- 4 Kasım 2018
- 26.489
- 109.441
- 598
- Konu Sahibi Gulcihanncihann
Ne cok seviyorsunuz sürünüp hayati kendinize zindan etmeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla kabul etmeyin her türlü sıkıntıHayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
Çalışmayan başkasının sırtından geçinen birini ne severim,ne evlenirim.Hayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
kişiliğini tamamlayamamış uzun dönem bir ergen daha,30 yaşına kadar birşey yapmamış bir insan 30 yaşından sonra hiç yapmaz onu söylim,siz hiç hayatınızda 30 yaşına kadar annesinin dizinin dibinde oturmuş,çalışmamış,deneyimsiz bir insanın hemen sonrasında iş yeri açıp başarılı olduğunu gördünüzmü,ben şahsen hiç görmedim,onlarla oturup evcilik oynicaksınız eğer kabul ederseniz,gerçek bir evlilik olmicak,anne baba ne isterse onu yapacaksınız,oturduğunuz ev onların ve siz misafir olacaksınız,para kazanan eşiniz olmicak onlar size harçlık verecek,gerçekte olması gereken 30 yaşına kadar bir yerde iyi kötü çalışmış bir adam sevdiği insana gelir evlenelim der evinizi tutarsınız annesini babasını kendi evinize oturmaya davet edersiniz vs.bide annesi ölünce yaşayamazmışHayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
Daha önce bana söz verdi yani 3 yıl önce düzenli bir işim olacak güzel bir yuvamız olacak diye ben hep inandım bekledim sabrettim ama tam isteme günü belirlendi arkasından bu çıktı ağlıyor karşımda annem ölürse bende en fazla iki ay yaşarım diye annesini sevsin sıkıntı yok ben evi de artık geçtim ama bugün sözünü tutmuyor bugün arkamda durmuyor ileride hiç durmaz keşke ben bu kadar katlanmasaydım ikimizin de hayatı böyle olmazdı yumuşak olmasaydım hep iyimser bakmasaydım od bu kadar yıl yanımda durmazdıkişiliğini tamamlayamamış uzun dönem bir ergen daha,30 yaşına kadar birşey yapmamış bir insan 30 yaşından sonra hiç yapmaz onu söylim,siz hiç hayatınızda 30 yaşına kadar annesinin dizinin dibinde oturmuş,çalışmamış,deneyimsiz bir insanın hemen sonrasında iş yeri açıp başarılı olduğunu gördünüzmü,ben şahsen hiç görmedim,onlarla oturup evcilik oynicaksınız eğer kabul ederseniz,gerçek bir evlilik olmicak,anne baba ne isterse onu yapacaksınız,oturduğunuz ev onların ve siz misafir olacaksınız,para kazanan eşiniz olmicak onlar size harçlık verecek,gerçekte olması gereken 30 yaşına kadar bir yerde iyi kötü çalışmış bir adam sevdiği insana gelir evlenelim der evinizi tutarsınız annesini babasını kendi evinize oturmaya davet edersiniz vs.bide annesi ölünce yaşayamazmışkomedi ya,birakın annesiyle bol bol vakit geçirsin,kaçın valla hiç arkanıza bakmayın,kaybettiğiniz zaman olsun telafi edilir,daha fazlasını kaybetmeyin...
Çalışıyor ama hep dükkanım olsun hayaliyle yaşıyor asla fabrika veya benzeri yerleri kabul etmiyor bunun yerine boyacılık yapmayı tercih ediyor depremden önce bir galeride çalışıyordu adam tanıdık hala gel diyormuş gitmiyor 2 ay çalıştı borçlandı kendine 10000 TL telefon aldı ticari kredi kartındali 150 bin TL parayla bizim için bişey almadı araba aldı zoruma gidiyorÇalışmayan başkasının sırtından geçinen birini ne severim,ne evlenirim.
Anası ile oturmak şurada dursun
Kimse istemez bu duruma gelmeyi emin olun ben cebimdeki kuruşu bile çeyizimi düzmek için harcadım 6 yıldır hep onunla bir yuvam olsun diye çabaladım mutlu olmayı umut ettimNe cok seviyorsunuz sürünüp hayati kendinize zindan etmeyi
Bana vefat eden amcasının evindeki kullanılmayan koltuk takımlarınin resmini attı babası at belki beğenir diye saf gibi bir kaç şeye sırf evim olsun diye tamam dedim tabi şuan ortada ev yada eşya unsuru kalmadı amaboyle biri icin neden kriterinizi eski esyalar üzerine kuruyosunuz? Ben 2021den beri nisanliyim nisanliyken ne hissedersen emin ol dogrusu odur istedigi kadar da iyi olsunlar ayni bina okey ama ayni ev icerisi yeni evli iki kisi icin normal bir ortam asla değil
Aman Allah'ım ben ne okudum. Siz emin misiniz şunca şeye rağmen hala evlenmek istediğinize. Yarıyolda bırakmaktan korkuyorum diyorsunuz ama evlenseniz de siz sadece kocasının ihtiyaçlarını gören, annesine hizmetçi olacak bi kadın olacaksınız. Yapmayın Allah aşkına bu adam değişmez. Ve evet hiç bir sorunda da arkanızda olmaz. Resmen Allah size gösteriyor ama görmüyorsunuz. Ne demek birinin emrinde çalışamam ya. Böyle tanıdığım çok maalesef yıllardır çalışmaz. Çok güzel iş fırsatları da geçti eline ama o başkasının emrinde çalışamazmış. Siz sığıntı gibi kaynana yanında yaşamaya mahkum olacaksınız. Ailenize güvenin her şeyi onlara bırakın. Yoksa zaten her gün buraya konu açarsınız, insanlar da biz demiştik derHayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
Hayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
Yari yolda birakmak mi? Sizinle yola cikan olmamis kiHayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
Pfffff Ayyy bu ne Allah aşkına?! Yeşilcam dramasi gibi.saf gibi bir kaç şeye sırf evim olsun diye tamam dedim
KendHayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
Kendi ayakları üzerinde duramayan biri için bir ömür çok zor olur. Yipranirsiniz ve o hissettiğiniz sevgi de tükenir. Bence bitirmelisin zor ama olması gereken buHayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
at belki begenir ne be kendi alsin evine koysun cok begendiyse eskici mi saniyolar oh ne guzel yaBana vefat eden amcasının evindeki kullanılmayan koltuk takımlarınin resmini attı babası at belki beğenir diye saf gibi bir kaç şeye sırf evim olsun diye tamam dedim tabi şuan ortada ev yada eşya unsuru kalmadı ama