o şekilde tehdit ederim belki ama polise vermem. bilmiyorum ya yine de kıyamam, o kadarını yapamam.
o hem nişanlısına hem de size kıyabiliyor ama, fazla iyi niyetli görüyorum sizi :1closedeyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o şekilde tehdit ederim belki ama polise vermem. bilmiyorum ya yine de kıyamam, o kadarını yapamam.
ne alaka bikere ben hiç kahve içmem
iki hiç bilemezsin hher evde birşeyler olur herkezin kendine göre derdi vardır
üç tamam sen aşıksındır ama karşındaki buna değmiyor bence
öteki kızı aldatmış onada seni seviyorum deyip bir sürü yalandan sonra birşeyler yaşamıştır
kız durup dururken bunun kucağına düşmediya
dahada ne diyim bundan sonrası sana kalmış
o kadar rahatsın ki. belki şu an keyifle kahveni yudumlayarak bu satırları yazmışsındır. ama emin ol ben senin gibi rahat değilim şu an. duygularımı yenip erdemli davranmaya çalışıyorum, bu işin bi sonunun olmadığını ben de biliyorum. ama, bir yandan o beni rahat bırakmıyor her akşam kapımda, onu yakamdan nasıl düşürebilirim, söyler misin?
anladım kast ettiğin şeyi. benden de bir takım şeyler beklediğini düşünüyosun. ama biz beraberken bir tek el ele tutuştuk ve ben onu öpmeye kalkınca her şeyin zamanı var, ben sana bi gelecek güvencesi vermeden sana asla yaklaşmam deyip beni geri çevirmişti. ya ben anlayamıyorum onu gerçekten ne yapmak istediğini anlayamıyorum. acaba beni gerçekten sevdimi sorusunu sormaktan kendimi alamıyorum... hemen söleyim bu benim ona döneceğim anlamına gelmiyo. kararsız değilim bitti.
Ah arkadaşım bu adam sana nasıl kıyıyor,duygularınla oynuyor ama sen farkında değilsin...:1no2:
Evlenmek üzere olan bir adam başka bir genç kıza ümit veriyor ....:çok üzgünüm:
O kadarını yapamam diyorsun sana gelecek için hiç bir şey vaad etmeyen bu adamdan ne umuyorsun? Ben olsam işi daha da abartır,nişanlısını bulup yüzleşirdim...Adam senin hayatını altüst etmek üzere...:1no2:
nişanlısını bulup konuşmayı çok düşündüm. ama o kızın yıkılacağını biliyorum.. eğer ona da bana davrandığı gibi davranıyorsa o kızın nasıl hayatının alt üst olacağını biliyorum...:1no2:
nişanlısını bulup konuşmayı çok düşündüm. ama o kızın yıkılacağını biliyorum.. eğer ona da bana davrandığı gibi davranıyorsa o kızın nasıl hayatının alt üst olacağını biliyorum...:1no2:
sana şöyle bir örnek vereyim daha iyi anlarsın.insanın bütün organları değerlidir ve bir parçasıdır.ama sonuçta zarar vermeye başlarsa ve kangrene çevirirse tek yol kesip atmaktır.önemli olan senin doğru kararı verip dik durman
böyle bütün yolları kapatıyorsunuz farkında değil misiniz? hiçbir şeye yanaşmadan nasıl kurtulacaksınız ki böyle?
O zaman söyle peşini bıraksın,değilse anlatıcam nişanlına de..Biliyorum ilk zamanlar çok zor olur ama aradan zaman geçince herşeyi daha iyi analiz etmeye daha iyi anlamlandırmaya başlarsın kafanda....Sonra da iyiki paçayı kurtarmışım,verilmiş sadakam varmış dersin....a.s
tucecim, polise vermem ama polise vermeyle tehdit etmek inan aklımdan geçmemişti. o yolu denicem. belki o zaman bırakır peşimi. ben de acım neyse çeker unuturum. :çok üzgünüm:
Evet bazı erkeklerin taktiğidir..Eğer ağır ,efendi durursan kız sana gelir ,eğer sen üstüne atlamaya kalkarsan kızı kaçırırsın kendinden...Efendi ,çapkın olmayan ,romantik bir erkek...Her gençkızın hayalindeki erkek değil mi ?
Adam bir gençkızı nasıl kandırabilceğini,kendine nasıl bağlayacağını çok iyi biliyor.....
ya oyunmu oynuyolar bu erkekler. neki bu ya.. herşey bu kadar planlı, programlı mı.. insan nasıl yaşar bu kadar yalan dolanla. yaşa gitsin işte kendin gibi, nasıl hissediyosan öyle yaşa. badem eğer gerçekten o anlattıklarımı da bunları planlayarak yaptıysa adinin en önde gideniymiş.... uf ya, ben onun her sözüne, her hareketine inanmıştım. ben kendim gibi yaşamıştım, ama o ne hesaplar peşindeymiş.......
Ben olsam nişanlısı ile yüzleşirdim..Evet,yıkılıcak,çok üzülecektir...Ama böyle bir pislikliği hayatından çıkarması onun için de iyi olacaktır..
Buna benzer bir olay benim de başımdan geçti..Ama ben nişanlı olan kız konumundaydım..Öbür kızla beyefendi bir senedir çıkıyordu,benimle de 3 aydır tanışıyordu ve nişanlanmak üzereydik...Kızın telini buldum konuştuk..Beni kızdan saklamış..Kızı da benden saklamıştı..Bir dikkatsizliği sonucu cep telindeki mesajlardan öğrendim ve kızın telefonu ezberimde tuttum..Kıza ayrı yalan bana ayrı yalan söylemiş..Kızcağız da evlenceklerini hayal edip gelinlik modelleri bakıyormuş..Sonuçta ne oldu..Kız da ben de tekmeyi attık bu kişiye..Kız başka biriyle evlendi ,çok mutlu..Ben başka biriyle evlendim çok mutluyum..O da başka biriyle evlendi..Zor ve mutsuz bir evlilik geçirdiğini duydum....:dilcikar:
Belki karısı onu sepetlemiştir çoktan...
Ha bu arada bu adam benimyken müthiş romantikti..Her hafta eve çiçekler hediyeler yollamalar,dışarda bir iltifat bir iltifat....Aynı şeyi öbür kıza da yapıyormuş....
bugün nişanlısına bunları yapan, yarın size neler yapar ki zaten çift taraflı oynamış, adama söyleyecek laf bulamıyorumklava: evet bu arada çok planlı yaşamış, sizden de kaç ay saklayabilmiş nişanlı olduğunu, tabi sizi de nişanlısına çaktırmamış bu arada, daha nesine üzüleceksiniz böyle birinin Çok üzgünüm çoook