gormuyor diye gercekcilikten uzak degil.

Kendine 30 bine mont ayakkabı alabiliyorsa fakirde sayılmaz yani, evine bir temizlikçi alabilir.
Ama siz varken gerek duymuyor. Yerinizde olsam elimi de sürmezdim zaten.
Öte yandan işe gidip geleceği saat konusunda beklentiniz neydi anlamadım ama çalışanları varsa sabahın köründe gitmesi gerekmez zaten,kendi kendine izin verip işe de gelmeyebilir pekala.
Evinden de işinden de ayrılın bence,millet/ aileniz 1.5 sene birlikte yaşamanıza göz yumduysa sorun etmediyse ayrılmanıza da laf edemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…