Sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

Sizinle ciddi bir ilişki düşünüyorsa önemli konuları gizlememeliydi .Güven bir ilişkinin gelecek vadetmesi açısından olmazsa olmaz bir husustur.Üstelik kırılgan ve tek kullanımlık bir his.Size karşı açık olmasını isteyin.

Adam telefonunu gostermemiş size yalan soylemis. Bosanmasi neyse de 2 cocugunu soylememesi normalmi sizce kendiniz kandoriyorsunuz suan sizden bunu saklayan neler neler saklar. Ayrilin kesinlikle ama kendinizi ikna etmeye baslamissiniz bile

Görünen köy kılavuz istemez bacım
Herkes dengi dengine

4 aylık ilişki, öncesi 1 yıl tanışıklık.
Evliliğini ve 2 çocuğunu gizlemesi ayrılmanız için yeterli de artar bile.
Belki boşanmamıştır hatta.

Hala evli olabilir bu nedenle göstermemiş olabilir telefonunu. Yalan söylemesine takıldım ben. Hani diyorum acaba istemezsin diye mi söylemedi ama 4 ay da az bir zaman değil. İlk buluşmada olmadı 2.buluşmada insan bunu söyler saklamaz. Böyle olunca da insanın güveni sarılmış oluyor. Şimdi nasıl devam edeceksiniz güveniniz kırılınca? Ayrıca 2 çocuk söz konusu muhakkak görüşmüştür ve görüşmek zorunda.

Ya evli olsaydı.

Canımcım eski eşi ile 2 çocuk olmasına rağmen hiç görüşmüyor olması sorun bence. Bu çocukların sorumluluğunu ortak taşımadığını gösterir. Çocukların sadece maddi değil manevi anlamda da ihtiyaçları var ve bunları en azından asgari düzeyde konuşarak birlikte halletmeleri gerekir. Yani boşanmış ve arkadaş kalabilmiş, çocukları için zaman zaman bir araya gelen insanları daha makul ve mantıklı, iletişimi ve sosyalliği sağlıklı olarak buluyorum.

Ama benim sana en önemli tavsiyem bu paylaşımından hareketle geçmişinde biri varsa tamamen silinip atılması gerektiğini düşündüğünü görüyorum ki bu da senin mizacındır. Doğru ya da yanlış yok, senin beklentin bu yönde. O yüzden boşanmış biri ile değil de geçmişinde üstünü çizebileceği küçük ilişkileri olan insanlarla görüşürseniz kendiniz için daha sağlıklı olur. Ne kendinizi ne de karşıdakini değiştirmek zorunda kalmazsınız böylece

Böyle şeyler genellikle ilk ay konuşulur saklaması biraz tuhaf geldi. 4 aylık sürede azda olsa çocuk yada evlilikle ilgili bir cümle yada sohbet geçmiştir. Ayrıca sen anlamadığına göre bu adam çocuklarını görmüyor demek haftada 1 de olsa çocuklarla görüşmesi gerek eğer görüşmüyorsa çokta yuva kurulacak biri değil gibi. Dikkat et hala evli boşanmamış olabilir..

Ya bu da aklıma geldi ama daha yok artık olamaz herhalde dedim
Daha ilişkinin adı konulmadan söylenmesi gereken bir durumu sizden 4 ay saklamış olması büyük bir yalan, çocuk sahibi olmamış olsalar bir derece affedilebilirdi belki ama bu hali hiç hoş değil. Siz çocuksuz bile olsanız boşandığınızı gizlemeniz onun için direk ayrılma sebebi olurdu

Bunu saklayan herşeyi saklar. Birseyleri saklayan insanlara asla güvenmem.
Bence evli bile olabilir orası ayrı

Hadi diyeceğim seni çok sevdi ve sende bekar olduğun İÇİN sakladı seni kaybeder diye ama bilemedim bir kere güven kırıldı mı istesende eskisi gibi hissetmezsin ona bence yol yakınken dön illaki görüşecek konuşacak eski eşiyle ortada iki tane çocuk var bunlar insanı zamanla rahatsız eder küçük sinek mide bulandırır

Sizden sadece evlendiğini degil , başka bir kadınla kopamaz bir bağı oldugunu , bakmak ve gözetmeksizin yükümlü olduğu iki çocuğunun olduğunu,( bunun okul masrafı, tatili , bayramı, ilerde üniversitesi, evlendirmesi var ) , eski karısı ile yaşanacak bir tartışmadan ya da anlaşmazlıktan sonra sizin evde yaşamaya başlayacak 2 çocuk olduğunu saklamış. Düşünün bir kere evlendiniz, ev alınız ve adam öldü. Siz o evde eski eşinin kontrolünde olan iki çocukla ortak olacaksınız. Bir de benim anlamadığım 1 yıldır hiç mi çocuklarından bahsetmedi , sosyal medyasında hiç mi resim yok. Ya da bayramda tatilde çocukları hiç mi yanına almiyor. Bunları yapıp sizden saklaması ayrı kötü, bunları hiç yapmıyor olması iyice kötü.

Baştan kartları açık oynaması gerekiyordu. Açıkçası saklaması pekte ciddi olduğu anlamına gelmiyor.

Sormanız hata en başta flört dönemin de evlenip ayrıldığını soylemeliydi ona güvenmemeniz için yeterli bir sebep bu ,ben olsam ayrilirdim .

Çocuklarını saklyan her şeyi saklar. Kimse kusura bakmasın ebeveynler için hayatta en önemli şey evlatlarıdır nasıl evlatlarını saklayabilir. Eski eş ile görüşmüyorsa çocukların sorumluluklarını da paylaşmıyor demektir bu da ayrı bir falso sorumsuz olduğunu gösterir. Ben bekar ve çocuksuz biri olsam kendim gibi birini isterdim. Daha önceki konularda da yazıldı çocuk zaten büyük sorumluluk sizin olmayan çocukları benimsemek yeri geldiğinde evinizde ağırlamak yeri geldiğinde tatile gitmek hafta sonlarınızı paylaşmak bunları yapabilecek misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…