Öyle düşünüyorum teşekkürlerşakayla karışık sor bence.. çok fazla büyütülcek bir konu değil.
En azından haber verebilirdi diye düşündüm ve yanımdayken sürekli o şarkıyı mırıldanıyordu aklına gelmiştir mutlakaSanki adam seni aldatmış ne var ayol bunda. Canını niye sıkıyosun. He aranız limonidir başka şeyler de var o zaman bilemem
Şuan sakinleştim ilk gördüğümde şaşırdım hiç bahsetmediği içinAcaba onun da mı haberi yok? Belki de arkadaşı ona da söylememiştir.
Ben olsam sert cikmaz ama biraz sitem ederdim sanırım. Biliyor muydunuz? Biliyorsan neden söylemedim diye.
Olabilir çünkü arkadaşı paylaşmış ismini yazınca çıkıyor googleye mutlaka kendisi de görmüştür diye düşünüyorum çünkü onun isminden başka yok farklı bir ismi var. Zaten çokta izlenmemiş acaba ondan mı söylemedi ki :)Kendisinden de habersiz yapmis olabilir mi o arkadasi? Aklima baska bir sey gelmedi. Hani koymasini istememistir ama arkadasi yine de koymustur sonra cok izlenip begenilince gosterecektir bak ne yaptim gibisinden?
Evde söylenmemiş dışarda sahil kenarında çekim yapılmış sevgilimin ismi farklı başka yok googleye ismini yazınca gördüm şaşırdım mutlaka kendisi de görmüştür ben böyle düşünüyorum en azındanOnun haberi var mı ki paylaşıldığından?
Belki evde keyifli anda söylemiştir. Arkadaşı da ondan habersiz koymuştur nete?
Keşke bana da böyle bir sürpriz yapsaydı bilmiyorum bile böyle şarkı söylediğini o yüzden bozuldum bana hiç konusunu açmadıMadem güzel söylemiş arar çok güzel söylemişsin der tebrik eder hatta bu işin üstüne gitmesi için de teşvik ederdim. Çıplak pozlarını paylaşmamış Ada'm yahu sadece şarkı ne güzel hobisi var sana söylese nolacak söylemese nolacak bence hiç üzerinde durulacak konu değil
Böyle bir hobisinin olduğundan bile haberim yok çok önce söylemişti gitar çaldığını ama yakın zamanda bahsetmedi hiç en azından söylenebilir. Sonuçta youtubede paylaşılmış benim haberim yok. Herşeyi konuşuyoruz gizlimiz saklımız yok.Sizi ilgilendirmez ki. Her yaptığı şey için size hesap mı veriyor?
Haberim olsaydı en azından hatta bana da arada söylesin isterdim :) ama malesef haberim bile yok ben mi abartıyorumO sarkiyi kimi dusunup boyle icli icli soyledine gelmezse konu.Gorun bakin.
Haberim olsaydı en azından hatta bana da arada söylesin isterdim :) ama malesef haberim bile yok ben mi abartıyorum
Bir ara gitarı olduğundan bahsetmişti ama hiç şahit olmadım ve sadece bir kere bahsi geçti. Ben de bu şekilde söyleyip çaldığını bilmediğim için şaşkınlığa uğradım ve bozuldum siz olsanız ne yapardınız nasıl tepki vermeli nasıl bu konuyu açmalıyım sizce4 yil dedin degil mi? Koskoca 4 yildir sevgilinin sesinin guzel oldugunu, gitar calabildigini bilmiyor muydun?
Nasil yapti bilmiyorum ama iyi saklamis.
Ben olsam ben de saskinliga ugrardim.
Yine konu carpitilmis olay 'benden habersiz nasi video attin bik bik' degil. Konu sahibi hakli.
Sesin guzelse neden bahsetmedin? Ben senden boyle bir seyi saklasam ama arkadas ortaminda soyledigim sarkilarin videolari dolansa ortalikta napardin? diye sorun bence.Bir ara gitarı olduğundan bahsetmişti ama hiç şahit olmadım ve sadece bir kere bahsi geçti. Ben de bu şekilde söyleyip çaldığını bilmediğim için şaşkınlığa uğradım ve bozuldum siz olsanız ne yapardınız nasıl tepki vermeli nasıl bu konuyu açmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?