Sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

Boşanmak ikili ilişkilerde kişinin şahsına saklı kalacak küçük veya büyük bir detay değil önemli bir bilgi. Yanlış yapmış. Telefonu saklaması zaten bence net bir done olmalı sizin için . Hadi boşanmayı geç 2 tane evlat. Saklanılır mı?

Gönlünü kırmaması, kötü hissettirmemesi iyi biri olduğundan ziyade çakal olduğunu hissettirirdi bana, 1 yıldır tanıştığım hatta 4 aydır ilişki içinde bulunduğum kişinin boşanmış-2 çocuk babası olduğunu öğrendiğimde. Gayet sinsi biri, tehlikeli.
Bu yalanını yakalamışken telefonunu vermiyor oluşuda ayrı fiyasko, kim bilir daha neleri vardır.
Hepsini geç 2 çocuklu biriyle yapabileceğine inanıyor musun?
Bence temiz sayfa açıp bunu geride bırakmalı, sonuçta erkek kıtlığı yok çok şükür.

Bu ilk ay söylenecek bir şey.. Çocukları olmasa neyse önemli değil ama çocukları var. Bence bu adamı bırakın. Güvenilmez biri. Belki de ısrar etmeseydeniz hiç söylemezdi. Ayrıca sizi ciddi görse söylerdi. Evlenip ayrılmak ayıp değil sonuçta. Ayrıca çocuklar ilerde sizin başınızı ağrıtır

evlenip boşanmak bir defo değildir. ancak yalancılık defodur. uslan söylemiş hem de hayati
bir konuda. güvenilmez bence
ayrıca hiç evlenmemiş biri neden 2 çocuklu biriyle evlensin. çok aşıksındır anlarım da daha 4 ay olmuş. gereksiz sorumluluk.
maddi manevi yorucu. uzak durun bence

Adam 4 ay beklemiş, gerçekleri en başından bilseniz belki baglanmazdınız , mantık ağır basardı bitirirdiniz. Bu adam sizi hayatın her alanında bi punduna getirir , daha nelere mecbur bırakır nelere sürükler.

4 aylık birliktelikde gizlediği hayatı ile pek güvenilir gelmedi.
Üstelik hala tlf gizleyerek daha da güvensiz oldugunu gösteriyor.

Eski eşi ne olursa olsun çocuklarının annesi, arada çocukları var onunla görüşmesinden doğal ne olabilir ki ? Eğer kabullenemeyecekseniz yol yakından herkes kendine göre bir ilişki seçsin.

Zaten benim yanımda telefonu eline hiç almıyor tuvalete giderken falan alıyor hep. Bu olayı öğrenmeden önce böyle yapması da ilginç gelmişti. Haklısın baştan sona kadar

Başka bir konu vardı burada. Çocuklar küçüktü, adam eski eşiyle görüşmediği için çocuklarıyla da görüşmüyordu.
Eski eş ve dolayısıyla çocuklari ile doğru düzgün iletişimi olmayan, sorumsuz boşanmış erkeklerin, bu hallerinden memnun olan, marifet sanan kadınların olması da enteresan geliyor bana.
Doğru, düzgün bir adam, eski eşimle çocuklarla ilgili meselelerde iletişime kuruyoruz diyebilendir. Tâbi bunu normal görebilecek olgunlukta kadınların da olması gerekiyor.

Sizin işin içinde telefon saklama olduğu için başka şeylerde var ama 2 evladına babalık yapmayan, onları saklayan birinden hayır gelmez. Bunu anlamak da zor olmasa gerek.

Zaten benim yanımda telefonu eline hiç almıyor tuvalete giderken falan alıyor hep. Bu olayı öğrenmeden önce böyle yapması da ilginç gelmişti. Haklısın baştan sona kadar
Boşanmamış muhtemelen. Resmiyette boşanmış olsa bile, devam eden birşeyler vardır. Yoksa bu gizeme gerek duymazdı.

Haklısınız normali çocuklarının annesiyle çocuklar hakkında iletişim kurmasıdır. Ne bileyim çok üzülüyorum..

Bitirmeliyim ilişkiyi

Bitireceğim abla teşekkür ederim kandırıldığıma üzülüyorum

Teşekkür ederimm bitirmek en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…