Sevgilimin böyle tuhaf davranması umursamaz hissettirdi?

TheseaDC

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
32
4
1
24
Kaç gündür ailecek hastayız yatak döşek yatıyorum covid testi yaptık sevgilim de bunu biliyo sonuç çıkar çıkmaz bana haber ver dedi inşallah olmaz öyle bişey yoktur diyorduk sonuç çıktı pozitif yazıyo kaç kere aradım açmadı 6 7 defa aradım normal whatsapptan aradım kaç kere yok sonra baktı noldu beni aramışsın diye sonucu acıkladım atmışım ben bi de ss olarak attım görmedin mi dedim pozitif yazıyo dedi bende günaydın yazdım ee biliyorduk zaten böyle olacağını noldu bakanlıktan aradılar mı dedi bende ölsem ruhun duymayacak dedim o da uyuyordum uyuyordum napayım dedi o kadar umursamaz tepki verdi ki siz olsanız ne yapardınız?

Kaç gündür ailecek hastayız yatak döşek yatıyorum covid testi yaptık sevgilim de bunu biliyo sonuç çıkar çıkmaz bana haber ver dedi inşallah olmaz öyle bişey yoktur diyorduk sonuç çıktı pozitif yazıyo kaç kere aradım açmadı 6 7 defa aradım normal whatsapptan aradım kaç kere yok sonra baktı noldu beni aramışsın diye sonucu acıkladım atmışım ben bi de ss olarak attım görmedin mi dedim pozitif yazıyo dedi bende günaydın yazdım ee biliyorduk zaten böyle olacağını noldu bakanlıktan aradılar mı dedi bende ölsem ruhun duymayacak dedim o da uyuyordum uyuyordum napayım dedi o kadar umursamaz tepki verdi ki siz olsanız ne yapardınız?
sağlam bi tribi haketmiş bence :D

Hastasın ilgi istiyorsun fazlaca istiyorsun belli. Ama adam uyuyormuş ne yapsın. Bir de yani hasta olan sensin, sevgilini ısrarla arayan sensin. Bırak o seni arasın bu kadar adamın üzerine gitme. Uzaklaştırırsın.

Büyütüyorsun. Covid artık soğuk algınlığının biraz ağırı bu kadar dramatize etmenin anlamı yok. Bırak uyusun herif, sık boğaz etme bu kadar ilgi ilgi diye. Kalk kendine zencefilli nane limon yap iç düşünme bunları.

Büyütüyorsun. Covid artık soğuk algınlığının biraz ağırı bu kadar dramatize etmenin anlamı yok. Bırak uyusun herif, sık boğaz etme bu kadar ilgi ilgi diye. Kalk kendine zencefilli nane limon yap iç düşünme bunları.
Valla ben de pozitifim iki gündür bırak trip atmayı, sevgiliyi böyle sıkboğaz etmeyi hiçbir şeyi gözüm görmüyor. Yazmıyorsa döner g.tümü uyurum valla hem iyileşme sürecim de hızlanır😂

Valla ben de pozitifim iki gündür bırak trip atmayı, sevgiliyi böyle sıkboğaz etmeyi hiçbir şeyi gözüm görmüyor. Yazmıyorsa döner g.tümü uyurum valla hem iyileşme sürecim de hızlanır😂
Bu erkeklere çok anlam yüklüyorlar ya bir tek uzvumuz farklı bir de memelerimiz büyük ne bu kadar onları vazgeçilmez kılan anlamıyorum gerçekten. Eskiden bende yaptım bu hataları ama evlenince daha iyi anlıyor insan gerçekten o kadar boş ki. Ne kadar aptalmışım ona buna üzülüp tapmışım diyorum valla hiç bir özellikleri yok. 😀 beyinleri bile çalışmıyor doğru dürüst 😅😅

Kız covidken değil aramaya arayanların telefonunu açmaya halim yoktu.
Benim eşim uyurken dünyadan bi haberdir. Asla duymaz. Ayılması da en az on dakika sürer. Onu öyle kabullendim. Hala sinirlensem de. Sizi umursamaması ile ilgili değil de uykusunun ağırlığı ile ilgili olabilir.

Canım böyle her şeye takılma çünkü kendini üzüyorsun sadece :(

Back
X