Sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

Gizlemesi çok büyük bir hata. Ve o hatayı devam ettirip telefonu da gizliyor. Kaçıınnn!!! Ayrıca hiç anne olmamış bir kadının çocuklu bir erkekle gençliğini ziyan etmesi beni hep üzmüştür.

Bir yıllık tanışıklığınızda boşanmış olduğunu da çocukları olduğunu da size hiç söylememiş. Hadi bunu geçtim sevgili oluyorsunuz ve dört ay boyunca yine söylememiş. Böyle birine güvenebileceğinize inanıyor musunuz? Kendinize yazık etmeyin belki de boşanmış bile değildir bundan eminmisiniz?

Boyle seyler iliskiye baslndiginda soylenir. Karsi taraf belki cocuklu bir kisiye karsidir secimini buna gore yapcaktir bu gizleme olayi cok cok sacma size seffaf olmadigi anlamina geliyor bence. Ciddi iliski dusunen adam en bastan durumunu bir bir bildirir ben bosandim cocugum var demek bu kadar zor olmamali. İnsallah 5 yil once bosanmistir. Bana kalirsa bosanmamis lta olabilir bilemedim.

Ayni yorumu yazmisiz. Bu adam evli ben soyleyim size baya hikaye yaziyo sana ciddi ayagina yatip kullancak seni bu adam cinsellik yasicak yok olcak sonra ortadan. belli ki yaşida var sizde bunu bize sordugunuza gore baya toysunuz. Birak yol ver gitsin yalanci adam sen cocuklu olup saklasan 4 ay sonra pat diye soyleyip şok yaşatsan birine hoşmu terkeder zateb o adam seni.

Boşanmıs birinin medeni hali bekar. Bunu söylememeyi anlarim da 2 cocugu da saklamazsin ya.. 4 ay cok ama cok kisa bir süre. Ben olsam bu noktada tüm iletisimi keserdim.

Adam yalancı işte neyi düşünüyorsunuz? Ayrıca hiç evlenmemişsiniz çocuklu biriyle olmaz bana göre genelde sıkıntı oluyor iki taraf açısından da.

Yol yakınken dönün derim. Yalan öyle ufak tefek bir yalan değil demek ki siz ısrar etmeseniz evlendiğinizde bile söylemeyecekmiş peki bunu evlendiğinizde öğrenseydiniz nasıl hissederdiniz birde öyle düşünün? En başta söyleyebilirdi o zaman yapacak bir şey yok geçmiş geçmişte kalmış derdiniz seviyorsunuz çünkü ama bu yalanlar daha en başında başlamış daha çok kandırır sizi. Sorun çocuklu olmasından ziyade bunu saklayabileceğini sanması..

görüşmemeleri imkansız yalan söylüyor zaten en baştan yalanla başlamış hiç sağlıklı bir ilişki değil maalesef bu kadar yalan içinde ...

Telefonunun karıştırılmasından ben de hoşlanmıyorum. Ancak adamın bu kadar gizli takılmasın herkes evlenip boşanıyor, bunu neden saklasın? Ben bosandigindan şüpheliyim

Boşanmış olması sorun değil, neden boşandığı daha önemli. Boşanmış bi kadın olmama rağmen boşanmış erkeklerden bi tık daha çekiniyorum; evlilikler genelde erkek ve erkek ailesi yüzünden bittiği için.
Siz hiç evlenmemişsiniz, bu yüzden de boşanmış biriyle evlenmeyi tercih etmek istemeyebilirsiniz, bu da normaldir.
Yalnız burada daha büyük bi problem var bence; 1 senedir tanışıp 4 aydır sevgilisiniz, ciddi bi ilişki olarak ilerlemiş bir de, bi kusur bi ayıp gibi (bi de çocukları var) saklaması çok yanlış. Telefonunu gizlemesi de yanlış, ben inanmadım mesela eski eşiyle görüşmediğine. Ha görüşebilir ama neden yalan söylüyor?
İki de çocuk var, ki bunun sorumluluğu daha zor, kabullenebilir misiniz, emin değilim.
Aşkından ölmüyorsanız, dünya iyisi mükemmel bi adam değilse, çok uyumlu ve mutlu bi çift değilseniz, yorulmaya gerek yok bence.

Boşanmış olması sorun değil de 2 çocuk büyük sorun
Bekarsın 2 çocuklu adamla ne işin var?
Bekarların suyu mu çıktı ?
Üstelik adam yalancı
Adam olsaydı baştan söylerdi
Ayrıca dürüst olsaydı
Çocuklarımla ilgili görüşüyorum , görüşmek zorundayım da derdi
Yolunuza bakın

2 çocukla bi kadın boşanmış ise sevgili kişisinden koşarak kaç kim bilir neler yaşatmıştır kadına da artık boşanmıştır

İnsan nasıl varolan çocuklarını yokmuş gibi gösterebilir.
Boşanma da olsa, ne olursa olsun insan evlatlarini gururla anlatmalı.
Hoş değil.
Ayrıca tabi ki konuşuyor olabilir, konuşması da anormal değil.
Keşke sadece çocuklar için iletişim kuruyoruz deseymis, daha doğru ve güvenilir olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…