- 1 Haziran 2022
- 4.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.444
- 138
- 34
- Konu Sahibi Masalcan12
-
Gönlünü kırmaması, kötü hissettirmemesi iyi biri olduğundan ziyade çakal olduğunu hissettirirdi bana, 1 yıldır tanıştığım hatta 4 aydır ilişki içinde bulunduğum kişinin boşanmış-2 çocuk babası olduğunu öğrendiğimde. Gayet sinsi biri, tehlikeli.Merhaba arkadaşlar. Benim 4 aylık bir ilişkim vardı, gayet güzel ve yolundaydı her şey. Bana ciddi olduğumuzu da hissettiriyordu.
Ama karşı tarafın kendiyle ilgili şeyler paylaşmak anlamında kendini geri çektiğini fark ettim. Israrcı oldum, ve sonunda kendiyle ilgili her şeyi anlattı.
5 yıl önce bosanmis. 5 yıl sürmüş evliliği. 2 de çocuğu varmış.
Bunu bana iliskimizin 4. Ayında söyledi. Ama tanisikligimiz yaklaşık 1 yılı buluyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum, aptal gibiyim..
Onu suclayamam gibi geliyor ama bilemiyorum hala çok şaşkınım tepki veremedim.. eski eşimle hiç konuşmuyorum dedi.
Ben de peki içim rahat olsun diye göster madem dedim, telefonuna bakmk istedim. Israrla Göstermedi , bana güven dedi. Çocuklar 9 10 yaşında olduğu için direkt onlarla iletişim kuruyormus falan..
İyi biri, hiç gönlumu kırmadı kötü hissettirmedi. Gayet güveniyordum da. Ama telefonunu göstermek istememesi falan.. ve bu anlattiklari. (Ben hiç evlenmedim bu arada.)
Sizin fikirleriniz ne arkadaşlar.
4 aylık birliktelikde gizlediği hayatı ile pek güvenilir gelmedi.Merhaba arkadaşlar. Benim 4 aylık bir ilişkim vardı, gayet güzel ve yolundaydı her şey. Bana ciddi olduğumuzu da hissettiriyordu.
Ama karşı tarafın kendiyle ilgili şeyler paylaşmak anlamında kendini geri çektiğini fark ettim. Israrcı oldum, ve sonunda kendiyle ilgili her şeyi anlattı.
5 yıl önce bosanmis. 5 yıl sürmüş evliliği. 2 de çocuğu varmış.
Bunu bana iliskimizin 4. Ayında söyledi. Ama tanisikligimiz yaklaşık 1 yılı buluyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum, aptal gibiyim..
Onu suclayamam gibi geliyor ama bilemiyorum hala çok şaşkınım tepki veremedim.. eski eşimle hiç konuşmuyorum dedi.
Ben de peki içim rahat olsun diye göster madem dedim, telefonuna bakmk istedim. Israrla Göstermedi , bana güven dedi. Çocuklar 9 10 yaşında olduğu için direkt onlarla iletişim kuruyormus falan..
İyi biri, hiç gönlumu kırmadı kötü hissettirmedi. Gayet güveniyordum da. Ama telefonunu göstermek istememesi falan.. ve bu anlattiklari. (Ben hiç evlenmedim bu arada.)
Sizin fikirleriniz ne arkadaşlar.
Zaten benim yanımda telefonu eline hiç almıyor tuvalete giderken falan alıyor hep. Bu olayı öğrenmeden önce böyle yapması da ilginç gelmişti. Haklısın baştan sona kadarPardon da kimi suçlayacaksınız? Mahallenin muhtarını mı?Tabi ki adamı suçlayacaksınız. Hayatı hakkında koskocaman bir dönüm noktasını sizden saklamış, hatta yalan söylemiş. Bazı şeyleri gizlemek yalan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sizin onu evlenmemiş olarak tanımanızı sağlamış. Bu apaçık aldatıcı beyandır.
Şu noktadan sonra neyine güveneceksiniz bu adamın? Belki boşanmamış bile olabilir, 2 değil 5 çocuğu çıkabilir. Belki önce birkaç kez daha boşanmış bile olabilir. Güven zor kazanılır, kolay kaybedilir.
Telefon göstermek istememesine bir şey diyemem. Ama tırım tırım telefon kaçıran adamlar genelde bir naneler yiyorlar, hiç şaşmaz yani. Mesela ben düz bir insanım, öyle çok gizli saklım yok. Erkek arkadaşım telefonumu durduk yere görmek istese al bak demem tabi. Ama görmesin diye de telefon kaçırmam, masaya ters koymak, tuvalete giderken bile yanına almak gibi hareketlerim olmaz. Çünkü gizleyecek bir şeyim yok. Demek ki sizinkinin var. Ki varmış da yani. Altını deşerseniz dahasını da bulursunuz gibi geliyor bana.
Haha çok guldummm vallaIyi biri ne ya cami mi yaptırmış?adam seni ayakta uyutup donunda sallamış. Böyle bi sinsiye asla guvenmezdim.
Boşanmamış muhtemelen. Resmiyette boşanmış olsa bile, devam eden birşeyler vardır. Yoksa bu gizeme gerek duymazdı.Zaten benim yanımda telefonu eline hiç almıyor tuvalete giderken falan alıyor hep. Bu olayı öğrenmeden önce böyle yapması da ilginç gelmişti. Haklısın baştan sona kadar
Haklısınız normali çocuklarının annesiyle çocuklar hakkında iletişim kurmasıdır. Ne bileyim çok üzülüyorum..Başka bir konu vardı burada. Çocuklar küçüktü, adam eski eşiyle görüşmediği için çocuklarıyla da görüşmüyordu.
Eski eş ve dolayısıyla çocuklari ile doğru düzgün iletişimi olmayan, sorumsuz boşanmış erkeklerin, bu hallerinden memnun olan, marifet sanan kadınların olması da enteresan geliyor bana.
Doğru, düzgün bir adam, eski eşimle çocuklarla ilgili meselelerde iletişime kuruyoruz diyebilendir. Tâbi bunu normal görebilecek olgunlukta kadınların da olması gerekiyor.
Sizin işin içinde telefon saklama olduğu için başka şeylerde var ama 2 evladına babalık yapmayan, onları saklayan birinden hayır gelmez. Bunu anlamak da zor olmasa gerek.
Sosyal medyası falan hiçbir şeyi yok o da tuhaf2 cocugunu nasil sakladi ki.hic sosyal medyasinda falan paylasmamis mi?
Bitirmeliyim ilişkiyiBence eski medeni durumunu bastan soylemeyerek sizi 4 ay boyunca "kandirarak" iliskiyi surdurmus olmasi buyuk yanlis.
Bosansak bile her ne kadar kavga ile son erse de bizim erkeklerin, ex ese karsi 1 tekrar olur mu denemesi oluyor. Kendimden biliyorum. Ustelik sizin anlattiginiz sahsin cocuklari da varmis. Yalan ustune daha buyuk yalan. Belki siz bilseniz basta kabul etmeyecektiniz. Yalanla baslayan hic 1 isten/ortakliktan/iliskiden hayir gelmez.
Tel. Saklamasi da cabasi. Ilerde daha buyuk yalanlar, hatalar sizi bekliyor gorunen.
Bitireceğim abla teşekkür ederim kandırıldığıma üzülüyorumhiç evlenmemiş biriyle çocuklu biri asla olmaz sakladığı şeyler var kesinlikle telefonu o yüzden göstermedi kafan güzelmi bekar kızsın elin 2 çocuklu adamını ne yapacaksın onların ne okul sorunu biter ne anne baba sorunu biter arada kaynar gidersin sakın ha benden sana abla öğüdü hemen uzaklaş
Yuzde bin adam evliiii. Hiç sasmaz.Sosyal medyası falan hiçbir şeyi yok o da tuhaf
Teşekkür ederimmCanımcım eski eşi ile 2 çocuk olmasına rağmen hiç görüşmüyor olması sorun bence. Bu çocukların sorumluluğunu ortak taşımadığını gösterir. Çocukların sadece maddi değil manevi anlamda da ihtiyaçları var ve bunları en azından asgari düzeyde konuşarak birlikte halletmeleri gerekir. Yani boşanmış ve arkadaş kalabilmiş, çocukları için zaman zaman bir araya gelen insanları daha makul ve mantıklı, iletişimi ve sosyalliği sağlıklı olarak buluyorum.
Ama benim sana en önemli tavsiyem bu paylaşımından hareketle geçmişinde biri varsa tamamen silinip atılması gerektiğini düşündüğünü görüyorum ki bu da senin mizacındır. Doğru ya da yanlış yok, senin beklentin bu yönde. O yüzden boşanmış biri ile değil de geçmişinde üstünü çizebileceği küçük ilişkileri olan insanlarla görüşürseniz kendiniz için daha sağlıklı olur. Ne kendinizi ne de karşıdakini değiştirmek zorunda kalmazsınız böylece
Acı çekiyorum kandirilmisim resmen. Sanırım onu sevdiğim için kendimce masum bulmaya çalıştım. Ama bitmesi gerek goruyorumYazdim yazdim sildim
ben yerinizde olsam hic bulasmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?