• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin çekilmeyen horultusu

Kızlar Allah aşkına bu saat oldu yatakta dönüp duruyorum... Sevgilim çok ama çok horluyor. Sabit bir şekilde olmadığından uyutmuyor da. Bir ara nefes alamıyor gibi oluyor sonra horlama şeklinde alıyor nefes. Burnuyla alakalı problemi varmış sanırım. Ameliyat da olmayacak gibi en azından şimdilik. Kulağımı tıkasam dahi uyutmuyor sessizlik hariç dalamıyorum. Nolur bir çare bulun. Ayrı uyumak vs de istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
evli değilsiniz sevgilisiniz, aynı yerde uyumak zorunda değilsiniz, kendi evinizde kalsanız? yani bu sıkıntıyı çekmek zorunda değilsiniz?

evli değilsiniz sevgilisiniz, aynı yerde uyumak zorunda değilsiniz, kendi evinizde kalsanız? yani bu sıkıntıyı çekmek zorunda değilsiniz?
Beraber yatıp yatmadığını sormamış ki. Neden bu kadar insanların hayatına karışıyorsunuz
Siz söylediniz diye kendi evine gitmeyecek bunu bile bile yazdığınıza anlam vermedim

Ben hormalamaya karşı aşırı hassasım eşimin evlenmeden inçe horlamasına şahit olsaydım büyük konuşmayayım aka evlenmezdim heralde. Eşim bu araşar hormalaya başladı ne yazık ki ama sadece sırt üstü yatınca horluyor ben de her defasında dürtüp yan yatmasını söylüyorum yoksa uyumam mümkün değil sürekli horlarsa sanırım yatakları ayırırım çünkü gerçekten tahammül edemiyorum horlama sesine

Back
X