sevgilimin cinsel beklentisi

baharesintisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
169
11
46
İstanbul
mrba arkadaşler sevgilim beni her seferinde cok sevdiğini söylüyor ama benden bana zarar vermeyecek şekilde beraber olmamızı istiyor.ben en başından beri hep karşı cıktıysamda her seferinde kavga ettik bu yüzden kaç kere ayrıldık.öpüp koklamasına bişey demiyorum ama ileri gitmek istiyor.(bana zarar vermeden)insan sevdiği ile yasamak istiyor böyle şeyleri diyor..bu yüzden bana soğuk davranıyordu son günler.en son konuşmamızda da beni bıraktı.insan sevdiğini bu sebepten bırakır mı diyorum ona.bırakır evet diyor.arama dedi birdaha.sen bana güvenmediğin için benimle bunları yasamak istemiyorsun diyor.Onu hala seviyorum neyapacağım bilmiyorum.insan sevdiğinden uzak kalabilirmi arayıp sormuyor.bende aramıyorum

Canım burada birsürü insan var sevglileri ile bazı seyler yaşamıs ve cok pişman.Cinsel istekten dolayı seni bırakması garip tabiki onu tanımıyorum amasenin hakkında sadece cinsel şeyler düşünüyor olabilir.Lütfen sonra pişman olacağın şeyler yapma Gerçeketen üzülüyorum okuudukça.seviyor olabilirsin ama bu senin hayatını cook etkiler bence aramamaya devam et bu arada yaş kaç?

harbiden Ah erkekler ! ben onunla yakınlaştım da kıymetli mi oldum. en ufak bi sorunda terkedip gitti, üstelik o bu dünyada parmakla gösterilen aşık erkekler arasındaydı. sana sözüm asla yakınlaşma, bu yüzden seninle arasına mesafe koyması büyük terbiyesizlik zaten

cinsellik yok diye bırakılırmı insan ya...........hani sevgi nerde kaldı............sizin ilişkiniz cinsellik üzerinemi kurulduda istediği olmayınca terketti.kaldıki yapmayabilirsin kardeşim öpüyomuş işte daha ne fazlasını yaşamak zorundamısın.ayrıca senin daha özel olman gerekirdi onun için.herşeyi yapmadığınız için daha çekici gelmen gerekirdi.düşünmesi gerekiyor bi erkek olarak sevgilisinin ne kadar özel olduğunu.sakın arama onu.

hep aynı hikaye
güvenme derim ben
esas seven insan sevdiğini kırmaz zarar vermez onu incitip ona baskı kurmaz...
keşke genç kızlarımız bunu bir anlasalar

cinsellik yaşamıyorsunuz diye sizi bırakıyorsa ne hali varsa görsün bence.
Tamam insan sevdiği kişiyi arzular, birliktelik yaşamak ister ama tek tarafın isteğiyle olmaz.
Siz razı değilseniz üstelemeye hakkı yok.
Ayrıca şu zarar vermeden olayınıda anlayamıyorum ben bir türlü.
cinsellik yaşanacaksa yaşanır, öyle sadece sevişipte kızlık zarına birşey olmasın diye sürtünme yolunu kullanmak saçmalık sadece.

cinsellikte diğer duygular gibi karşılıklı istenebilecek şeyler...

Yaşanılan şeyden tek taraflı zevk almak sevginin aşkın mı göstergesi.. Kendin sıkıntı üzüntü duyduktan sonra nasıl bir ilişkidir...

Uzak dur canım.. Soğumak ne demek :) evli olsanız bide eş yasağı olsa boşuyorum senimi diyecek... Affedersin zevk alıyorsa elini tuttuğun anda bile içi titrer...

ah bu erkekler cidden

ah be canıım sana zarar vermeyeceğim demiş ama bu yüzden kavga ederek seni üzmüş şimdiden zarar vermiş bile ...

senin istemediğin birşeyi sana zorla yaptırmaya çalışandan hayır gelmez. Kısa ve net.

katılıyorum + çok seven insan böyle bir şeyle sana gelmez, tam tersi kıyamaz... 7-8 sene sevgili olan cinsellik yaşamayan çiftler var.. cinsellik ilişkide olmazsa olmaz değildir... arama sakın nacizane tavsiyemm..

Demek ki ilişkiniz asıl amacı buymuş,sizin paylaştığınız başka bir şey yok mu peki,hepsini silmiş bir anda..güvenmiyorsun ne demek ya ayrılmayacağınızın garantisini nasıl verebiliyor acaba..gerçekten sevimiyormuş canım üzülme ya da bu bir blöf olabilir,seni üzüp geri dönüp istediğini yaptırmak için kanma canım bunlara.prensiplerinden ödün verme hele ki böyle biri için..

Kusura bakma canım ama eski sevgilin onunla cinsel ilişkiye girmediğin için seni terk etmiş. İster kabul etsin, ister etmesin. İster farkında olarak yapsın, ister iç güdüsel olarak işi bu boyuta getirsin...
Sen de GÜÇLÜ ve AKILLI bir kız ol. Ve sakın onunla bir daha muhattap olup seviyeni düşürme!

Sonradan pişman olacağınız birşey yapmayın derim. Burda çok okuyoruz pişman olanları. Erkeklere güven olmaz zaten. Bu sebeple giderse gitsin. Sonradan daha çok üzülürsünüz

erkek arkadaşın seni gerçekten sevse bunun için seni zorlamazdı canım.sakın onun oyununa gelmebana sadece cinsellik için seni istiyor gibi geldi.daha ileriye gitmediğin için seni bırakıyorsa yolu açık olsunhiç canını sıkma sonradan pişman olmaktansa böylesi daha hayırlı inan

eğer sırf bunun için arama dediyse bırak asla konuşma emin ol dönücektir gerçekten seviyosa ve sürtecektir burnu ha eğer dönmüyosada demek ki gerçekten sevmiyodur demektir zamanı akışına bırak zaten sırf bu yüzden trip atan bi kişiden hayır gelmez canım benim

Bu yuzden kalbinimi kiriyor.. salla gitsin arkadasim. Hic boyle birsey basima gelmedi dogrusu.. Biraz der, sonra tumden ister filan, tekin birine benzemiyor sevgilin. Aslinda cok normal birsey oldugunu dusunsemde sevgilinin tutumu bana cok itici eldi.

hepinize cok teşekkür ederim kızlar buarada bir arkadas yasımı sormus 25 yasındayım.cok haklısınız bende bir daha aramıcam .insan bunları düşünemiyor değil fakat hemcinslerinin tavsiyeleriyle ayakta duruyor..ilk başlarda böyle dğildi daha romantikti hep onlar aklıma geliyor ve üzülüyorum niye değişti diye.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar.inşallah unuturum en kısa zamanda ama sundan eminim.ARAMIYACAĞIM Bİ DAHA.seven peşinden gelir zaten bırakmaz sevdiceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…