sevgilimin bir yalanı var ki hazmedemiyorum! nasıl çıkacağım bu ızdıraptan ...

ayrılamamanız ayrıldıktan sonra düşeceğiniz boşluktan korkmanızdan kaynaklanıyor... kısacası bu insana " alışmışsınız"...
eğer bu şekilde devam ederseniz ve bu yalanların sitemlerini sonradan yaparsanız (ki hiçbir kadın ömrünün sonuna kadar içine atamaz) "sen kabul ettin,madem işine gelmiyordu niye devam ettin "e gelebilir iş....
işte o zaman kendinizi çok suçlarsınız "tabi zaten enayilik bende niye böyel kabul ettiysem" diyeceksiniz (çok afedersiniz)...
hayatta çok düzgün,dürüst insanlar var,yeni insanlar tanımaktan korkmayın,bir başkasıyla çok güzel bir hayat sizi bekliyor da olabilir... dili yalana alışmış biriyle devam ettikçe stresiniz hiç eksik olmaz,eziyeti size yani, o halinden memnun bence... ya bu haliyle kabul eder sitem etmezsiniz(ki mümkünü yok bence), veya yolunuzu ayırırsınız. Ama bunu boşlukta kalmayacağınız,kafanızı dağıtma fırsatınızın olacağı bir zamana denk getirin bana kalırsa,yani özlemeye fırsat bulamayın pek... ayrılığa alıştıktan sonra arkanıza şöyle bir dönüp bakın,işte o zaman "iyiki de yapmışım" diyebileceğiniz zamanlar gelmiş olacak...Herkes kendine yakışanı yapar,kendine yakışanlarla birlikteliğini sürdürür bunu unutmayın...
son olarak bir hadisi şerif: “Ruhlar grup gruptur, benzeyenler kaynaşır benzemeyenler ayrı düşer.”
düzgün insanlarla karşılaşmanız duası ile...

Son düzenleme:
sen ayrildiginda cabaliycak,beni sucluycak,ve ben dayanamayim yine birlesicem diye korkuyosun.
beni sucsuzm diye baski uyguladiginda yine su koyu vericeginden korkuyosun cunku o konusmalarin icerigini bilmiyosun.
belkide aynen dedigi gibi,arkadsca konustular dye tereddutte kalicaksin.
anliyorum seni cok iyi anliyorum.

bence en kolay yakani siyirma teknigi budur.
ne yap biliyomusun.
aynen boyle basla'" eger bi kadin hesap sormuyosa,bu tamamen bittiye alamettir, cabalar careler o iliskiye kurtaramaz,bunu soylmek istiyorum sana'' de.
ve arkasina'""ben ayrilmak istiorum senden,cunku guvenim yok'" de.
boylece bu kisa ve oz cumleni daha iyi anlar.
kadin diycek bi laf bulamiyosa,bagirip cagirmiyosa umut yok demektir.
bunu bilsin basta.
ha sakin bu cumlenden sonra neden yaptin, beni sevmedinmi felan diye sorulara gecme, hesap sorma.
eger hala uylarsa, telefon dokumunu onune at hic bisey demeden.

Hadi evli olana boşanma süreci vs ağır geliyor bir kalemde atılmıyor böyle pislikler!
Kusura bakmayın bekar kızlar ama ben sizin gibilere çok kızıyorum
Bir bitti ulan! demenize bakar. Niçin kendinize bu eziyet? erkek kıtlığı mı var?:ssz:

Kadın olması aklıma farklı şeyler getirdi kız olsa daha iyiydi yalanını yakalamışsınız daha ne

Bencede o kadinla ihtiyaclarini gideriyodur belki o saatlerde tövbe tövbe (kbakma ama aklimdan bu gecti)

Eger üzülmek istemiyorsan illerde daha fazla bence en iyi cözümü arkadaslar demis zaten.

Erkek arkadaşından bi nane olmaz canım.. Seni aptal yerine koymasına izin verme,çünkü yaptığı bu!! Diğeriyle bağını koparmamış işte.. :ssz:

Bizim üni de kız vardı,erkek arkadaşı yanındayken bir erkek ararsa bağırıp teli yüzüne kapatırdı.. Ama tek başınayken aynı erkekle saatlerce konuşurdu gülüşürdü.... :19: :ssz:

bunu kadını erkeği yok karşı cinsle geç saatlerde ve ya uzun uzun konuşmalar,üstelik eski sevgiliyle......... :47: affı yok yani.. Bu insanla nasıl bir geleceğin olacak?? 3 kişilik evlilik mi???

Bi hemcinsimin bu denli bi erkeğe bağlı kalmasını anlamıyorum.
Bende seviyorum arkadaşım ve 13 gündür ayrıyız.
Dönmesini istiyo muyum hayır. Canım yanıyo mu evet.
Ama hiç bi acı sonsuz değil.
Lütfen bi silkelen kendine gel. Nasıl ayrılcaksın konusuna gelince.
İçinde ne varsa dök, ve git.

ya bi insanı hayatınızdan çıkarmak neden bu kadar zor ki..

beş para etmez bi insan için burada konu açmak bile, onun için büyük şeref..

Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz,ben onu çok seviyorum; sözde o da beni! hatta ne zaman buluşsak evlenelim evlenelim diye sürekli konuşmalar yapıyor;ona göre çok aşık !
kısaca şöyle: bunun bi tane eski sevgilisi bir kadın var; kadınla görüşmüyorum dedi! yok kadın belalıymış, yok bunu bırakmıyormuş.. . Görüşmediğine telefonlaşmadığına yemin ettiği halde benim içime sinmedi ve faturasına baktım.. belli dönemlerde 1saat görüşmeler yapmış; sonra 2 ay bir görüşme yine yok... 6 ay önce içimi kemirdi bişi telefonuna baktım(bunları yapmak istemiyorum ama durduramıyorum kendimi)silmiş mesajları ama iletide kalmış bi tane gece 1 de mesaj atmış..benimki buna napıyosun demiş... ! gece 1 !!! ben de artık çarptım telefonu yüzüne... Hemen üste çıktı yok o bana attı da felan filan. hatta hemen aradı onu bi pozlar "bir daha arama bilmem ne" diye bağırdı.. ve biz ayrıldık... Aslında biliyorum yazarken de farkındayım hata yaptım ama yine birleştik :( Aslında ben eski ilişkilerimde bir yalanı geç, bir mimiğe bırakıyordum ! Ama bu adamda nedense yapamıyorum !!!!Geçen gün yine baktım telefon detaylarına bir gün içinde 2 saatlik bir konuşma yine yapmış. Ara ara mesajlar.. Ah detayları bir görebilsem !!! Ama ne önemi var; belli ki hala devam ediyor telefonlaşmaları. bu arada görüşmüyorum diye hala yalan söylüyor yüzüme baka baka!

herşey ortada biliyorum , ayrıl diyeceksiniz bunu da biliyorum.. Ama nasıl yapacağım bana yardım edin....Sessizce çekip gideyim mi? çünkü ne dersem deyim ben suçlu oluyorum..... :(

çok zor birşeydir çünkü sen aştan öteye gitmişsin ne kadar kötülükte yapsa güçlü bir bağ kurmuşsun kurtulmak ne kadar istesende olmuyorsa kendi kendini ona karşı soğutman lazım ona onun sevmediği şeleri yaparsan o da senden kaçacaktır.ama öncelikle neden hala görüşüyor bu sorunun cvbını bulmalısın? belkide o da bilmiyordur onla konuşup senle devam ettiğine öncelikle bulundugun olayı iyi tahlil etmen lazım eğerki yapamıyorsan kendini ona karşı soğutma uzaklaştırma yöntemleri uygulaman lazım.

bütün cevaplar için ayrı ayrı saolun... Ben uzaktan takip ederdim ama şimdi okuyunca kimseye anlatamadığım şeyleri burada anlatınca güç buldum.. Aslında olayın ne kadar ağır olduğunun ben çok farkındayım (ki buraya anlattıklarım sadece bir kısmı).. Ayrıca paşayı bu kadar sevgimle şımartan da benim ! Belki de şükretmem lazım evlenmeden evvel gördüğüm için...... Zaten 28 kilo verdim incecik kaldım :)))) Artık benim için yeni bir hayata atılmanın zamanı geldi demi :))) Hem daha HIZLI KOŞARIM :)) Düşünün "nerden çıktı bu zayıflamak" diyor... !! oysa öyle mutluyum ki.... O bile bozamıycak bunu :) Haklısınız en değerli şey kendimiziz.. Ben bunun çoktan farkındayım da... İşte insan bazen ................Güzel kalplerinize göre olsun herşey, iyki varsınız

daha ne bekliyorsunuz ayrılmak için, yatakta basmayı mı?
bekleyin yakındır o da.

Eski sevgilisiyle saatlerce görüşmeleri msjları olan adam geçmiş olsun aldatılmışsın canım ::)

Evlenme kararindan vazgec bence..ileride daha cok üzülürsün...huylu huyundan vazgecmez..hayatinda sen varken,eski sevgilisiyle tel.görüsmeleri yapyor, belkide bulusuyor...bu adam evlensede ayni olur,,bu kadin gitse baska kadin bulur..hayatini mahvetme ,yol yakinken dön derim ben...evlilik zaten zor birsey,,evlensende nasil güveneceksin ki bu adama...

ne dersem ben suçlu oluyorum demişsin ya ayrıl hiç bir açıklama da yapma mecbur değilsin böylece o da seni suçlamaya kalksa duymamış olursun kestir at

Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz,ben onu çok seviyorum; sözde o da beni! hatta ne zaman buluşsak evlenelim evlenelim diye sürekli konuşmalar yapıyor;ona göre çok aşık !
kısaca şöyle: bunun bi tane eski sevgilisi bir kadın var; kadınla görüşmüyorum dedi! yok kadın belalıymış, yok bunu bırakmıyormuş.. . Görüşmediğine telefonlaşmadığına yemin ettiği halde benim içime sinmedi ve faturasına baktım.. belli dönemlerde 1saat görüşmeler yapmış; sonra 2 ay bir görüşme yine yok... 6 ay önce içimi kemirdi bişi telefonuna baktım(bunları yapmak istemiyorum ama durduramıyorum kendimi)silmiş mesajları ama iletide kalmış bi tane gece 1 de mesaj atmış..benimki buna napıyosun demiş... ! gece 1 !!! ben de artık çarptım telefonu yüzüne... Hemen üste çıktı yok o bana attı da felan filan. hatta hemen aradı onu bi pozlar "bir daha arama bilmem ne" diye bağırdı.. ve biz ayrıldık... Aslında biliyorum yazarken de farkındayım hata yaptım ama yine birleştik :( Aslında ben eski ilişkilerimde bir yalanı geç, bir mimiğe bırakıyordum ! Ama bu adamda nedense yapamıyorum !!!!Geçen gün yine baktım telefon detaylarına bir gün içinde 2 saatlik bir konuşma yine yapmış. Ara ara mesajlar.. Ah detayları bir görebilsem !!! Ama ne önemi var; belli ki hala devam ediyor telefonlaşmaları. bu arada görüşmüyorum diye hala yalan söylüyor yüzüme baka baka!

herşey ortada biliyorum , ayrıl diyeceksiniz bunu da biliyorum.. Ama nasıl yapacağım bana yardım edin....Sessizce çekip gideyim mi? çünkü ne dersem deyim ben suçlu oluyorum..... :(

Keşke 2. şansı vermiş olmasaydınız :19:

sen ömrün boyunca o adama GÜVENMEYECEKSİN,
VE
adam ömrü boyunca aynı HALTı yiyecek.

Back
X