Sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

Masalcan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
21
3
36
30
Merhaba arkadaşlar. Benim 4 aylık bir ilişkim vardı, gayet güzel ve yolundaydı her şey. Bana ciddi olduğumuzu da hissettiriyordu.
Ama karşı tarafın kendiyle ilgili şeyler paylaşmak anlamında kendini geri çektiğini fark ettim. Israrcı oldum, ve sonunda kendiyle ilgili her şeyi anlattı.

5 yıl önce bosanmis. 5 yıl sürmüş evliliği. 2 de çocuğu varmış.
Bunu bana iliskimizin 4. Ayında söyledi. Ama tanisikligimiz yaklaşık 1 yılı buluyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum, aptal gibiyim..
Onu suclayamam gibi geliyor ama bilemiyorum hala çok şaşkınım tepki veremedim.. eski eşimle hiç konuşmuyorum dedi.
Ben de peki içim rahat olsun diye göster madem dedim, telefonuna bakmk istedim. Israrla Göstermedi , bana güven dedi. Çocuklar 9 10 yaşında olduğu için direkt onlarla iletişim kuruyormus falan..

İyi biri, hiç gönlumu kırmadı kötü hissettirmedi. Gayet güveniyordum da. Ama telefonunu göstermek istememesi falan.. ve bu anlattiklari. (Ben hiç evlenmedim bu arada.)

Sizin fikirleriniz ne arkadaşlar.

Evliliği 5 yıl sürmüş dediniz çocuklar nasil 9 ve 10 yaşında oluyor?

Güvenmeyin eski eşiyle görüşmek zorunda arada evlatları var yalan söylüyor görüşmüyorum diye.

Boşanma sebebini mutlaka öğrenin ama ondan değil.

Bosanali da beş yıl oluyor.
Eşiyle hiç görüşmemesi bana da o kadar mantık dışı geldi kii. Ben de çok takıldım ona

Telefonu göstermemesinden ziyade, ilişkinizin dördüncü ayına kadar bu durumu saklaması güven vermedi bana. Bu utanılacak bi şey mi ki saklıyo, iki çocuğu var üstelik. İnsan çocuklarını neden saklar o da ayrı bi saçmalık. Daha ilişkiye başlamadan anlatması gerekirdi bunları bence.

Yahu adam 5 senelik evliliğini ve 2 çocuğunu gizlemiş ; sen hala gostermedigi telefondasin.
Yani yalan üzerine kurulmuş bir ilişki bu.
Ben yol yakınken bırak derim.
Ayrıca şu telefonunu göster girişimleri çok itici geliyor bana..

Son düzenleme:
Bu konuda yorumlarim hep ayni oluyor. Boşanmiş olmasi belki sorun olmayabilir ama cocuklu adamin yanina kesinlikle yaklaşmazdim ben olsam. Cocuklu birini anca cocuklu biri anlar diye dusunuyorum.

Tabi sizin karakterinize de bağli. Cocuk olunca adamin cocugu en ön planda olur hep ve boyle olmali zaten cocuguna önem vermeyen, dogru durust gorusmeyen bir adam iyi bir adam değildir zaten ama ben kaldiramazdim bu durumu. Daha bir suru mevzu var bununla ilgili acilmis konular var. Ben agrisiz başimi agritmazdim acikcasi

Bunu gizleyen başka şeyler de gizler siz evlenene kadar. Bilemezsiniz

Güvenme, kaç...

Iyi biriymis Allahtan hic gonlunuzu kirmamis. Ne guzel guveniyormussunuzda e daha ne olsun canim. 4 aylik bir iliskide bu gun adamin bosandigini ve 2 cocugu oldugunu ogreniyorsunuz ve adam hic gonlunuzu kirmamis, guveniyorsunuz. Bize mutluluklar dilemek duser. Kendi dusen aglamaz.

Hayatta çoluklu çocuklu kişilerle birlikte olmam.olanlara da hak veremiyorum.yalanı, söylememeyi geç söylese bile olmam.hiçbir kadın yüz üzerinde en az yüzde 90 kusur yoksa iki çocukla boşanmaz.ki iyi biri olsa bile bekar birine uygun değil.geleceği yok ilişkinin.bırak şu kart zamparayı. O kadar delikanlı var etrafta.çoluklu çocuklu dayıya mı kaldın?

Kimbilir daha neler saklıyordur,bu iyi görüntüsüne de güvenme içerden pazarlıklı ilk tanışmada anlatması gerekeni 1 yıl sonra senin ısrarların sonucu anlatmış,yalan üstüne ilişki olmaz çok sinirlenirdim böyle bir durumun içinde bulunmaktan

Boşanmış olması sorun olmaz da çocuklar sizin için sıkıntı olabilir. Çünkü çocuklar da sizin için ayrı bir sorumluluk. Çocuk olunca eşlinizin denge kurması da zor oluyor

Büyük aptalım bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…