Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimin bana saygısı kalmadı tam 2 saat önce kendi kendine gerginlik yaratıp küfürlü msjlar attı bunun üzerine hafif tartıştık.Şimdi tam 2 saattir ne msj atıo ne arıo sizce napim msj atmamak için kendimi zor tutuyorum![]()
mesaj atarsan sen suclu duruma düseceksin. git telefonunu baska bir odaya koy bence
ondan nasil bir adim gelirse sende ona göre tepkini gösterirsin
ilk defami böyle küfürlü konustu???
ne kadar zamandır birliktesiniz ?
SAKIN SAKINikinizin de yaşını bilmiyorm canım ama sakın msj atma hattaaaa özür dilese de çok geç. evlensen dayak atar bu sana. hayatta insanın yapabileceği en büyük hata görmezden gelmek kendini çeşitli bahanelerle kandırmaktır. bu yüzden insanın en büyük düşmanı gene kendisidir canım unutma.
Evet belliki fazla yüz göz olmuşuz bunun bende farkındayım ve kendisinde asla bir düzelme yok dahada kötüyye gidiyor.Şimdi ben naapmalıyım nasıl davranmalıyım?kendimi geri çekincede bi faydasını görmüyorum aksine suçlu oluyorum uzaklaştım diye.Hiç bi zaman hatasını kabul etmiyor.Ben hayatndaki en büyük sorunmuşum gbii davranıyor ama ayrıldığımdada bunu istemediğini söyleyip beni geri döndürüyor napcağımı şaşırdım