- Konu Sahibi baharesintisi
-
kendine olan güvenini kaybetmeni gerektiricek bi durum yok ki ortada. evli olmadığın bi erkeğin saçma cinsel beklentilerini karşılamamak bi eksiklik değil ki. tam tersine bir erdemdir, gurur duyulası bi harekettir. bunu sırf o istiyor diye yaparsan asıl kendine olan güvenini kaybet. çünkü sen istemediğin bişeyi yaparak kendinden ödün veriyosun. kesinlike taviz verme derim canım. bırak giden gitsin. kaybettiği insanın içindeki güzelliği temizliği farkedeceğine kirletmeye çalışıyosa hiç durmasın....
canım benim eski sevgilimde aynıydı sürekli birşeyler istiyordu ilk defa onu öptüm mesela daha öncede olmuştu görüştüklerim kimse istememişti beklememişti bunları ama bu sürekli istiyordu bende biraz izin veriyordum ama sonra daha fazlasını istedi senin dedğin gibi zarar vermeden ilişki isiyordu ee iyide canım zarar gelmedi diyelim yine yüzeysel birşeyler yaşanıcak yani kendini hala bakire hissedicekmisin bunlar yaşandığında ?tabiki hayır yani sonuçta ne farkı var ki tut ki ayrıldın ne olcak acaba o ihtiyaçlarını bir şekilde karşılamış olucak sen ne olucaksın senin ruh halin ne olucak ?erkeklerin bu bencilliklerinden nefret ediyorum ya hep kendilerini düşünüyorlar bende ayrıldım sonunda düşünsene şimdi diyorum iyiki yapmamışım yani eski kız arkadaşıyla yaşamışlar öyle anlatıyordu ne var diyordu yani ilişkide bunlar olmalı yoksa olmaz vs bende dedim banane yani herkes köprüden atlayınca bende mi atlayacağım yani böle yapar yapar bunlar herkesin kızına karısına sonra evlenmeye gelince temiz ellenmemiş isterler bıraksınlar bu işleri canım sana saygı duymayan sana bu şekilde baskı yapan bir erkek gitsin zaten hayırlısı olmuş bende çok üzülüyordum ki hala üzülüyorum ama pişmanda değilim iyiki yaşamamışım allaha şükür ediyorum .
evet canım benim ya ilk başta bir el tutmek bir öpmek yetiyordu.şimdi ise birlikte olalım diyor.seni o zaman hiç bırakmam bak diyor.resmen beni secime zorluyor.nasıl güvenebilirm ona tut ki bişey oldu ona ben ne olucam.hiç beni düşünmüyor.beni gercekten sevse hiç bırakırmı bu yüzden.ah ah aklı basına gelir mi acaba.der mi günün birinde bu kız haklıymış namusluymuş diye..
canım sizin ayrılık sebebiniz de bu muydu.
bak canım sakın güvenme sen reddetmekle en güzelini yapıyorsun.. bu erkekler hep aynı kafaları ancak belden aşağı çalışıyorben bu konuyu daha önce eşime sormuştum, seven bir erkek flört döneminde kız arkadaşıyla beraber olmak istermi diye sorduğumda '' hayır gerçekten seven ciddi düşünen bir erkek o kızla yatmak istemez, beraber olmak içinde asla zorlamaz'' demişti yani bu erkeklerin seni sevdiğim için beraber olmak istiyorum lafları külliyen yalan
canım şöyleydi ben hata yaptım bi iki kere evinde kaldım oda tabi istismar etti iyi niyetimi başladı istekleri yok olmaz diyorum anlamıyor üstüme geliyordu düşün piskolojimi bozdu daha öncede çıktıklarım oldu onlar gayet saygılıydı yani bu her zaman istekleri vardı sürekli birşeyler bekliyordu sıkıştırıyordu baskı yapıyordu sanki böyle sahibimmiş gibi davranıyordu sanki evlenmişiz ben mecbur muşum gibiydi bende kendimi kötü hissediyordum böyle olunca sonra eve geldim ağladım utandım herşeyden kendimden ki ileri gidememişti ama benim çok gücüme gidiyordu sevdiğim için belki düzelir diye sabrettim ama sonra oda sıkıldı olmaz böyle dedi sevgililik bu değil ben sana zarar vermiyorum ki diyordu aklınca bekaret gitmedği için bana zarar vermiyormuş başka adamlar olsa neler yaparmış vs vs bu çok iyimiş anlayışlıymış bir sürü şey demişti bana .bide eski sevgilisiyle ilişkiye giriyordu kız bakire değildi daha öncede ilşkisi olmuş rahat bir kızdı ona alışmış onun gibi olmamı istedi ende yapamadım herkesin yapısı bir değil ki ben kaldırmam böyle birşeyi .neyse sonunda onla şu anda ona döndü yani uzun zamandır haber alamıyorum sonra arayıp özür diledi affet dedi ama en güvenemiyorum şu andada hayatımda yok yanına gitmeyi çok isterdim ama güvenemediğim için gidemedim gitmeyeceğim de yani kararlıyım seni seven sana saygı duyar ve dokunmaz bence bu insanlar inşş akıllanır ne diyeyim umarım pişman olurlar bir gün .
sende de iyi cesaret varmış evinde kalmışın.erkeklere güven olmazmış bende bu adamda bildim bunu.iyi sağlam cıkmışsın evden.evlenmeden hiçbir erkeğin evinde kalma canım ..oturmaya bile gitme.aynı hatayı bende yaptım. bir kere evine gittim .bişey olmayacak falan dedi.bana güvenmiyormusun dedi.sinirlendi .neyse dedim bir kaç saat oturayım o zaman.gitmez olaydım .rahat durmadı tabi.sarıldı önce.sonra baktım durmuyor.birlikte yatalım dedi.sadece sarılıcaz.yattık.fakat sarılmayı gecti çoşmaya başladı.bende sinirlendim gidicem dedim.bırakmıyor beni.eşyalarımı ceketimi falan aldı gidemezsin bırakmam dedi.ben bi korktum Allah dedim bu evden bugün sağlam cıkabilecekmiyim acaba.aklıma neler neler geldi varya..içimden dua ediyorum allahım ne olur bıraksın gideyim diye.evden kendimi zor attım o gün.bi daha tövbe ettim yalnız kalmak yok onunla diye.
sonra bi de ne dese beğenirsin ben ona hani bişey olmayacaktı dedim.diyorki neyapayım atesle barut yanyana durmuyor ..akılllıya bak ya.nasıl üste cıkıyor bir de görsen sanki hep ben suçluyum.ben güvenmiyorum.ben sevmiyorum...neler neler..kendi hep haklı.gecn hafta aradı diyor ki seni bırakmamı istiyorsan gel benim ol.asla ayrılmayacağız o zaman..kısa bir zaman sonrada evlenirmişiz.dedim sen beni hala tanıyamadın mı..
benimkide daha önceki kız arkadaslarıyla cok samimi şeyler yasamış benimde öyle olmamı istiyordu.her seferinde tek kavgamız bu..benimkinin de inşallah aklı basına gelir.tövbe eder.gelir benden özür diler inşallah.bi ihtimal bir umut içimde yine..
Gerçek seven adam neden bıraksın ki iki surat asar susar . Seni elde ettikten sonra bak nasıl boşluyor her fırsatta aşağlar sen benmsin ayrılamazsın der.. ağladığınla kalırsın erkeklerin hepsi aynı. Ondan soğuduktan sonra napcan ? Pislik erkekler
canım seninkinin niyeti bariz ortada yani daha seviyor muydu falan diye hiç düşünme.o şimdi "bu kız da elletmedi,veren bir kız bulsam" deyip etrafa bakınmaya başlamıştır bile.erkek kafası böyle işliyor.
mrba arkadaşler sevgilim beni her seferinde cok sevdiğini söylüyor ama benden bana zarar vermeyecek şekilde beraber olmamızı istiyor.ben en başından beri hep karşı cıktıysamda her seferinde kavga ettik bu yüzden kaç kere ayrıldık.öpüp koklamasına bişey demiyorum ama ileri gitmek istiyor.(bana zarar vermeden)insan sevdiği ile yasamak istiyor böyle şeyleri diyor..bu yüzden bana soğuk davranıyordu son günler.en son konuşmamızda da beni bıraktı.insan sevdiğini bu sebepten bırakır mı diyorum ona.bırakır evet diyor.arama dedi birdaha.sen bana güvenmediğin için benimle bunları yasamak istemiyorsun diyor.Onu hala seviyorum neyapacağım bilmiyorum.insan sevdiğinden uzak kalabilirmi arayıp sormuyor.bende aramıyorum
ona son lafımı söledim ben :Namusunu sana teslim edecek bir kız elbette bulacaksın benim seni sevdiğim gibi sevmeyecek ama seni..bunu o zaman anlayacaksın dedim..lafı koydum
sende de iyi cesaret varmış evinde kalmışın.erkeklere güven olmazmış bende bu adamda bildim bunu.iyi sağlam cıkmışsın evden.evlenmeden hiçbir erkeğin evinde kalma canım ..oturmaya bile gitme.aynı hatayı bende yaptım. bir kere evine gittim .bişey olmayacak falan dedi.bana güvenmiyormusun dedi.sinirlendi .neyse dedim bir kaç saat oturayım o zaman.gitmez olaydım .rahat durmadı tabi.sarıldı önce.sonra baktım durmuyor.birlikte yatalım dedi.sadece sarılıcaz.yattık.fakat sarılmayı gecti çoşmaya başladı.bende sinirlendim gidicem dedim.bırakmıyor beni.eşyalarımı ceketimi falan aldı gidemezsin bırakmam dedi.ben bi korktum Allah dedim bu evden bugün sağlam cıkabilecekmiyim acaba.aklıma neler neler geldi varya..içimden dua ediyorum allahım ne olur bıraksın gideyim diye.evden kendimi zor attım o gün.bi daha tövbe ettim yalnız kalmak yok onunla diye.
sonra bi de ne dese beğenirsin ben ona hani bişey olmayacaktı dedim.diyorki neyapayım atesle barut yanyana durmuyor ..akılllıya bak ya.nasıl üste cıkıyor bir de görsen sanki hep ben suçluyum.ben güvenmiyorum.ben sevmiyorum...neler neler..kendi hep haklı.gecn hafta aradı diyor ki seni bırakmamı istiyorsan gel benim ol.asla ayrılmayacağız o zaman..kısa bir zaman sonrada evlenirmişiz.dedim sen beni hala tanıyamadın mı..
benimkide daha önceki kız arkadaslarıyla cok samimi şeyler yasamış benimde öyle olmamı istiyordu.her seferinde tek kavgamız bu..benimkinin de inşallah aklı basına gelir.tövbe eder.gelir benden özür diler inşallah.bi ihtimal bir umut içimde yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?