Terbiyesiz haysiyetsizBence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
Ben ailemin yanında kalırken gitti sahip çıkamadımSizin öyle mi oldu?
Ay benim sanırım uykum gelmiş ya hayatı yerine yatağı okudumMrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?
Milletin bekaretinin bekcisi siz misiniz? Ne bicim laflar bunlar ya utanmaniz oldugunu bilsem bir sürü şey sayabilirdim ama o seyden malesef ki siz ve sizin gibilerde yok.Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
Tüüüüü utanmazBen ailemin yanında kalırken gitti sahip çıkamadım
Bu hayati yasayacak olan sizsiniz iyisiyle kötüsüyle. 5 yillik iliskiniz yürüyemediği için bitmiştir. Boyle bir insanla evlenebilirdiniz de. Sevdiginiz bölümü okuyun. Ailenizle ciddi bir konusma yaptiginizda eminim anlayacaklardır. Baskalari icin yaptigimiz tercihler bizi mutlu etmez. Kendi yolunuzda yürümeyi secin her zaman. Yanlislariyla dogrulariyla bu sizin hayatınız. Zaten yasama sekliniz belli hedeflere ulasmada basariliysaniz ve kararinizdan donmeyen bir yapiniz varsa hayallerinizin peşinden gidin.Mrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?
Yorumunuzun bir alnı olsa öperdimSizin öyle mi oldu?
Evet evet puanı çok düşük ama yasadığım şehirde Bi ona yetiyordu puanım sevgilim il dışı tercih verme demişti şimdiki aklım olsa bana uygun bolum tercıh ederdim fizik bitirmek cidden zor alttan bi sürü dersim var okul 4 yılda bitecek gibi durmuyorFizik bölümü en zor mezun olunan bölümlerden biri diye biliyorum, çünkü taban puanı ve bölümün zorluk derecesi birbirine zıt.
Başka bir bölüme geçmek çok daha mantıklı.
Ayrıca, bir sevgili gider, gıcır gıcır yenisi gelir.
Ne kadar güzel yazmışsınız nasıl bir vicdan varki yazanda direk bekaretten dem vuruyorHemcinsinize bu kadar iğrenç bir şekilde nasıl yorum yapabildiniz inanmıyorum . Kadının düşmanı gene kadın derler ya tam tabir edilen sizsiniz. Size ne insanların bekaretinden ? bir erkeğinde bekareti vardır ama illa hedef kadındır değil mi ? Kadın bekaretini korumalı , kadın namusuna dikkat etmeli , kadın öyle yapmalı kadın böyle yapmalı... Kız burada bekaretiyle alakalı yorum istemedi canı sıkılmış bir konuya onu yazmış gerçekten iğrençsiniz .
Hiç önemli değil. 26 yaş mezun olmak için geç değil. Önü açık ve çabuk meslek bulunacak 2 yıllık bölümler var, kesinlikle göz atmalısın.Evet evet puanı çok düşük ama yasadığım şehirde Bi ona yetiyordu puanım sevgilim il dışı tercih verme demişti şimdiki aklım olsa bana uygun bolum tercıh ederdim fizik bitirmek cidden zor alttan bi sürü dersim var okul 4 yılda bitecek gibi durmuyor
Bizim bölüm başkanı(bilgisayar mühendisliği)fizik lisansı varmış sonra bilgisayar mühendisliği üzerine ihtisas yapmış. Siz de öyle yapabilirsinizMrb birkaç gün önce konu açmıştım 5 yıllık ilişkim bitti ve kendimi çok kötü hissediyorum beni kısıtladı herseyime karıştı onun yüzünden hiç sosyalleşip hayatımı yasayamadım onunla aynı şehirde olayım diye aile yanında fizik bölümü okuyorum 2.sınıftayım sms alttan bir sürü dersim var ve bölümü hiç sevemedim ilgim yok Bi karar vermem gerekiyor hem çok sıkıldım bu şehirden hep aile yanında yaşamaktan hem de herşey bana onu hatırlatıyor öfkeleniyorum bölümü de sevmediğim için İstanbul da bana hitap eden başka bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum sizce bu fikrim nasıl? Bir yanım gidip yeni hayat kurmayı çok istiyor ama birde ailem var onları ikna etmek sonra başlarsam 26 yaşında mezun olacam sizce risk almaya değer mi?
Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
Biraz rahatlayabilseniz, gerginliği atsanız, biraz şefkat biraz ilgi görseniz, insanlarla haddinizi bilerek konuşabilirsiniz “belki”.Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
Sanane sanane sanane. Had bilmek güzel bişeydir sanada tavsiye ederim. Senin gibiler bir de cocuk yetiştiriyor..... Yazık..Bence ailenle kal.sonra bekaretinizi kaybediyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?