- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Sorman hata. Her hatasını silme ve gizleme potansiyeli varsa ayrıl. Sonuçta silmeyebilirdi çünkü senden önce olmuş olay seni ilgilendirmez.
Ama sildiği için, yarın öbür gün evlenirsiniz seni aldatır, sen hisseder ama bir şey yapamazsın o zaman çıldırırsın. Uzak dur
bir süre sonra aynı grupta konuşulursun, ayrıl tabii ki; açıklama yapmana bile gerek yok.
Benimde korkum o işte . Bana ufak bi yakınkaşmasında bile aklıma gelecek
zaten soğumuşsun, tekrar oluruna çalışma, sevmek için çabalama. grubu istediği kadar sildim çıktım desin, zihniyetini değiştiremezsin.
hiç sevmediğim erkek güruhudur bu kadınlarla nasıl seviştiğini tepiştiğini anlatanlar.
huylu huyundan vazgeçmez.
Tamam geçmişi önemli değil ama bu bildiğin iğrençlik bence yüzüne vurarak ayrıl ama boyle tiplerde ar yok utanmaz mahlukatlar iyi oldu en başta öğrendiğin. Taktik de güzelmiş valla bu devirde birinin instagram facebook whatsapp telefon rehberi ve galerisi karıştırılmadan ilişkiye başlanmaz!!!
E der tabi yalancı mezarı yok sonuçtaBana söylemişti bi grup var oraya girmesen yeter çok küfürlü konuşuyolar diye .daha sonra arkadaşlarıyla konuşmuş silmesi daha uygunmuş gruptan da çıktı artık . Dediki " kızlarla ilgili konuşuyolardı mesela hadiseyi atıyolardı " silmesem olmazdı artık o grupla olmam uygun değil dedi
Yani ben erkeklerde mantık aramıyorum saf aptallık grubun silindiğini sanıyodur basit canlılar bunlar çok derinlere inmemek lazım.Kendisi ısrarla bana güvenebilirsin istersen telefonum sende dursun 3 gün , al telefonumu bak diyip elime verdi ve bakmadım bile çok erken dedim . İnstagram şifremi veriyim dedi ısrar edince tamam dedim . Madem böyle bişey var ne diye ısrar eder ki
Yani ben erkeklerde mantık aramıyorum saf aptallık grubun silindiğini sanıyodur basit canlılar bunlar çok derinlere inmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?