• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin çekilmeyen horultusu

Ahah kızlar hepimizin ortak derdiymiş meğer.. Sabaha karşı dalabildim şükür teşekkürler hepinize bir dahakine dürtücem, yan filan yatırıcam 🙏🏻

birden fazla doktora danissiz, uyku odasi olan hastanelere gitsin,
ayrintili incelemesi yapilsin.

Bir tanidigimda var bu,
ve adamin uyku kalitesi de cok dusukmus, uyku odasinda incelenmis, rakamlar aklimda degil ama normalden cok cok daha fazla kez uyanip geri uyudugunu gormusler, dolayisiyla tam derin uyku fazina hic gecemiyormus bile.

Bir de maskeli bir makine baglamislar, onunla test yapmislar, o direk normal sinirlara cekmis uyanma sayisini ve adam diyor ki hayatimda hic oyle dinlenerek uyumamistim. Direk horlamasi da azalmis zaten makine kullaninca. Tabi bu gecici, kalici tedavi icin ne yapilacak bilmiyorum.

Yazik, caresi olan dert icin ne o cile ceksin, ne de siz cekin

Tedaviye yönlendirin. Babam da senelerdir tedavi olmadı ikna edemedik. Annemde ayağı ile babağımok ayağına dokununca sustuğunu söyledi :D bazen içeride uyuyup kalınca ayak baş parmağına dokunuyorum,susuyor

Horultunun alışılabilecek bir şey olduğunu kim söyleydi ya? Eğer bu doğruysa keşke birileri rahmetli babanneme anlatsaymış. =) Kadın 40 yıl çekmiş dedemin horultusunu, 40 yıl kesintisiz uyumamış. Öyle böyle horlamazdı ama su motoru, kamyon gürültüsü, tıkanık egzoz karışımı, apartman titreten cinsten. Doktor fobisi nedeniyle tedavi de olmamış. Eziyet işte. Neyse... Sağlık sorunu var diyorsunuz, neden tedavisine bakmıyor? Horlamamak için bantlar var ama onlar ufak tefek sorunlarda işe yarıyor, o da garanti değil.

ayy nişanlımda böyleydi. sonra dayanamadım . 1 söyledim olmadı 2 söyledim olmadı ameliyattan korkuyormş. Rahat nefes alamadıgı için oluyo bunlar..
artık dayanamadım ve patladım . Bana bak dedim çok fena horluyorsun evlendıkten snra ayrı mı yatacagz bz dedim ya ben sana sarılıp uyuyamayacakmym dedim. nişanlıyken de bi kaç kere kalkıp yanndan baska oda da yatmıştım ama onu uyandırarak.. Ayy hayatım uyan uyuyamıyorm ben neyse diğer oda da yatacam dedim. sonra ameliyat oldu :) bana diyor ki iyi ki olmusum rahat rahat nefes alıyorum :) Evlendik şimdide horluyor ama öyle rahatsz edici bir şey yok.

Benim sevgilim de horlar. Bu yıl uzak mesafedeydik ama yaklaşık 4 yıl haftanın yarısından fazla birlikte uyuduk. Bir ara uyuyakalmakta çok sıkıntı çekerdi. Horladığında ben sevinirdim uykuya daldı diye. Rahatsız olmazdım. Bazen çok rahatsız ediyor. Hep aynı düzeyde horladığında uyuyabiliyorum. Ama değiştiği zaman uyutmuyor.

Ertesi gün erken kalkacaksa dürtmeye kıyamam ben. Yatakta pozisyonumu değiştiririm. Horlamasına dayanamadığım an döner dururum. O anlar uyuyamadığımı, tamamen uyanmasa da, keser horlamayı. Ertesi gün erken kalkmayacaksa da sarılırım öperim öyle uyandırırım, “hayatım çok horluyorsun” derim. “Hadi ya” der, soluna yattığında çok horlamaz, o şekilde yatar.

Valla en iyisi ve kesin çözümü tedavi olması ama geçici çözümler arasında yan yatma etkili. Devamlı dürtüp yan yatmasını sağlamak yine uykusuz kalmak demek😁 Devamlı yan yatmasını sağlayacak uyku topları varmış. Bir araştırın bence. Sırtına top bağlanıyor sırt üstü yatamıyor. Çin işkencesinden hallice :KK70:

Ben yastığını oynatıyorum kafası sallansın diye o zaman susuyor :D Bu ara sesi soluğu yok çok yorgunsa horluyor onda da ben rahat vermiyorum orasını çek burasını oynat susturuyorum mecbur bende insanım :D :D

Kızlar Allah aşkına bu saat oldu yatakta dönüp duruyorum... Sevgilim çok ama çok horluyor. Sabit bir şekilde olmadığından uyutmuyor da. Bir ara nefes alamıyor gibi oluyor sonra horlama şeklinde alıyor nefes. Burnuyla alakalı problemi varmış sanırım. Ameliyat da olmayacak gibi en azından şimdilik. Kulağımı tıkasam dahi uyutmuyor sessizlik hariç dalamıyorum. Nolur bir çare bulun. Ayrı uyumak vs de istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Oooo horlama konusunda rahmetli babamın üstüne tanımam. Tek kişilik orkestraydı iki gözümün çiçeği. Canım benim 💕💕💕💕

Kızlar Allah aşkına bu saat oldu yatakta dönüp duruyorum... Sevgilim çok ama çok horluyor. Sabit bir şekilde olmadığından uyutmuyor da. Bir ara nefes alamıyor gibi oluyor sonra horlama şeklinde alıyor nefes. Burnuyla alakalı problemi varmış sanırım. Ameliyat da olmayacak gibi en azından şimdilik. Kulağımı tıkasam dahi uyutmuyor sessizlik hariç dalamıyorum. Nolur bir çare bulun. Ayrı uyumak vs de istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Başka odada yat ingilterede çoğu kişi evliler bile öyle uyuyor artık, horlama sorunu çözülen kadar öyle yap ben eşimden ayrı uyurdum midem falan rahatsız olduğunda

Hahahaha konu beni güldürdü :) eşimde bir ara horluyordu üstelik kabul etmiyordu hiç üşenmeden videoya çektim ondan sonra kabullendi. Eşimin de burnuyla ilgili problemi var ama virüs yüzünden bu yaz ameliyatı erteledik. Bir de şunu fark ettim çok yorulduğu günler horluyor. Yorulmadığı günler horlamadan rahatça uyuyor. Arada horlayınca dürtüyorum horlama diyorum hemen susuyor yan yatınca da ses gelmiyor :))

Back
X