- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi portakalcicegi41
Yastığını salla bacımm yastığınıııı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki de asla kabul etmiyordu aldım videoya izlettim dili tutuldu![]()
Şu aralar sıcaktan dolayı ayrı yatıyoruz valla işime geliyoBenimki de böyle ve zaten bebekten dolayı uykusuz kalıyorum , uyuyacağım zamanlarda da onun horultusundan uyuyamıyorum ayrı odalarda uyuyoruz bu yüzden.
Oooo horlama konusunda rahmetli babamın üstüne tanımam. Tek kişilik orkestraydı iki gözümün çiçeği. Canım benimKızlar Allah aşkına bu saat oldu yatakta dönüp duruyorum... Sevgilim çok ama çok horluyor. Sabit bir şekilde olmadığından uyutmuyor da. Bir ara nefes alamıyor gibi oluyor sonra horlama şeklinde alıyor nefes. Burnuyla alakalı problemi varmış sanırım. Ameliyat da olmayacak gibi en azından şimdilik. Kulağımı tıkasam dahi uyutmuyor sessizlik hariç dalamıyorum. Nolur bir çare bulun. Ayrı uyumak vs de istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Başka odada yat ingilterede çoğu kişi evliler bile öyle uyuyor artık, horlama sorunu çözülen kadar öyle yap ben eşimden ayrı uyurdum midem falan rahatsız olduğundaKızlar Allah aşkına bu saat oldu yatakta dönüp duruyorum... Sevgilim çok ama çok horluyor. Sabit bir şekilde olmadığından uyutmuyor da. Bir ara nefes alamıyor gibi oluyor sonra horlama şeklinde alıyor nefes. Burnuyla alakalı problemi varmış sanırım. Ameliyat da olmayacak gibi en azından şimdilik. Kulağımı tıkasam dahi uyutmuyor sessizlik hariç dalamıyorum. Nolur bir çare bulun. Ayrı uyumak vs de istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Yan yatırın![]()
Ben sesten etkilenmiyorum neyse ki.Onu ben de yaptım![]()
![]()
baktı gerçekten kötü horluyor ameliyat oldu kurtulduk ikimizde