Sevgilimin bir kıza baktığını yakaladım

Sürekli seni suçlayıp gözünün dışarıda olduğunu dusenen bir adamla nasıl birlikte olabiliyorsun ?
Adam bildiğin hakaret ediyor sana..
Açıkça güvenmiyorum diyor.
Sen ise sevgilimi bir defa bakarken yaladım diyorsun .
Mesele onun bakması değil ,sana güvenmemesi.
Artık gözünü aç bence.

Bu günün konusu bakmak sanırım peki.
Size atfettiği ithamlar kıskançlıktan değil.
Kendi öz düşüncesi kirli olduğundan öyle davranıyor.
Yani burada "sevgilim çok kıskanç o yüzden kimseye baktırmıyor" diyemeyiz.
Çünkü o öyle biri.
Bilin istedim.

Kendisi sürekli birilerine baktığı ve bunun bilincinde olduğu için senin gözün kaydığında aklına direkt bu geliyor. Kendi yapmıyor olsa aklına böyle şeyler gelmezdi bile.

Ayrıca karşılıklı bakılabilir de, o da baksın abartmadan, sen de bak, bence bunda sorun yok, sorun adamın senin üzerinde tahakküm kurmaya çalışıp çifte standart yapması.

Merhaba sevgilimle 1 yıla yakın süren ciddi bir ilişkimiz var. Sevgilimin dün etek giyen bir kızın bacaklarına baktığını yakaladım. Aslında şöyle oldu arabadaydık sevgilim kafasını sağa çevirdi ve direkt kızın eteğine odaklandı kısa bi süreliğine ben de farkettim bunu. Sorun şu ki sevgilim aşırı kıskanç. Ben de istemsizce etrafa bakan gözü Dalan bi insanım. Bunun yüzünden sürekli üzerime gelir nereye baktın adama niye baktın vs diye. Dün de bi kıza baktığını yakalayınca gerçekten çok sinirlendim nereye bakıyosun diye sorduğumda gözüm kaydı özür dilerim dedi yani hemen itiraf etti. İnsan olarak gözümüz kayabilir bunu anlıyorum ancak beni başkalarına bakmak konusunda çok suçladı ve çok kırdı. Sanki ben gözü dışarda olan bi insanmışım gibi suçlamalarda bulundu. sonra kendinin böyle bi şeyde dikkat etmemesi çok canımı sıktı özellikle yanındayken ve kafamda soru işareti oluştu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Normalde sürekli bakan bir insan değil ilk kez yakaladım diyebilirim.

kendinize layık bulduğunuz bu mu?
gözünüzün dışarıda olması ile itham eden biri ile sevgili olmaya devam etme motivasyonunuz nedir tam olarak?

Back
X