- Konu Sahibi differentfeelings
-
E ortada fol var işte evliliğe giden ilişkiymiş şöyle düşünün çok çocuk istiyorsunuz ama sevgiliniz istemiyor size bunu söylemeden evlense kızarsınız o yüzden bunlar konuşulmalı zaten sizde net olun fikrinizi söyleyin ileride daha kötü olmasınuyum sağlayamamak demeyelim. sadece ben tek konusunda biraz netim o da benim netliğime karşı 2 olsun diye ısrarcı. yani net bir şekilde hayır istemiyorum dersem inatlaşmaz. ama yani fol yok yumurta yokken bu muhabbetin geçmesi. beni rahatsız eden bu
geleceği konuşmak ve plan yapmak mı?Çocukça...
Ben de saçma sapan bir adamla nişanlıyken tartıştığımız bir çok konudan birisiydi. Ben tek çocuk diyordum, o geri zekalı beni ağlatana kadar tartışıyordu 2_3_4 diye. Ne mi oldu? Anlaşamadığımız yüzlerce konu sonucunda ben yüzüğü çıkarıp eline verdim. O abartısız senelerce peşimden koştu, aracılar buldu, ağladı zırladı.. Sonuç : yıllar sonra biriyle evlendi ve çocuğu olmadı. Adamın çocuğu olmayacakmış ve çocuk sayısı yüzünden ha bire kavga ediyormuşuz Yani çocuğu olmamak suç değil ama yarına çıkmanın garanti olmadığı, kaderin ne hazırladığını bilmenin imkansız olduğu şu hayatta ortada fol yok yumurta yokken çocuk için bir kadını ağlatana dek günlerce tartışmak aptallığının alasıymış. Size gelince Bir ya da iki ne fark eder ki daha evli bile değilsiniz. Eğer bir çocuk sahibi olursanız o zaman bakarsınız duruma. Kimbilir öyle tatlı gelir ki bebek, siz ikinciyi istersiniz. Ya da eşinize bazı yönleri zor gelir, o vazgeçer ikinciden. Sonuç olarak madem evlenmeyi düşünecek kadar anlaşıyorsunuz tadını çıkarın bu güzel günlerin. Sorun yokken sorun yaratmayın derim.sevgilimle evliliğe giden ciddi bir ilişkimiz var 2 3 sene içinde de evlilik planları yapıyoruz.
ben tek çocuğum, özgürlüğüme çok düşkünüm maalesef öyle çok çoluk çocuk gürültü patırtı seven biri de değilim.
forumda bir konu gördüm "bebekli yaşam bana göre değilmiş" diye bir konu. başlık sabihi doğum sonrası bebeğini tam sevememekten yakınıyordu. bende böyle olmak istemiyorum hazır hissetmeden olmaz diyorum kendisi de zaten evlendikten 2 3 sene sonra falan diyor. o konuda sorun yok sorun bu muhabbetin çok dönmesi. kendisi her şeyde çok plancıdır bu konuda sorun yok ama
ortada fol yok yumurta yok sürekli beni bir şeylere ikna etmeye çalışıyor benim 1 tane iyidir kastıma karşılık 2 2 2 diye diretiyor
bu kararı da bana bırak dedim biraz alındı. tek çocuk işte bencil olur, kardeş olsun, çok burnu havada olur falan bende, "bende tekim bak öyle miyim" dedim.
bu arada kendiler de 2 kardeş yani sadece 1 kız kardeşi var çokta anlaşamıyor aslında.
ama bu çocuk konusunda diretmesi konuya uzak olan beni daha da itiyor. onu bu ısrarcılıktan nasıl kurtarabilirim? ya da bu konuları zamana gelince konuşmasını nasıl sağlayabilirim? çünkü ben istemeden kalbini kırıyorum o da alınıyor.
Ben de üstteki arkadaşın tam tersini yazıcam benim eşim iki falan diyordu birinciden sonra adını anmıyor :)
Benim tek cocugum var ve sanirim saglik sorunlari nedeniyle baska cocugumuz olamayacak. Yavrum parkta pogacasini paylasir, paylastigi halde isteyen olursa tekrar boler verir. Ona oyuncak alirken arkadasina da almak ister ve bu her seferinde ayni arkadasi da olmaz. Evde bir sey veririm yemesi icin su arkadasim bunu cok seviyor bunu ona goturebilir miyim diye sorar. Asla tek cocugun bencil oldugunu dusunmuyorum.sevgilimle evliliğe giden ciddi bir ilişkimiz var 2 3 sene içinde de evlilik planları yapıyoruz.
ben tek çocuğum, özgürlüğüme çok düşkünüm maalesef öyle çok çoluk çocuk gürültü patırtı seven biri de değilim.
forumda bir konu gördüm "bebekli yaşam bana göre değilmiş" diye bir konu. başlık sabihi doğum sonrası bebeğini tam sevememekten yakınıyordu. bende böyle olmak istemiyorum hazır hissetmeden olmaz diyorum kendisi de zaten evlendikten 2 3 sene sonra falan diyor. o konuda sorun yok sorun bu muhabbetin çok dönmesi. kendisi her şeyde çok plancıdır bu konuda sorun yok ama
ortada fol yok yumurta yok sürekli beni bir şeylere ikna etmeye çalışıyor benim 1 tane iyidir kastıma karşılık 2 2 2 diye diretiyor
bu kararı da bana bırak dedim biraz alındı. tek çocuk işte bencil olur, kardeş olsun, çok burnu havada olur falan bende, "bende tekim bak öyle miyim" dedim.
bu arada kendiler de 2 kardeş yani sadece 1 kız kardeşi var çokta anlaşamıyor aslında.
ama bu çocuk konusunda diretmesi konuya uzak olan beni daha da itiyor. onu bu ısrarcılıktan nasıl kurtarabilirim? ya da bu konuları zamana gelince konuşmasını nasıl sağlayabilirim? çünkü ben istemeden kalbini kırıyorum o da alınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?