• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin çekilmeyen horultusu

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Kızlar Allah aşkına bu saat oldu yatakta dönüp duruyorum... Sevgilim çok ama çok horluyor. Sabit bir şekilde olmadığından uyutmuyor da. Bir ara nefes alamıyor gibi oluyor sonra horlama şeklinde alıyor nefes. Burnuyla alakalı problemi varmış sanırım. Ameliyat da olmayacak gibi en azından şimdilik. Kulağımı tıkasam dahi uyutmuyor sessizlik hariç dalamıyorum. Nolur bir çare bulun. Ayrı uyumak vs de istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Biriyle uyumak zor iş valla. Biz eşimle birlikte uyumaya 1 yılda filan alıştık galiba.. Eşim çıt çıksa uyanırdı, ben deli yatardım.. Gel gelelim alıştık bi şekilde zamanla. Şimdide ben yine uyuyamıyorum gerçi bebekten dolayı ama o uyuyo maşallah. Zaman ver biraz kendine, uzun süreli bi ilişki olacaksa yada evlilik filan düşünüyosan mecbur alışacaksın.

Benim sevgilim de öyle. Geceleri kafasıyla oynuyorum ben. Mesela sağa yatıksa sola yatırıyorum solaysa sağa falan. Bir müddet sonra tekrar horluyor ama bana zaman kazandırıyor uykuya geçmem için 🤣

Sevgilinizden ince uyumaya bakın o halde.
Sevgiliniz de doktora gitsin geniz eti mi var ne var problem neymiş bir öğrensin çaresine baksın.
Burun bantları oluyor belki işe yarar.
Bir deneyin derim

Kızlar Allah aşkına bu saat oldu yatakta dönüp duruyorum... Sevgilim çok ama çok horluyor. Sabit bir şekilde olmadığından uyutmuyor da. Bir ara nefes alamıyor gibi oluyor sonra horlama şeklinde alıyor nefes. Burnuyla alakalı problemi varmış sanırım. Ameliyat da olmayacak gibi en azından şimdilik. Kulağımı tıkasam dahi uyutmuyor sessizlik hariç dalamıyorum. Nolur bir çare bulun. Ayrı uyumak vs de istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Eşimde de aynı sorun var. Bi ara nefessiz kalıyo sonra bi gürültüyle nefes alıyo. Uykumda bile korkuyorum yani. Ben dürtüyorum. Uykusuda ağır biraz sert dürtüyorum 😂

Eşimde de aynı sorun var. Bi ara nefessiz kalıyo sonra bi gürültüyle nefes alıyo. Uykumda bile korkuyorum yani. Ben dürtüyorum. Uykusuda ağır biraz sert dürtüyorum 😂
Benimki de böyle ve zaten bebekten dolayı uykusuz kalıyorum , uyuyacağım zamanlarda da onun horultusundan uyuyamıyorum ayrı odalarda uyuyoruz bu yüzden.

Back
X