Sevgilimin Dağıttığı Hayatı Toparlamak

Gul98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
26
20
3
27
Mrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?

Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz

Bence toplama dağılmışken kalsın öyle

Senin için en iyisi bu olucak sanırım okul hayatın da başarılı olup mutlu olursun umarım

Bölümünü sevmeyen bir fizik mezunu olsanız yaşınız çok fark eder mi?
Bölümünü sevenler bile doğru düzgün iş bulamıyor o bölümde. Hatanın neresinden dönerseniz kârdır

26 yaş nedir ki mezun olacağınız yaşa takılmayın hiç. Yeni bir başlangıç yapabiliyorsanız fırsatınız varsa sonuna kadar gidin. Gurbette okumak zor ama kendi ayakları üzerinde durmayı da öğreniyor insan korkmayın yani.

Sevgilinizle ilgili konuda demiştim yani okadar kötülük yapmış size

Bunlari yapan sizdiniz. O sizden bunlari yapmanizi istemedi. Sordugunuz sorular disinda ilk tavsiyem, ne olursa olsun hic kimse icin hayatinizi sekillendirmemeniz gerektigi konusunda bilinclenmeniz. Evladiniz olur, anneniz babaniz olur bazi fedakarliklar yaparsiniz. Ama adina sevgili denilen varlik icin butun hayati sekillendirecek secimler yapmak normal degil.

Hic bir sey icin gec degil. Degil 26, 46 yasinda da yapabilirsiniz yapmak istediginizi. Biraz kendiniz icin yasamaya baslamanizi tavsiye ederim. Bir seyi yaptiginizda yasadiginiz pismanlik, hic yapmamanin verdigi pismanliktan daha iyidir.

Sevgiliniz hayatinizi dagitirken bu riski almaya deger mi diye hic dusundunuz mu? Olaya iyi tarafindan bakin bu da size bir hayat tecrubesi kazandirmis. Yasadigimiz her olay bize bir tecrube kazandirir. Bu anlamda okul icin bir yanda ailem demissiniz ki yarin obur gun evleneceksiniz zaten ve yine ailenizden ayri yasayacaksiniz. Allah gecinden versin tabi ki ama bir gun aileniz de olmayacak.
Hayati kararlarinizi veririken bunlari da dusunun derim.

Sevgilinle ayrilarak zaten yeternce sknti yasamissindir. Bir de sevmedigin,ilgilenmedigin bir bolumle ugrasmak seni dha da mutsuz eder bence. Eger kendine guveniyorsan tabi ki yapmalisin insan mutlu oldugu seyi yapmali her zaman,kndne ve cevresine zarar vermemek kaydiyla bence senn planlarnda kmsye bir zarar yok. Mutlu olacagin seylerin pesnden kos
Bir de ustteki birkac yorum niye o kadar acimasiz pat diye soylenmis anlayamadim

Yeni sayfa aç ona dair ne varsa sil unut hayatını yaşa dünyaya bir kere geliyoruz bölüm değiştir başka şehirde oku hiç üzülme seni üzen biri için hayati doya doya yaşa okumanın yaşı olmaz sen üzülme yeterki

Geçeceğiniz bölümün iş bulma şansı daha yüksekse 26 yaş önemsiz bir sayı olarak kalır. Aileniz başka bir şehre sıcak bakmazsa y ada maddi olarak zorlanırsa aynı şehirde bölüm değişikliği yaparsınız.

Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
Hemcinsinize bu kadar iğrenç bir şekilde nasıl yorum yapabildiniz inanmıyorum . Kadının düşmanı gene kadın derler ya tam tabir edilen sizsiniz. Size ne insanların bekaretinden ? bir erkeğinde bekareti vardır ama illa hedef kadındır değil mi ? Kadın bekaretini korumalı , kadın namusuna dikkat etmeli , kadın öyle yapmalı kadın böyle yapmalı... Kız burada bekaretiyle alakalı yorum istemedi canı sıkılmış bir konuya onu yazmış gerçekten iğrençsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…