Sevgilimin birlikte oturma ısrarı

Hayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
Kafanı duvarlara varmamak için ayrıl sakin sakin evlenme

ay bu ne ya.. 30 yaşına gelmiş bir baltaya sap olamamış birde iş beğenmiyor. Aynı sevgilinizin kurduğu cümleleri kardeşim kuruyor 'ben başkasının altında çalışamam üç kuruş için, kendi işimi kuracağım' diye yıllardır. Sanki kendi işini kuranlar öyle dannn diye kurdu, insanın bir deneyim edinmesi bi burnunun sürtmesi lazım, her zengin olan bir çıraklık sürecinden adım adım büyüyerek zengin oldu.. Valla tüm aile üyeleri olarak, biz, kardeşim için, aman bir aşk meşk olmasında başka bir kızın canını yakmasın, her şeyini oturtup aklı başına gelene kadar diye oturduk dua ediyoruz

Hayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
İkinizden biri yarı yolda kalacak. Ya evlenmeden önce o, ya evlendikten sonra sen. Tercihini yap🤷🏻‍♀️

Şaka mısınız? Sizin gibileri ıslak odunla dövmek lazım ( şiddete karşıyım)
30:yaşında bir baltaya sap olmamış , annesinin eteğinden ayrılmayan, sümsük adamları nasıl sevebiliyor ?bir de yok iki çekyat yok eski ev diye kendi değerinizi aile onurunuzu hiçe sayıyorsunuz.
Bu kadar mı düştünüz sizin için,aşk için emek vermek çabalamak şöyle dursun kolunu bile kaldırmayan adamları sevme motivasyonunuz ne??????????
Yokluk

Hayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zamabir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
Ay kafayi mi yediniz? Adamin hangi ozelligine asik oldunuz? Bos gezenin bos kalfasi, anneci, bos bir adam.

Adamın kendince tek eksiği bedavaya düzenli cinsellik yaşayacak birinin olmaması. Onu da evlenip tamamlayacak birini arıyor. Zor da olmamış bulması. Siz olmasanız başkasını da bulur o. Böyle adamlar çok kıymetli oluyor. İlla alanı bulunur onun
Onu da beceremiyordur bu.ona da tavız kadınlar olarak ama cık o bile yok.bedavadan besliyoruz bunları 😂😂

30 yaşında anne eline bakan biriyle olmaz. Ev üstüne ev de olmaz. Sen hiç gecelikle dolaşmak istemeyecek misin ? Duş alırken eşinle girmek istemeyecek misin ? Sürekli biri gelir diye tedirgin mi yaşayacaksın ?En basiti durduk yere öpüşmek istemeyecek misin ? Dizinde uzanıp TV izlemeyecek misin ? Hiç iyimser olma bu konuda ailen çok haklı.

30 yaşına gelmiş bir şeye sap olamamış birisi. İlerde üzüleceğinize şimdi üzülün ağlayın. İki kanepe ile olmuyor malesef, evlenip çocuğun olunca mama bez alamayınca ne yapacaksın
Ben bu kızın ailesini de anlamadım tek sorun birlikte yaşamak mı ? Adam işsiz güçsüz ipsiz sapsız. Neymiş kendi patronu olacakmismismis kimsenin emri altında yasayamazmisss pehh 😏sabancilarin torunu heralde.

Bu ilişkide sürekli ayrılıp Size dönmesindeki sebep daha kabullenici ( yumuşatmaya çalıştım) birini bulamayacak olmasıdır. Bu ilişkinin olmayacağının farkındasınız bence. O yüzden uzun uzun bu adamdan neden koca olmaz anlatarak yorulmak istemiyorum. lütfen kendinize ve ailenize bu kötülüğü yapmayın. Kendi kıymetinizi bilin, kendinizi sevin ve hayatta daha iyisini hakettiğize inanın...

Back
X