Sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

Gayet güveniyor musunuz
Ailesi ile tanıştıracakmis sevgilim ailesi dediği karısı ve çocuklarıymis diye Twitter da falan yazı oluyor ya sizinki o olaya dönmüş . Adam bir yıl profosyonel saklamış
 
Gayet güveniyor musunuz
Ailesi ile tanıştıracakmis sevgilim ailesi dediği karısı ve çocuklarıymis diye Twitter da falan yazı oluyor ya sizinki o olaya dönmüş . Adam bir yıl profosyonel saklamış
Çok üzülüyorum kafam çalışmıyor gerçekten. Dışarıdan birinin başına gelse aynen böyle derdim ama kendi başıma gelince sudan çıkmış balığa döndüm.
 
Çok üzülüyorum kafam çalışmıyor gerçekten. Dışarıdan birinin başına gelse aynen böyle derdim ama kendi başıma gelince sudan çıkmış balığa döndüm.
Yazık gerçekten gençliğinize bu adam bunu bir yıl sakladiysa başka neler neler sakliyordur
 
Evliliği beş yıl sürmüş , bosanali da 5 yıl olmuş diyor
 
Pardon da kimi suçlayacaksınız? Mahallenin muhtarını mı? Tabi ki adamı suçlayacaksınız. Hayatı hakkında koskocaman bir dönüm noktasını sizden saklamış, hatta yalan söylemiş. Bazı şeyleri gizlemek yalan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sizin onu evlenmemiş olarak tanımanızı sağlamış. Bu apaçık aldatıcı beyandır.
Şu noktadan sonra neyine güveneceksiniz bu adamın? Belki boşanmamış bile olabilir, 2 değil 5 çocuğu çıkabilir. Belki önce birkaç kez daha boşanmış bile olabilir. Güven zor kazanılır, kolay kaybedilir.
Telefon göstermek istememesine bir şey diyemem. Ama tırım tırım telefon kaçıran adamlar genelde bir naneler yiyorlar, hiç şaşmaz yani. Mesela ben düz bir insanım, öyle çok gizli saklım yok. Erkek arkadaşım telefonumu durduk yere görmek istese al bak demem tabi. Ama görmesin diye de telefon kaçırmam, masaya ters koymak, tuvalete giderken bile yanına almak gibi hareketlerim olmaz. Çünkü gizleyecek bir şeyim yok. Demek ki sizinkinin var. Ki varmış da yani. Altını deşerseniz dahasını da bulursunuz gibi geliyor bana.
 
Evli çıkarsa şaşırma kardeş..Ya da farklı birileriyle de görüşüyor olabilir.Seni o an ikna etmek için telefonu gösterebilirdi ama ısrarla kaçırıyor telefonu.Sen vazgeç bence yol çok yakınken..
 
Boşanmış olduğundan emin misiniz ?
İnsan zaten iki çocuğunun annesiyle ki 9 ve 10 yas diyorsunuz,mutlaka görüşür,görüşmelidir,sağlıklı olan budur
Ben acıkcası boşanmadıgını düşünüyorum ama kaldı ki boşandı neden 5 yıl önce bitmiş bir şeyi saklar,2 çocuğu yok sayar?
İlişkiler güven üstüne kurulur bahsettiğiniz kişiye zerre güven duymamalısınız
 
Bence o seni kendine bağladıktan sonra söylemeyi düşünüyordu,kendime aşık ederim gözü bişey görmez gibisinden.Nitekimde öyle oldu kafanızı karıştırdı.Ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun.
 
Bu kadar da olamaz dedim herhalde ama ama aptalım ben herkese çok inanıyorum.

Yahu bacim diyelim ki adam hala evli degil, bosanmis ve 2 cocugu var bu bile yetmez mi? Sudan cikmis baliga donecek ne var? Sen hic evlenmemissin ve cocugun yok. Derdin ne senin bu adamla evlenmemis erkekerin koku mu kurudu.
 
Adam bosanmis oldugunu söylemiyor. Cocuklari oldugunu söylemiyor. Üstüne eski esi ile görüsmüyormus. Yani büyük ihtimalle cocuklari ile ilgilenmiyen bir insan. Yani serefsizin teki. Ben ayrilirdim. Yalani gectim cocugunu inkar edecek serefsizden kimseye hayir gelmez
Ek not: hicbir kadin durduk yere iki cocukla bosanmaz. Vardir bir nedeni
 
tek adamla başa çıkamıyoruz
düşün ki boşanmış ve 2 çocuk hep bağlı yani
uzak durun siz hiç evlenmemişsiniz
çocuklar sorun oluyor
o çocuklarada yazık oluyor
 
Eski eşle görüşmemesi bana inandırıcı gelmedi normalde gelmedi. Çocuklarla ilgili her şeyi çocuklarla halledemez anne baba olarak konuşmaları beraber katılmaları beraber karar vermeleri fikir almaları gereken bir çok şey olacak. Hazırmısınız buna ? Hayatınızın her evresinde eski eş olacak sorun çıkarmaz bende sorun çıkarmam diyebilecek misiniz ?
 
Çocuklar belli yaşa gelince mi evlenmişler? 5 yıl süren evlilik? Her şekilde ortada bir yalan var telefonu da göstermemiş neyine güveneceksin?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…