sevgilimin çocuk düşkünlüğü.

Evliliğe 2-3 sene var. 2-3 sene sonra da çocuk için anlaştık sorun yok diyorsunuz.
5-6, sene sonraki planı yapmak garip değil mi?

Kalbini kırmaya devam etmeli, açık kapı bırakmamalisiniz. Evlilik öncesi muallakta bırakılan ya da karşı tarafın ben bunu ikna ederim diye düşündüğü konularda o karşı taraf vakti gelince büyük hayal kırıklıkları yaşayabiliyor... 2.cocuk istemiyosaniz, ikinci çocuk istemiyosunuzdur, hiç çocuk istemiyosaniz hiç çocuk istemiyosunuzdur. Onu bedeninizde taşıyacak temel bakımını yapacak olan sizsiniz sevgilinizinki çok çocuksu bi davranış. Ben büyük bi kavga çıkarırdim sanırım, çocuk iki tarafın da hazır olmasıyla olucak olan bişey. Ama sizin sevgiliniz 2-3 sene sonra çocuk diyo ya mesela sanki 2.evlilik yıldönümünuzde hadi 2-3 yıl demiştim 2 yılımız doldu çocuk yapalım diyecek gibi geldi. O zaman da hazır olmazsanız ne olacak?

cocuk dusunmuyorsanız veya cok cocuk dusunmuyorsanız bunu en bastan konusun, belkı cok cocuk dogurmak ısteyen kısıyle evlenmek ıstıyordur sesınızı cıkarmadıgınızda hayalını ıstegını onaylamıs oluyorsunuz
ben cok cocuk dusunmuyorum veya 1 tane olsun da bak sonra duruma demenız lazım
cocuk konuları en bastan net konusulmalı bazı kısıler cok cocuk ıster hele erkekler ıcın en kolayı onlara ne var ellerıne dogmus mıs gıbı bebek bırakılıyor ıkı agudu yapıp gerı anneye verıyor cogu :)
belkı cocugunuz bıle olmayabılır, tepkısı dusuncesı ne olacak bu onemlı
cocugu olmadıgı ıcın bosanan kısıler var sonucta dedıgım gıbı bunu en bastan konusmalısınız

10 tane doğurmam lazım diyin şaka bir yana bende evlenmeden 2 çoçuk istiyordum şuan 4 tane var Allah olmayanlara versin eşim istemiyordu çok çoçuk bana şu an diyorki kadın olsaydım 5 çoçuk doğururdum bir doğurur birdaha asla doğurmazdı canı çok tatlı çünkü dicem o ki zamanla fikirler çok değişiyor belki siz 3 tane isticeksiniz sevdiceğin istemicek sen iste yeterki ben doğurum de herşey nasib kısmet Allah aratmadan nasib etsin herkese

Sorun yok sorun olarak bunu sunduk birbirimize diyorsunuz yani! . Babam anneme en az 6 çocuk dermiş, rahmetli anneciğimin ödü koparmış. Sonra ikinciye bile gerek var mı diye düşünmüşler, neredeyse olmayacakmışım. Benim ex öküz nişanlı çocuk konusunda ağlatırdı beni, o kadar tartışırdı, sonunda bıraktım adamı. Yıllar sonra duydum ki adamın çocuğu olmuyormuş!. Kedileri çok seven bir Dr arkadaşım "benim kedilerim var çocuk da neymiş" derdi birer buçuk yaş arayla boy boy üç şirin kız yaptı, zor durdurduk dördüncüyü yapma ev kreşe döndü diye. Yahu bunlar kedi yavrularından filan çok tatlılar nolur bir tane daha yapayım diyor Belki hiç çocuğunuz olmayacak, belki bir defada ikiz olacak (birini iade edersiniz artık :)). Ya çok zor gelecek eş bu yeter diyecek ya da siz anne olmayı çok seveceksiniz iki bile yetmeyecek. Boşuna tartışmayın, gülün geçin. Rica edin bu konuyla birbirimizi üzmek çok anlamsız, o zaman bebişin tadına bakar ona göre karar veririz deyip başka konular açın..

Ben aksine evlenmeden bu konular konuşulmalı diye düşünüyorum. Ama sevgilinizin tavrı hoş değil. Tek çocuk neden burnu havada vs olsun. Dese ki işte tek kardeş zor olur bi yoldaş olsun vs anlarım da

Sonra bakarız deyil geçin. Böyle olanlar yapmak için çok erken zaten. İlk çocuk olsun sonra belki siz isteyeceksiniz ama o istemeyecek )) boşuna tartışmaya değmez

Biriniz "asla cocuk istemiyorum" demiyorsa, sevgiliniz de 2. Cocuk olmadi diye boşanmayacaksa tamamen boş yapiyorsunuz.
Daha evli degilken, cocugunuz olacagi bile belli degilken, hangi sartlarda olacagi belli degilken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…