- 30 Mart 2015
- 579
- 764
- 53
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Tanışma aşamasında bir erkeğin Instagram şifresini vermesi. Bir de böyle gruplara dahil olup böyle muhabbetlere dahil olmuşken. Neyine güvenmiş acaba bunu yaparken merak konusu.
Senin icin firsat olmusBenim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Ta ki dün instagram şifresini verene kadar
Arkadaşlarıyla ortak bi grubu var ben girene kadar silmeyi unutmuş hemen sildi sonra . Grupta öyle böyle iğrenç şeyler konuşulmamış inanın midem almadı çok erkek muhabbetine şahit oldum ama böylesine değil . İki arkadaşı kendi arasında afedersiniz ama benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış . Ve benim sevgiilim çok önceden bir kadınla yattığını ballandırarak atmış kadın hayat kadını bu da yetmezmiş gibi kadını yanağından öperken resmini atmış ben ekran görüntüsü alfım ve anında grup silindi . Tamam geçmiş gitmiş bişey ama ben çoook soğudum sizce ne yapmalıyım hiç birşey çaktırmadım ?
Benim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Arkadaşlarıyla ortak bi grubu var ben girene kadar silmeyi unutmuş hemen sildi sonra . Grupta öyle böyle iğrenç şeyler konuşulmamış inanın midem almadı çok erkek muhabbetine şahit oldum ama böylesine değil . İki arkadaşı kendi arasında afedersiniz ama benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış . Ve benim sevgiilim çok önceden bir kadınla yattığını ballandırarak atmış kadın hayat kadını bu da yetmezmiş gibi kadını yanağından öperken resmini atmış ben ekran görüntüsü alfım ve anında grup silindi . Tamam geçmiş gitmiş bişey ama ben çoook soğudum sizce ne yapmalıyım hiç birşey çaktırmadım ?
benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış .
AyrılBenim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Kendini sana kanıtlamaya çalışıyor.Kendisi ısrarla bana güvenebilirsin istersen telefonum sende dursun 3 gün , al telefonumu bak diyip elime verdi ve bakmadım bile çok erken dedim . İnstagram şifremi veriyim dedi ısrar edince tamam dedim . Madem böyle bişey var ne diye ısrar eder ki
Grup ne ya iğrenç
Erkek arkadaşın anladığım kadarıyla grup falan yapmamış yani hayat kadınıyla olması iğrenç tabi de malum bu ülke cinsel açlık ülkesi çocuk da ne yapsın yani?
Hersey senden önce olmuş senin sıkıntın ne anlamadım...
2 kadin bir adam ben de cok duyuyorum lakin 2 adam 1 kadinda mi yayginmi?bir de arkadaslar yaw naail yuz yuze bakiyorlar yuhErkeklerin pipisi olmasa ne yapacaklarmış acaba
Bu arada grup artık çok normal karsılanıyor
Ben de çok duyuyorum
Hatta erkekler eşlerinden bu yüzden ilişki bile istemıyorlar artık
Çünkü onun tadını tek eşlilik vermıyormus
İnsanlar sapıttı malesef
Her erkekte bir kadın muhabbeti
Ben bu kadar kesin bakmıyorum olayaYapmayın lütfen.Cinsel açlık ülkesi diye para karşılığı cinsel ilişki mi yani çaresi ? Bunun bin çeşit hastalığı enfeksiyonu var.Bunu göze alan adamla benim ne işim olacak ? Kalite meselesidir bu benim gözümde,benden önce biriyle yatmış olması sorun değil.Hayat kadınıyla birlikte olmuş adam benim gözümde eziktir,öyle birini de yanımda sevgilim diye gezdirmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?