- 1 Aralık 2020
- 5.020
- 55.098
- 498
- Konu Sahibi dertkusu2727
-
Neden ilk zaman insanlarını araştırıyoruz? Mağara adamıyla mı berabersin? Senin konularını biliyorum. Şu an sevgilinin sana yaptığı yanlış davranışları erkeklerin hepsi böyle diyerek aklamaya çalışıyorsun. Ancak Z kuşağındaki bir kadının şu tarz düşünceleri dehşet verici. Sevgilin senden bir kuşak yukarda, senin kuşağındaki erkekler böyle değil. Erkekler öküz gibi genellemeler yapmak yerine kendi kuşağındaki sana daha uygun erkeklerle deneyebilirsin.Biraz ilk zamanın insanlarını da araştırırsanız erkeklerin cidden nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlarsınız
Yani okuduğum okulları yazmayacağım şimdi buraya. Ne alakası var? İlk zamanlarda iş paylaşımı varmış. Herkesin yaptığı işler yani. Şu an kimse avlanmaya gitmediğine göre farklı bir dünyada yaşıyoruz. Ve gerçekten düzgün yetiştirilen erkekler dediğiniz gibi olmuyor. Siz çevrenizden yola çıkıp içinizi rahatlatıyorsunuz. İş paylaşımı yapmak başka bir şey, sizin dediğiniz "her işimi sen gör" başka bir şey.Biraz ilk zamanın insanlarını da araştırırsanız erkeklerin cidden nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlarsınız
Yaradılış diye bir şey var ama bu değil yav. Alt tarafı 3+1 apartman dairende pisliğini temizliyorsun, çamaşır yıkamak, ütü yapmak, paspas çekmek, yemek yapmak zaten 18 yaşından büyük, bedensel engeli olmayan, basit motor becerilere sahip herhangi bir bireyin yapabileceği şeyler.ALLAH erkeği yaratırken ÜTÜ YAPILMASI GEREKEN İNSAN olarak mı yarattı da yaratılış gereği diyorsunuz perdonee ?
Düşündüm de yaratılış gereği derken hshshshs
+ Konudaki adam çalışmıyor evde yatıyor, kadın çalışıyor. İlk insanlar böyle miydi sizce?Biraz ilk zamanın insanlarını da araştırırsanız erkeklerin cidden nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlarsınız
Sizin dediğiniz profildeki erkekler gidip köyden annesinin bulduğu kızlarla evlenmeli.Yaradılış gereği erkekler herzaman beklenti içindelerdir.
Bunu karşındakine zorunlu olarak kabul etmek yerine orta yolu bulmaya çalışmalarından bahsediyorum
Siz neler diyorsunuz ay çıldırıcam
Ilk zaman dediginiz tas devri mi? Adam orda saatlerce av pesinde kosturuyor birakta is beklesin.Biraz ilk zamanın insanlarını da araştırırsanız erkeklerin cidden nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlarsınız
Hayır. Beklenti kadında olur. Kadın bekler erkek sunar. Bu dünya tarihi kadar eski bir kod.Yaradılış gereği erkekler herzaman beklenti içindelerdir.
Bunu karşındakine zorunlu olarak kabul etmek yerine orta yolu bulmaya çalışmalarından bahsediyorum
Siz neler diyorsunuz ay çıldırıcam
Malesef önce at gözlükleri çıkarın yazdıklarımı anlamaya çalışınAdam tum gun evde yatacak kadin asgari ucrete onun is yerinde calisacak ustune ben evlenmem diyecek ama orta yolu bulmak kadina dusecek. Tatli diliyle etrafin tozunu alip temizlik yapacak sizin deyiminizle. Sorumluluk erkegin neresinde? Hadi sizin anlayisiniza gore kadin evde calismali oyle mi adam da para getirmeli o zaman. Iki tarafinda sorumluluklari yok bu iliskide bunu goremiyor musunuz? Hala ben oyle demedim anlamadiniz diyorsunuz tekrar okuyun konuyu siz anlamamissiniz.
senin adam bunak kızım üzgünümaldatma olayına ne kadar meraklısınız ya 1 buvuk yıldır berabeer yaşıyoruz diyorum anlamıyor musunuz? yaşlı değil ayrıca
Ahaha benim mi at gozlugum var cok komiksiniz gercekten algilarinizdaki problemi cozun bence siz. Burdaki herkes size yorum yapiyor farkinda misiniz?Malesef önce at gözlükleri çıkarın yazdıklarımı anlamaya çalışın
Daha 23 yaşındasın 35 yaşındaki adamla sevgilisin ve seninkininde böyle beklentileri olduğunu söylüyorsun üstüne üstlük buna yaratılış diyorsunMesele ütü mü sizce?
Erkekler garip varlıklar
Bunu emir kipiyle söylemek yerine kadına zorunlu görmek yerine orta yolu bulabileceklerinden bahsediyorum evet erkekler yaradılış gereği her konuda beklentiye sahipler burda mesele kadın değil erkek kendinize gelin
Gidip geyik avlasınlar o zaman. 1 saat elektrik gitse deliriyorlar.Biraz ilk zamanın insanlarını da araştırırsanız erkeklerin cidden nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlarsınız
Evet çünkü hepiniz aynısınız :)Ahaha benim mi at gozlugum var cok komiksiniz gercekten algilarinizdaki problemi cozun bence siz. Burdaki herkes size yorum yapiyor farkinda misiniz?
Ben arada bu kadar yaş farkı bulunan ilişkileri özellikle kadin daha 30 na bile gelmemisken çok garip buluyorum. Zaten altını eşeleyince ya baba-kız sorunu çıkıyor ya da şimdiki nesilin sugar daddy sevdası.. Bence ayrılıp kendi yaşınıza yakın biriyle beraber olun aksine kendinize saygınız kalmayacak.
Hepimizin akli basinda siz kendinizi ezdirmek istiyorsaniz devam edebilirsiniz baskalarina bunun gercek oldugunu empoze edemezsiniz. Sizin sevgiliniz ve bu konu sahibinin sevgilisi okuz diye her erkek okuz degil hic bir kadinda kendine bunu layik gormuyor diye gercekcilikten uzak degil.Evet çünkü hepiniz aynısınız :)
Farklı gerçekçi yorum görünce yapacağınızı şaşırdınız
Kendine 30 bine mont ayakkabı alabiliyorsa fakirde sayılmaz yani, evine bir temizlikçi alabilir.arkadaslar durumu cok iyi değil ki dükkan sahibi olmak zenginlik neden maddi yönden baktınız hepiniz dükkan sahibi olmak elemandan iki kat fazla kazanmak ben asla maddiyatında değilim ailemde değil bu güne kadar kendime birsey aldırmışlığım yok parası umrumda değil benden cok sey beklemesi sorun ben evde temizlik yapacak ütü yapacak birisi değilim sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?