Sevgilimin beni şok eden yorumları

Güzel bir bayan olduğum halde dış görüşümü beğenmediğini söyleyerek giden bir sevdiğim vardı..Ama herkes ahlaksız olacak diye birşey yok..

Erkek arkadaşının kişiliğine aşık olduğunun bilincindeysen niçin bu kadar kırıldın anlamadım.
Bence tek yanlış fikrini herkesin içinde dile getirmesi...

Canım sen bence alınmışsın eğer bu konularda özgüvenin yüksek olsaydı bu kadar büyütmezdin bence,erkek arkadaşın illa seni beğenmediği için söylemiş olamaz bence..biri sana bunu giysen daha çok yakışır derse alınırmısın,o da aslında öyle yapsan daha güzel olursun anlamında söylemişş ne var ki bunda..

Son düzenleme:
bence çok yakışıksız "bi kaç kilo alsan seni daha çok severdim" nası bi cümle?? eksik kalsın 2 kilo yağla gelecek sevgin deseydin. herkes erkeklerin şekilciliğini tasdik etmeyi ve onlara müthiş görünmeyi o kadar içselleştirmiş ki garip bile karşılamıyor artık. hele burnun. yav ben yaptırıcam desen ne gerek var demesi gerekirken aklına sokuyor. kesinlikle normal ve sağlıklı değil.

bence alinmani gerektirmez, benimde burnum kemerli kendimi seviyorum hicte rahatsiz degilim, sende öyle deseydin kendimi ben böyle seviyorum diye, ayrilirsada bi burun icin ayrilsin ne yapalim burun daha önemli imis onun icin.
kilo icin diyorsa o kolay caniim azicik fazla yersin alirsin kiloyu....

Herkesin içinde söylemesi kötü olmuş.
Fakat anlık bir şey değil herhalde bu. Genelde de, "şöyle şöyle olsa" diye düşünüyormuş demek ki.

bence çok yakışıksız "bi kaç kilo alsan seni daha çok severdim" nası bi cümle?? eksik kalsın 2 kilo yağla gelecek sevgin deseydin. herkes erkeklerin şekilciliğini tasdik etmeyi ve onlara müthiş görünmeyi o kadar içselleştirmiş ki garip bile karşılamıyor artık. hele burnun. yav ben yaptırıcam desen ne gerek var demesi gerekirken aklına sokuyor. kesinlikle normal ve sağlıklı değil.

Aynen katılıyorum.. Sevgilinin dediği "aman öylesine söyledi" denilip geçilecek şeyler değil..

insanların arasında hemde bir kac kilo alsan seni daha cok severim kime dense bozulur bu kırıcı bir cumledir saglık acısından uyarıda bulunabilir veya askım biraz kilo alsan sana cok yakısır gibi naif cumleler kurulabilir ama onun dısında soyle olursan daha cok severim boyle yaparsam seni daha begenirim derseniz o insan kendini eksik hisseder hata yapmıs sevgilin

Son düzenleme:
anlık birşey olmamalı, belki daha önce de kendince böyle bir şey aklından geçmiştir mutlaka ve bulunduğunuz durumda da kendi niyeti kötü olmadığı için, bunun sizdeki etkisini düşünememiş olabilir.

Buna rağmen yine de kırılmış veya artık etkilenmenizin adı sizce her neyse, o şekilde hissettiğinizi mutlaka onun da bilmesi iyi olacaktır.

Ayrıca belki de bundan sonra pek çok konuda biraz daha ince fikirli bir bakış kazandırmış olacağınız açısından da önemli diye düşünüyorum.

Bazı insanlar aslında hiç de öyle kırıcı veya düşüncesiz olmadıkları halde, yani niyetleri ve düşünceleri asla öyle olmadıkları halde, sırf söyledikleri sözlerin içini tam manasıyla doldurmayı irdelemeden öylesine konuştukları için farkında olmadan ve istemeden de olsa pek çok konuda pek çok insanı yaralayabilirler.

Tüm insanların her tür ilişkisinde çok dikkat etmesi gereken bir noktadır bu. Sözlerimizin içini doldurup ne manaya gelebileceğini iyi hesap etmeliyiz ki yok yere başka insanları incitmeyelim.

şöyle düşündüm ben de, kilo konusunda erkek arkadaşım bana da al diyor konusu geçince arkadaşlarımın yanında da diyor, minyon tipliyim, yaşımdan 5 yaş küçük gösteriyorum bile.ama burun estetiği konusu, görünüşle alakalı.takan birisi olsam alınırdım.daha önce bunun konusu hiç geçti mi aranızda.yani tabi, çok önemli alınıp küsülecek bi durum da yok.ama arkadaş ortamında söylenmesi yakışıksız olmuş.erkek arkadaşına kızma, seni her halinle de sever..

samimi bir ilişkiniz varsa yani birbirinize şaka yollu sözler söylüyorsanız bence bunu takmayın yani bana söylese erkek arkadaşım güler geçerim diye düşünüyorum. ama tabi üslup daha güzel olabilirdi

Erkek canim ya bosver kafana takma. Bende aşırı kilolu degilimdir ama zayifla der durur. Erkekler ne kadar iç guzellik desede dış güzelliğe de bakıyor. Ve seni daha cok severim sözü cok kırıcı. Ameliyat degil de bir kaç kilo alabilirsin ons daha iyi gozukmek icin.

Back
X