Sevgilimin bana saygısı kalmadı

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Sevgilimin bana saygısı kalmadı tam 2 saat önce kendi kendine gerginlik yaratıp küfürlü msjlar attı bunun üzerine hafif tartıştık.Şimdi tam 2 saattir ne msj atıo ne arıo sizce napim msj atmamak için kendimi zor tutuyorum :31:

kendinize saygınız varsa sizde aramayın bence
kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur hele ki sevgiliniz yani nasıl küfür edebiliyor
:44:

mesaj atarsan sen suclu duruma düseceksin. git telefonunu baska bir odaya koy bence
ondan nasil bir adim gelirse sende ona göre tepkini gösterirsin
ilk defami böyle küfürlü konustu???

Evet bi ufak gerginlikte hem küfür ediyor bana hemde normal zamanlarımızda bile sanki karşısında bir erkek arkadaşı varmış gibi saygıszca konuşuyor.Kaç kere uyardım ama beni hiö dikkate aldığı yok.Saatlerdir bir özür bekliyorum ama nafile.İçim içimi yio msj atmamak için

Sevgilimin bana saygısı kalmadı tam 2 saat önce kendi kendine gerginlik yaratıp küfürlü msjlar attı bunun üzerine hafif tartıştık.Şimdi tam 2 saattir ne msj atıo ne arıo sizce napim msj atmamak için kendimi zor tutuyorum :31:

tabiki kararlılıkla kendine hakim olarak tepki vermemen gerek!aldatmadın küfür etmedin nerden çıkıyor bir kıza küfür etmek!kız dediğin narin bir çiçektir,her yanlış sözde yaprakları dökülmeye başlar..tepkisiz kalın ki anlasın hatasını,küfür etmek ayıp..:20::19:

ne kadar zamandır birliktesiniz ?

mesaj atarsan sen suclu duruma düseceksin. git telefonunu baska bir odaya koy bence
ondan nasil bir adim gelirse sende ona göre tepkini gösterirsin
ilk defami böyle küfürlü konustu???

hayır ilk değil maalesef.Ben çok iradesiz olduğum için herzaman msj atan taraf oluyorum işte bu yüzden kaybediorm sanırm:/

asla aramayin,saygisizligin luzumu yok insanlar anlasamayabilirler
sorun neyse konusarak halledilir ama küfürde neyin nesi?
birakin hatasini anlasin ve bundan sonra sizi seviyorsa saygli olsun.

9 yıllık evliyim..evlenmeden önce benimde erkek arkadaşım olmuştur..hiç rastlamadım böyle bir şeye..nede eşim asla yapmadı..
bu ilişkiden hayır gelmez yüz göz olmuşsunuz siz..

SAKIN SAKIN :50: ikinizin de yaşını bilmiyorm canım ama sakın msj atma hattaaaa özür dilese de çok geç. evlensen dayak atar bu sana. hayatta insanın yapabileceği en büyük hata görmezden gelmek kendini çeşitli bahanelerle kandırmaktır. bu yüzden insanın en büyük düşmanı gene kendisidir canım unutma.

Evet belliki fazla yüz göz olmuşuz bunun bende farkındayım ve kendisinde asla bir düzelme yok dahada kötüyye gidiyor.Şimdi ben naapmalıyım nasıl davranmalıyım?kendimi geri çekincede bi faydasını görmüyorum aksine suçlu oluyorum uzaklaştım diye.Hiç bi zaman hatasını kabul etmiyor.Ben hayatndaki en büyük sorunmuşum gbii davranıyor ama ayrıldığımdada bunu istemediğini söyleyip beni geri döndürüyor napcağımı şaşırdım

SAKIN SAKIN :50: ikinizin de yaşını bilmiyorm canım ama sakın msj atma hattaaaa özür dilese de çok geç. evlensen dayak atar bu sana. hayatta insanın yapabileceği en büyük hata görmezden gelmek kendini çeşitli bahanelerle kandırmaktır. bu yüzden insanın en büyük düşmanı gene kendisidir canım unutma.

ikimizde üni öğrencisiyz yaşlar 22

Evet belliki fazla yüz göz olmuşuz bunun bende farkındayım ve kendisinde asla bir düzelme yok dahada kötüyye gidiyor.Şimdi ben naapmalıyım nasıl davranmalıyım?kendimi geri çekincede bi faydasını görmüyorum aksine suçlu oluyorum uzaklaştım diye.Hiç bi zaman hatasını kabul etmiyor.Ben hayatndaki en büyük sorunmuşum gbii davranıyor ama ayrıldığımdada bunu istemediğini söyleyip beni geri döndürüyor napcağımı şaşırdım

canım benim kaç yaşındasın ?

hayatındaki en büyük sorun sensen eğer bye bye de ona. tahminimce çok gençsin. biliyorum çok kolay değil ama, hayatta kimse alternatifsiz değildir unutma:65:

Seviyorum ama tabiki kendimi aşırı derece ezdircek kadar da vazgeçilmez değil benim için.Ben yediremiyorum kendime bu yaptıklarını.Özellikle böyle tepkisiz kalması beni çileden çıkartıo hakettiğimi düşünmüyorum.Bu şekilde umursanmamak sinirlerimi bozuo hatasını görmesini sağlamak istiyorum ama bi yolu yok sanırm:31:

onun yaptgi cok ayip, sakin tel etme veya mesaj yazma... ve iliskini yeniden gözden gecir, saygi herseyden önce gelir

şimdi eğer bana hiç bişi yokmuş gibi msj atarsa ben napayım kesin öle yapıcak çnkü artık düşünemez oldum psikolojimi bozdu bu saçma sapan davranışlaryla

pardon şimdi gördüm... 22. en güzel yaşların kimsenin seni üzmesine izin verme ...kendi özsaygını artır, olmaz olsun böyle sevgi. zaten bu sevgi değil ki, insan kendine kaba davranan birini sevemez, diğeri de sevdiğini incitemez :50: terbiyesiz o ! gene çok kızdım :47:

Back
X