• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin beni aldattığını düşünüyorum.

OYKUUUUUU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
3
0
36
İstanbul
Birkaç ay önce bana 1 buçuk yaşındaki yeğeninin elindeki çatalla boynuna vurduğunu ve morardığını gülerek anlattı yanıma geldiğinde ise boynundaki morlukları büyük yara bantlarıyla kapatmıştı açmama da izin vermedi...Kötü düşünmek istemedim çocuklar elindeki şeyleri fırlatabilirler die düşündüm.
Aradan biraz daha zaman geçti ve yanıma geldiğinde boynu yine mordu.Üstelik o gün benim doğum günümdü.Bana böyle birşey yapmayacağından o kadar emindim ki..Ama dayanamayıp yine sordum.aaa ben de farketmemiştim bi arkadaş söyledi bana da ama nasıl oldu bilmiorum dedi.Benim bir ikiz kız kardeşim var.Doğum günümü üçümüz birlikte kutluyordk.Onun yanında bu durumu büyütmek istemedim.O bi ara yanımızdan ayrıldığında tekrar sordum benimle dalga geçer tavırda heee evet tam da aklından geçen şeyi yaptım dün gece falan diyip kahkaha attı..
O gün bu gündür aklımdan hiç çıkmadı ama konduramadım.
2 gün önce de konuşmasından rahatsızlık duyduğum bir kızla arada sırada konuştuklarını öğrendim ve patladım.
Önce üste çıkmaya çalıştı bana güvenmiyorsan bitsin ben artık istemiyorum dedi...Ben şüpheye düştüm acaba ben mi yanlş düşünüyorum dedim.O kadar kendinden emindi ki...Pişman oldum nerdeyse ayrılmayalım diye yalvarıcak hale getirdi beni.. Ama daha sonra içinde bulunduğum durumu gözden geçirdim ve ona inanmadığımı söyledim ayrıldım.
Tepkisi yolun açk olsun oldu.
Ama çok geçmeden aramaya başladı ama telefonlarını açmadım.İkiz kardeşime durumu anlatmamıştm.Onunla konuşup gereksiz kıskançlık yaptığımı söylemiş ve benim hakkımda bilgi almış.Şimdi de msj attı.Ben seni hiç aldatmadım böyle bişi yapmış olsaydım seni saf görüp kandırabileceğimi düşünsem bile ikiz kardeşinden çekinirdim ben o kadar aptal mıyım dedi.Benim içim çok rahat senin de öyle olsun lütfen dedi.
Ne düşüneceğimi bilemiyorum.Yardım edin lütfennn

bir değil iki değil..hadi diyelim ilkinde dediği gibi oldu.ufaklık çatal fırlattı ama ikincisini hatırlamıyormuş:)sanırım uyduracak bir yalan gelmedi aklına..
kesinlikle güven vermiyor.ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama hayatınızdan çıkarmanız daha iyi olur gibi geliyor

Zaten ayrılmışsınız. Bırakın bildiği hayatı yaşasın. Siz de sizi hak eden ve size her koşulda dürüst davranacak birileri ile beraber olun derim.

kadınların hissettikleri genelde doğrudur diye düşünüyorum onu en iyi sen tanırsın ama ne biliyim benimde içime kurt düşerdi

Sevgilinin söylediklerine zerre inanmadım. Ayrıca kolayca ayrılalım diyen insanın da yedekte tuttuğu birileri vardır. Ayrılmışsın işte. Sakın geri döneyim mi diye aklını kurcalama.

bunun daha sonrası olacak bir ömür geçecek hep kuşku ile nereye kadar mutlu olacaksın evlilik flört gibi değil zararın neresinden dönersen kardır boşver bırak onu Allah daha güvenilir sadık birini verir inşallah Allah bize başında imkanlar veriyo gerçekleri gösteriyo ama biz görmemekte direniyor sonra çok pişman olup Allahım neden bunu ben yaşadım diyoruz hakettim mi evet cevap hakettin :((

böyle insanlara gerek yok hayatında güzelim
onlamı ugraşacaksın birde içine kurt düşmüş yani
boyun morarıklıgını biliriz biz burunumu bu çıkıntısı olsunda kapıya çarpsın

evet ben de kandırıldığımı düşünüyorum...şu anda da gayet iyiyim aslında.yapmam gerekenlerin farkındayım. ama korkuyorum.yumuşamaktan korkuyorum.hala bana msj atıyor.vazgeçeceğe de benzemiyor.ben sana bu kadar tepkisiz kalacağın bişi yapmadım diyor.
Bir ay sonra 2.yılımızı kutlayacaktık.Aklımın ucundan bile geçmezdi.İnanmak istemiyorum.Ama erkekliğin %90 ı inkar etmktir die düşünüp sonuna kadar inkar edecek.Bundan sonraki aşama büyük ihtimalle bana vicdan azabı çektirecek duygu sömürüleri olur.
Nasıl başa çıkıcam bu durumla?
Şimdiye kadar hiç msjını cvplamamazlık ya da telefonlarınnı açmamazlık yapmamıştım.Onu görmek bile istemiyorum artık.O da şaşırıodur bu duruma eminim.
Kararlılığımı korumak istiorummm:(:(

laf arasinda gercegi soylemis zaten dun gece dusundugun seyi yaptim diye , sakayla karisik , bende soylediklerine inanmadim , ayrilmisken hic birdaha geri donme derim ...

Bide sakasi yapilmayacak kadar hassas bi konu bence kivirabilmek icin saka yapiyor gibi soylemis sanirm ben okurken bole kalbim kut kut atmaya basladi sevgilim bana aynisini yapsa nolurdu diye dusununce. Canim kiyamam bidaha gorusme bence yuzsuzlugun bu kadari artik her gun her gun de morarmis boyunla gelinir mi canim :( Kadinlar ne hissederse dogru! heleki cok guvendigimiz birisine konduramadigimiz halde guvenemiyorsak kesin altindan bisey cikiyor. Huzursuz oluyoruz yanlarindayken tedirgin oluyoruz icimize doguyo sanki sonra da pat aldatildigini ogreniyosun. Hislerine guven tatlim ve birak ne hali varsa gorsun. :2:

evet ben de kandırıldığımı düşünüyorum...şu anda da gayet iyiyim aslında.yapmam gerekenlerin farkındayım. ama korkuyorum.yumuşamaktan korkuyorum.hala bana msj atıyor.vazgeçeceğe de benzemiyor.ben sana bu kadar tepkisiz kalacağın bişi yapmadım diyor.
Bir ay sonra 2.yılımızı kutlayacaktık.Aklımın ucundan bile geçmezdi.İnanmak istemiyorum.Ama erkekliğin %90 ı inkar etmktir die düşünüp sonuna kadar inkar edecek.Bundan sonraki aşama büyük ihtimalle bana vicdan azabı çektirecek duygu sömürüleri olur.
Nasıl başa çıkıcam bu durumla?
Şimdiye kadar hiç msjını cvplamamazlık ya da telefonlarınnı açmamazlık yapmamıştım.Onu görmek bile istemiyorum artık.O da şaşırıodur bu duruma eminim.
Kararlılığımı korumak istiorummm:(:(

Canim yaptigi kotu seyleri dusun. Miden kaldirmaz zaten boyle bi olayi cunku bi kerelik hata degil hadi onu gectim adam zaten durust de degil. allah dusman basina vermesin boyle sevgili. Sana kendisi gelip dogruyu soylemis olsa pismanim fln deseydi hadi bi nebze yumusayabilirdin. simdi yumusayabilecegin bi durum yok ortada adam yuzsuz VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs zerre kadar kendinde hata gormuyo. geri donsen daha beter seyler kesinlikle yasiyacaksin gururun kirilmis olcak. Boyle cok iyi senin gozunun icine baka baka yalan soyleyen birisine eyvallahin olmasin. Biz destege haziriz sakin yumusama sakin! :47:

sevgilini en iyi sen tanırsın ama yazdıklarından bana pek güvenilir biri gibi gelmedi kusura bakma günahınıda almak istemem ama yalan söylediği kesin..olay bikerede olmamş tekrarlanmışş huylu huyundan vazgeçmezz bikere aldatan hep aldatır..sakın yumuşama 2 yılınızı hiçe sayıp seni aldattığını düşün başka bi kadına dokunduğunu düşün zaten yumuşayamazsın için almaz...seni aldattığından neden emin olduğumuda belrtyim..küçk bi çocuk çatalla boyun morartırmı olabilir neden olmasın bunu neden bantla saklıyor diyelimmi yarayı kapattı açıp gösterseydi sana demekki o morluk başka morluk..şüpheylee yaşanmazz..ayrılmşken asla barşma derimm kapında köpek olsa bile barşma..barşrsan yine yaşarsın bunları..

Back
X