çaresizliğim halen etrafımda dolanması ve bunu benim engelliyemiyo olmam.
ama hala seviyorum da diyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çaresizliğim halen etrafımda dolanması ve bunu benim engelliyemiyo olmam.
ounla nişanlı bir ay sonra evlenecek ama seninlede ayrı dünyası olacakmış oraya kimse müdahale edemeyecekmiş. ohh ne ala memleket. ne sandın beni deseydin. beni birdaha rahatsız edecek olursan polise veririm seni de biraz korkut belki bırakır peşini.
ya arkadaşım sen ikna olmak istemiyorsunki bizi ikna etmeye uğraşıyorsun
senin isteğin gönül rahatlığı destek ama kimse sana burada devam et demez sanmıyorum
ama hala seviyorum da diyorsunuz.
arkadaşlar siz devamlı arkadaşı suçlamışsınız böyle yapma böyle davranma diye o zaten son noktayı koymuş hala daha koymakistiyor ve size bunu soruyor.nasıl yapabilirm diye?
o kadar rahatsın ki. belki şu an keyifle kahveni yudumlayarak bu satırları yazmışsındır. ama emin ol ben senin gibi rahat değilim şu an. duygularımı yenip erdemli davranmaya çalışıyorum, bu işin bi sonunun olmadığını ben de biliyorum. ama, bir yandan o beni rahat bırakmıyor her akşam kapımda, onu yakamdan nasıl düşürebilirim, söyler misin?
rica ederim canım ne demek.ben seni anladım ne demek istediğini ama ama belliki adam vazgeçmiyor.sen ona güveniyomusun peki
neden polise vermek istemiyorsunuz ki, sonuçta iyi ya da kötü olması artık umrunuzda olmamalı. yanlş anlamadık ama siz hala seviyorum diyor ve polise verme konusunda da kendisine kıyamıyorsanız fazla diyebileceğimiz bir şey kalmıyor. başka yol göremiyorum ben.