• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin chat sitelerine girmesi

yilinsongunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
146
46
48
29
Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. Yapı itibariyle çok kıskanç biriyim. Sevgilimin bir akrabasıyla birlikte +18 görüntülü konuşma uygulamalarına girdiğini gördüm. Mail adresine girmem gerekliydi ve bu sayede hangi uygulamaları indirdiğini gördüm. Deliye döndüm psikolojim bozuldu. O mailini sildirip yeni mail açtırdı ve şifresinin bende de olacağını oradan nereye girdiğini göreceğimi söyledi. Tabi yapmak isteyen mail hesabının oturumunu kapatıp yine girer. Siz olsanız ne yapardınız?

Sevgilimin bir akrabasıyla birlikte +18 görüntülü konuşma uygulamalarına girdiğini gördüm.
Nasıl akrabasıyla birlikte? Sapık mı bunlar?
Sen bence kıskanmayı maili şifreyi bırak, nasıl bir sapıklayım diye düşün. Umarım ona nude atmamışsındır.

Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. Yapı itibariyle çok kıskanç biriyim. Sevgilimin bir akrabasıyla birlikte +18 görüntülü konuşma uygulamalarına girdiğini gördüm. Mail adresine girmem gerekliydi ve bu sayede hangi uygulamaları indirdiğini gördüm. Deliye döndüm psikolojim bozuldu. O mailini sildirip yeni mail açtırdı ve şifresinin bende de olacağını oradan nereye girdiğini göreceğimi söyledi. Tabi yapmak isteyen mail hesabının oturumunu kapatıp yine girer. Siz olsanız ne yapardınız?
Hemde akrabasıyla 🙄

yok artik bu anlattiklarinizin sizin kiskanc olmanizla ne alakasi var. yazdiklariniza gore adam aleni arayış içinde.
Tabii ki bende öyle düşünüy
Akraba değildir o. Aranıyor işte hem kıskancım diyorsunuz hem affediyorsunuz. Yeni mail açıp şifreyi size verince ne oluyor? Sizden habersiz mail açılmıyor mu? Yapacak olan öyle de yapar. Sadece gözünüzü boyamış
Hayır affetmedim böyle yapalım diye barışma çabasında sadece. Bekar erkek cinsel ihtiyaçları vardır diyen insanlar da oldu ama ben hayatında biri olan insanın bu tarz şeylere yönelmesini onaylamıyorum.

Psikolojini bozan birini düzeltebileceğini mi sanıyorsun? Konuyu açman bile hata. Sal gitsin

Tabii ki bende öyle düşünüy

Hayır affetmedim böyle yapalım diye barışma çabasında sadece. Bekar erkek cinsel ihtiyaçları vardır diyen insanlar da oldu ama ben hayatında biri olan insanın bu tarz şeylere yönelmesini onaylamıyorum.

Sevgilini güzel bir hediye paketi yaparak bu lafı diyenlere hediye edin

Sevgilin seni sev-mi-yor. Seven erkek aldatmaz. Üzgünüm ama gerçek bu. Keşke biri de zamanında bana böyle söyleseydi ve kendimi kandırmayıp hemen ayrılsaydım. Sonrasında da defalarca aldatılmıştım. Bir yapan bir daha yapar. Yeni bir mail hesabı açmak 1 dk sürüyor sadece. Kendini boşuna kandırma. Belki şu an bile birileriyle konuşuyordur. Eğer sonrasında daha çok üzülmek istemiyorsan ayrılmalısın

psikolojini bozana kadar ayrıl , 6 çocukla ortada mı kaldın sanki

Kardeş ben olsam İnternet servis sağlayıcısını ararım. Ayrıntılı fatura isterim. Ayrıntılı faturada hangi sitelere girdiği falan yazıyor. İleride boşanacaksanda kanıt olur.
Canım daha sevgilinden ayrılmayı beceremiyor bu adamdan 😁

Back
X