Sevgilimin bir hayat kadınıyla resmini gördüm ?

Etki-tepki meselesi ama.Kızlar da bu bakış açısını anne karnında kazanmamış.Sevgilisi kendisiyle yattı diye ''sen artık basit kızsın,evlenmem doğru olur mu ki'' kafasıyla gezen bir sürü adam kılıklı erkek var dışarıda.''Evleneceğim kadın bakire olsun,sevgilimle sevişeyim'' bunu 9gag'de Türk erkekleri için yazıp dalga geçiyorlardı bir ara,belki bazı erkekler de biraz bunun üstünde düşünmeliler.Ben hiçbir şeyin sebepsiz olduğunu düşünmüyorum Arde.

Kendi aralarında ben şöyle yaptım böyle yaptım diye sidik yarıştırıp bide grupta sohbetmı etmışler.Çok daha duzgun ınsanlar var kuzum.

Öyle ama bunu değiştirecek olan yine kadınlar.
O tip erkek var ama kadınlar buna önem veriyor gizli kapaklı yaşıyor hatta diktirme vs yapıyor karşındakini kandırıyor halbu ki evet kardeşim ben buyum işine gelirse dese erkek kendine gelicek belki ama yok yani.bir de kendini namuslu görüp başkasına namussuz diyen de çok var.o yüzden bence kadında bitiyor ve İnan bana kadınkar bu kadar takık olmasa erkekler de yüz bulamayacak böyle ...

İğrenç muhabbet ler bence yol yakınken ayrıl senide konu yaparlar öyle görünüyor.

O görüntü asla hafızandan silinmeyecek.. daha fazla uzamadan bitsin bence..

Bu yapan kişi üniversteyi yeni bitiren hemde çok rahat bi şehirde okumuş olan birisi . Eminim ki üniverstede bunu yaşayacağı çok kızla karşılaşmıştır ama neden bi hayat kadını anlamadım fotoğrafı görseniz mideniz bulanır sanki böyle sevgilisi

Ayrıl veya ayrilma tarzında bi sey diyemem. (Niye vebal alayım) ama ayrılmayacaksan da yüzde yüz birlikte gidip bi aids vürüsü testi yaptırın. Böyle insanlar (hayat kadınlarıyla yatanlar) iliski esnasinda korunsa dahi vürüs kapabiliyorlar. Mazallah ilerde sana da bulasırsa sittin sene bunun muzdaripligini yasarsin. Sana verebilecegim tek tavsiye bu olabilir. Ve tabi ki bir de karsina alip konusmalisin. Neden boylr bir seye ihtiyac duymus, hastalik kapmaktan korkmamis mi, boyle bir meraki mi var yani kimileri sevgilisi varken dahi hayat kadinina ilgi ve ihtiyac duyar acaba bu da o tiplerden mi vs diye bi altini yokla bence. Eger oyle bi meraki varsa sıkıntı bu isin sonu aldatmaya gidebilir gibi gibi. Agzindan laf almak istiyorsan stratejik davran derim. Ya ben senin telefonunda boyle bir seye tanik oldum gibi konuya girebilirsin. Ama bunlar normal seylermis gibi davranarak bir sondaj yap bakalim ne cikacak. Direk iyyy igrenncc nasil yaptin vs diye konuya girersen. Evet haklisin bence de igrenc bi anlik merakti diyerek senin nabzina gore hareket edecegi kesin.

Hayat kadınıyla yatmış, resim çekmiş vs bunları bilmem.
Ama anlaşılan siz hayatınızda hiç erkek muhabbeti görmemişsiniz.
Ne demek bir kızın hakkında bu şekilde konuşmak?
Bu erkek muhabbeti değil, bu sapıklık!
Erkekler kendi aralarında bel altı şakalar yapar, garip garip videolar resimler ile saçma şekilde eğlenirler vs fakat başkasının namusu hakkında konuşmak, grup hayalleri kurmak, şöyle yaparız demek şerefsizliktir. erkek muhabbeti değil.

benim kızdan çok erkek kankalarım oldu ve şaşırmayın aa grup hakkında konuşmuşlar tirbiyesizlerrr diye maalesef ki çoğu erkek grubunda böyle sohbetler oluyor çok şahit oldum, sevgilime bunun nedenini sorunca "bizim iki tane beynimiz var biri kafada diğeri aşağıda, böyle konuşmalar ciddi değil tabii ki çok kafaya takma öylesine sohbetler o" demişti evet iğrenç ben de biliyorum ama erkekler bunda bir sorun görmüyorlar bizim kadar detaycı ve ciddiye alan insanlar olmadıkları için, hayat kadını konusuna gelirsek eğer evet geçmişte yaşanmış ama onun size ilkiymişsiniz gibi davranması biraz şüphe çekici fakat belki de öyle bir şey yapmış olmasını da unutmak istiyor olabilir, pişmandır o yüzden karşınıza alın konuşun mesajla sakın halletmeye kalkmayın çünkü gözler doğruyu söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…