- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.813
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ben bu kadar kesin bakmıyorum olaya
Sonuçta bir erkek rahat cinsellik yaşayamıyor bu ülkede o yüzden maalesef böyle yollara başvuruyor.bu ilk değil son da olmayacak.zaten daha önce olmuş ve konu sahibi deşince olayı ortaya çıkmış.yoksa çoğu erkek bunu yapıyor yani kesin olarak benimki yapmadı diyemez kimse.
Keşke olmasa ama oluyor.o yüzden büyütülecek birşry olarak görmüyorum ben.sağlık açısından tabiki tehlikeli.kontrollerini yaptırması lazım erkeğin.
Keşke herkes sevdiği insanla bunu yaşasa ama malum kızlar bekaretle kafayı bozmuş.beni kullanıcak kafasıyla gidince bu mümkün olmuyor hala seven erkek dokunmaz mantığı var ...
Ne iğrenç bi fantazi.Töbe yarabbim.Bu erkeklerin erkek muhabbetinden midem bulanıyor yemin ederim.
Grup nedir ya!!!!
Vur kıçına tekmeyi
Kendi aralarında ben şöyle yaptım böyle yaptım diye sidik yarıştırıp bide grupta sohbetmı etmışler.Çok daha duzgun ınsanlar var kuzum.Benim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Ta ki dün instagram şifresini verene kadar
Arkadaşlarıyla ortak bi grubu var ben girene kadar silmeyi unutmuş hemen sildi sonra . Grupta öyle böyle iğrenç şeyler konuşulmamış inanın midem almadı çok erkek muhabbetine şahit oldum ama böylesine değil . İki arkadaşı kendi arasında afedersiniz ama benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış . Ve benim sevgiilim çok önceden bir kadınla yattığını ballandırarak atmış kadın hayat kadını bu da yetmezmiş gibi kadını yanağından öperken resmini atmış ben ekran görüntüsü alfım ve anında grup silindi . Tamam geçmiş gitmiş bişey ama ben çoook soğudum sizce ne yapmalıyım hiç birşey çaktırmadım ?
Öyle ama bunu değiştirecek olan yine kadınlar.Etki-tepki meselesi ama.Kızlar da bu bakış açısını anne karnında kazanmamış.Sevgilisi kendisiyle yattı diye ''sen artık basit kızsın,evlenmem doğru olur mu ki'' kafasıyla gezen bir sürü adam kılıklı erkek var dışarıda.''Evleneceğim kadın bakire olsun,sevgilimle sevişeyim'' bunu 9gag'de Türk erkekleri için yazıp dalga geçiyorlardı bir ara,belki bazı erkekler de biraz bunun üstünde düşünmeliler.Ben hiçbir şeyin sebepsiz olduğunu düşünmüyorum Arde.
Benim arkadasım sırf bu yüzden bosandı2 kadin bir adam ben de cok duyuyorum lakin 2 adam 1 kadinda mi yayginmi?bir de arkadaslar yaw naail yuz yuze bakiyorlar yuh
Delilermi ne hemi:)Nasıl bir fantazidir.Benim arkadasım sırf bu yüzden bosandı
bir süre sonra aynı grupta konuşulursun, ayrıl tabii ki; açıklama yapmana bile gerek yok.
Ben bu kadar kesin bakmıyorum olaya
Sonuçta bir erkek rahat cinsellik yaşayamıyor bu ülkede o yüzden maalesef böyle yollara başvuruyor.bu ilk değil son da olmayacak.zaten daha önce olmuş ve konu sahibi deşince olayı ortaya çıkmış.yoksa çoğu erkek bunu yapıyor yani kesin olarak benimki yapmadı diyemez kimse.
Keşke olmasa ama oluyor.o yüzden büyütülecek birşry olarak görmüyorum ben.sağlık açısından tabiki tehlikeli.kontrollerini yaptırması lazım erkeğin.
Keşke herkes sevdiği insanla bunu yaşasa ama malum kızlar bekaretle kafayı bozmuş.beni kullanıcak kafasıyla gidince bu mümkün olmuyor hala seven erkek dokunmaz mantığı var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?