Sevgilimin benden habersiz paylaşımı..

Ben de başlığı görünce ikinize ait bir fotoğrafı senden izinsiz paylaştı sandim
Bence haber vermesine gerek yoktu, belki senin yorumun nedir diye sorabilirdi en fazla ama o da illa sart degil
Sevgili olmak, kisisel alana mudahale hakki tanimaz

Büyütülecek bir konu değil, belki sevgilinizin bile haberi olmayabilir youtube yüklendiğinden.

Sadece sesin ne güzelmiş aşkolsun bana hiç söylemedin, youtubedan duydum sesini, çok şaşırdım. 4 yıllık sevgilimi tanıyamamışım diye üzüldüm deyin. hem o günün hikayesini hem de neden söylemediğini anlarsınız. Çok basit sebepleri vardır kesin. Hem içinizdeki kırgınlığı belirtmiş olursunuz hem de nedenini öğrenirsiniz.

Bi guzel sesinden sarki dinleyeydik dort senedir nerdesin cevherim:) sen neymisinde ben kıymetini bilememisim askimmm!!! derdim... lafi yerine sokardim ,sakayla karisik sonuçta buyutulcek bisey yok kizlardan fan falan da yok belki de adam fazla begeni almadigi icin dememistir, dalga gecme( basima gelse fena dalga konusu olurdu.) diye bundan sakin kiskanma bence arkadasi yapmış orada gorduler diye kimse sevgilini yemezz.
Kirildigini belli et ..

Bende sana bir şarkı söyleyeyim içimden geldi
"Senin derdin dert midir bunca derdin yanında
Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında
Otur şöyle yanıma oku bak milletin dertlerini
Okuyunca ağlama deşme kimsenin dertlerini?

Beterin beteri var haline şükret dostum
Yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum
Daha bir çok derdimi ben kimseye anlatmadım
Genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım"

Şimdi git hemen sevgilinden ayrıl hatta önce olayı öyle bir dramatik hale getirki kavga falan çıkar huzurunu kaçır.
Ondan sonra gel burada hakkıyla BDV konusu aç

ben sana haber vermesi gerektiğini düşünen taraftayım. bu sonuçta 'bu sabah kalktım, kahvaltı ettim, sonra işe gittim' gibi basit, gündelik bir konu değil ki. bir emek var orada, hoşlanılan bir iş var, keyifle söylenen bir şarkı, video'yoya çekilme falan. hatta bu haber verme gibi değil de, seninle bu keyifli anları paylaşma,'youtube'a da koyduk, sen de izle, nasıl sence' diye fikir almalık bir durum. Bu gibi şeyler ilişkilerde zevkle paylaşılan konulardır bence, paylaşılmaması gereken şeyler değildir. Keyif aldığı şeyleri seninle paylaşmaması tuhaf biraz. Asıl sebebi önemli ama çok izlenmeyeceğini düşünüp utanmış da olabilir tabi?

sevgilinine sorduysa bi de sana sormasına gerek yok sen sevgilinin velisi değilsin ki, sevgilininde sana sormasına gerek yok bence, sanırım gereksiz bi kıskançlık krizine girmişsin, kalp kırmaya değcek bi konu değil, sende altına bu adam benim aşkım yaz madem :)

Video yu paylastigina kizmadiniz dimi?
Kizilmaz zaten. Sacma olur.
Bence sakayla karisik soyle.

Bunda kızacak fevri davranacak yada haber vermeyi gerektirecek bir şey mi var ??? Çok ilginç bunu bir sorun olarak görmen ..Seni eleştirmek istemem ama bana anlamsız geldi kusura bakma ...

Haber verseydi iyi olurdu ama vermemeside bi sorun değil tabii ki

Kac yasindasiniz , yani sen ve sevgilin?

Bende aldati felan sandim

Her yaptigini söylemek zorunda degilki..

Büyütülecek bir konu değil, belki sevgilinizin bile haberi olmayabilir youtube yüklendiğinden.

belliki kendini övmeyi sevmeyen biri..

Ya bu adam senden habersiz nefes de almasın istersen neye bozuldun arkadaşım ne var yani

Video paylaşılmasından ziyade benim böyle bir hobisinden haberdar olmamam beni üzmüştü bunu dile getirdim tanışırken biz 4 yıl önce söylemiş bana ben ilgilenmediğim için de bir daha bahsetmemiş ( konuşmaları gösterdi söylemiş ama benim dikkatimi çekmemiş ) bana evlilik teklifi yaparken çalmayı planlamış şaşırtmayı düşünüyormuş bu şekilde hallettik sana her zaman söylicem dedi :)

Büyütülecek konu değil bence.

Video yu paylastigina kizmadiniz dimi?
Kizilmaz zaten. Sacma olur.
Bence sakayla karisik soyle.

Bunda kızacak fevri davranacak yada haber vermeyi gerektirecek bir şey mi var ??? Çok ilginç bunu bir sorun olarak görmen ..Seni eleştirmek istemem ama bana anlamsız geldi kusura bakma ...

Video paylaşılmasından ziyade benim böyle bir hobisinden haberdar olmamam beni üzmüştü bunu dile getirdim tanışırken biz 4 yıl önce söylemiş bana ben ilgilenmediğim için de bir daha bahsetmemiş ( konuşmaları gösterdisöylemiş ama benim dikkatimi çekmemiş )bana evlilik teklifi yaparken çalmayı planlamış şaşırtmayı düşünüyormuş bu şekilde hallettiksana her zaman söylicem dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…