Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuzMrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?
Ne kadar kötüsünüz burda acımı paylaşıyorum şu dediğine bak yazık yazıkBence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
Bence toplama dağılmışken kalsın öyleMrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?
Bu sitede ne kadar acımasız insanlar artmış yazık gerçekten yazık burda acımı paylaşıyorum çıkmazdayım nasıl yaptığım yanlışları düzeltip yola devam edebilirim diye düşünüyorum denemlere bakBence toplama dağılmışken kalsın öyle
Bölümünü sevmeyen bir fizik mezunu olsanız yaşınız çok fark eder mi?Mrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?
Sevgilinizle ilgili konuda demiştim yani okadar kötülük yapmış sizeBu sitede ne kadar acımasız insanlar artmış yazık gerçekten yazık burda acımı paylaşıyorum çıkmazdayım nasıl yaptığım yanlışları düzeltip yola devam edebilirim diye düşünüyorum denemlere bak
beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum
Sevgilinle ayrilarak zaten yeternce sknti yasamissindir.Mrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?
Bu nasil bir yorum ya bunu yazarken hiç utanmadiniz mıBence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
Yeni sayfa aç ona dair ne varsa sil unut hayatını yaşa dünyaya bir kere geliyoruz bölüm değiştir başka şehirde oku hiç üzülme seni üzen biri için hayati doya doya yaşa okumanın yaşı olmaz sen üzülme yeterkiMrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?
Hemcinsinize bu kadar iğrenç bir şekilde nasıl yorum yapabildiniz inanmıyorum . Kadının düşmanı gene kadın derler ya tam tabir edilen sizsiniz. Size ne insanların bekaretinden ? bir erkeğinde bekareti vardır ama illa hedef kadındır değil mi ? Kadın bekaretini korumalı , kadın namusuna dikkat etmeli , kadın öyle yapmalı kadın böyle yapmalı... Kız burada bekaretiyle alakalı yorum istemedi canı sıkılmış bir konuya onu yazmış gerçekten iğrençsiniz .Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?