Sevgilimin birlikte oturma ısrarı

Hayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
boyle biri icin neden kriterinizi eski esyalar üzerine kuruyosunuz? Ben 2021den beri nisanliyim nisanliyken ne hissedersen emin ol dogrusu odur istedigi kadar da iyi olsunlar ayni bina okey ama ayni ev icerisi yeni evli iki kisi icin normal bir ortam asla değil

6 yıldır bu adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü; internet ilişkisi mi ?

Adam 30 yaşında, çalışmayan, anne babasının baktığı biri. Bu şartlarda tabii ki anne-babasıyla yaşamak isteyecek; yoka eve parayı kim getirecek ?

Siz çalışıyor musunuz ?
Evet 10 yıldır çalışıyorum sürekli yan yanayız ama son zamanlarda bu durum gündeme bu şekilde gelmeye başladı

Hayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
kaç kaç kaç ateşe atlıyorsun deli misin

ay bu ne ya.. 30 yaşına gelmiş bir baltaya sap olamamış birde iş beğenmiyor. Aynı sevgilinizin kurduğu cümleleri kardeşim kuruyor 'ben başkasının altında çalışamam üç kuruş için, kendi işimi kuracağım' diye yıllardır. Sanki kendi işini kuranlar öyle dannn diye kurdu, insanın bir deneyim edinmesi bi burnunun sürtmesi lazım, her zengin olan bir çıraklık sürecinden adım adım büyüyerek zengin oldu.. Valla tüm aile üyeleri olarak, biz, kardeşim için, aman bir aşk meşk olmasında başka bir kızın canını yakmasın, her şeyini oturtup aklı başına gelene kadar diye oturduk dua ediyoruz

Arkana bakmadan kaç bu tip biriyle değil evlenmek sevgili bile olunmaz. Bu özelliklerini de asla değiştiremezsin. Değişmesini istediğin biriyle de asla evlenme mutsuz olursiS

Ha bu arada hastalık halinde beraber oturulma konusuna ben çok okeyim çünkü benim annem de hasta ve yaşlı bir kadın, kendisi kabul etse beraber yaşama konusunda eşimin ık mık yapmasını istemem, benzeri durumda aynı toleransı ben de gösteririm bu sebeple. Ama genç, kendi işini kendisi gören bir kadınla aynı eve niye çıkacaksınız ki, oldu olacak onlar koyun koyuna analı oğullu yatsınlar siz salonda yatın. Olur iş değil
Hastalık vs. Yok hatta çok genç bakımlı ve sosyal bir kadın

boyle biri icin neden kriterinizi eski esyalar üzerine kuruyosunuz? Ben 2021den beri nisanliyim nisanliyken ne hissedersen emin ol dogrusu odur istedigi kadar da iyi olsunlar ayni bina okey ama ayni ev icerisi yeni evli iki kisi icin normal bir ortam asla değil
aynı bina da değil

Hayatını yakarsın. Tabı sen bılırsın.

umarım konu şakadır neden bir erkeğe karşı bu kadar fedakar oluyorsun anlamadım o kim ki yani hayatını ona göre şekillendiriyorsun bu sevgi değil kusura bakma

30 yasina gelmis isi gucu yok, kendi isini yapmak istiyor ama bu yasa kadar onu da becerememis. 40 yasina gelir halâ ayni noktada olur o.
Anasiyla beraber yasasin ne giriyorsun ki aralarina? Ha illa evlenicem diyorsan, bugun birine daha soyledim bunu herkes mutlu olacak diye bir sey yok, sen de mutsuz bir hayatı seç madem.

Safmısınız? Vicdan yapacağınız şey 30 yaşındaki sevgilinizi annesinden koparmak mı? Sizde ailenizden ayrı evde yaşayacaksınız. Bu durumda ailenizi terkmi etmiş olucaksınız. Kendi sorumluluğunu almayan biri eşinin evliliğinin çocuğunun sorumluluğunu alır mı? Ki almamak için ailesiyle yaşamak istiyor. Evlenirsen yaşayacağınız tecrübeler çok acı olucak. Sürekli ayrı eve çıkalım tartışmaları evliliğinizi kemirirken birde kv ve kp baskısı altında kalıp birde onlarla uğraşacaksınız. Yıpranan ve bozulan psikolojinize hiç girmiyorum bile. İki çekyat eski bir ev güzellemeside yapmayın rica ediyorum Saçmalık ötesi. Adamın yanında da böyle konuşuyorsanız iyice sizi ezik görüp değersizleştiricek çünkü kendinize layık gördüğünüz buysa emin olun bu kadarcık değer görürsünüz fazlasını beklemeyin. Üstelik evlendikten sonra şikayet etmeyede hakkınız yok baştan kabul ettin dicek. Vicdan yapıp kıyamadığın adam mutsuz olduğun için seni suçlucak. Öyle bi kıyıcakki sana aklın hayalin şaşar. İşten gelip mutsuz bi şekilde odana kapanmaktan ilerisi olmayan bi evliliği istiyor musunuz? Yazdıklarım devede kulak. Daha sayayım mı? Bu kötülüğü kendinize yapmayın lütfen. Bu adam herşeyin kolayını bulmuş. Belliki sizde hiç zorluk çıkaran biri değilsiniz daha ne istesin? Tam çocuğun evliliğin yükünü üstüne arıcak birini bulmuş niye bıraksın. Çünkü bu istediği şeyleri artık kimse kabul etmiyor. Çünkü önce benim rahatım diyor. Ben değerliyim bana reva gördüğün evlilik bumu diye yakasına yapışıp kıçına tekmeyi basarlar. Uzun oldu kusura bakmayın ama bunlar gerçek

Kaç evladım kaç ne işin var bu adamla.

6 yıl görüştüğün kabahat, hemen bırak.

30 yaşındaki kariyeri neyse 50 sinde de o olacak.

Ben boşanma surecindeyim inanin evlenince çok pişman olacaksiniz, 4 yıllık evliyim gerçekten bir yerden sonra tahammülünuz kalmiyor. Hayatınızı karartmayin.

Back
X