Sevgilimin davranışlarına katlanamıyorum artık ayrılmalımıyım ?

sen pek seviyor gibi değilsin , yanılıyor muyum

Aranızda çok güçlü bir sevgi bağı yok gibi duruyor burdan bakınca. Yanılıyor muyum ?
Evet yanılıyorsunuz biz birbirimize çok bağlıyız aslında hatta o bana daha çok bağlı benim ona bağlı olduğumdan siz bu durumla ilgili ne düşünüyorsunuz ?

Ne işi bu o kadar saat çalışır mı?
Bilemiyorum bana şüpheli geldi ayrı şehirlerdeymişsiniz zaten ne kadar emin olabilirsin ki ne yaptığından.

seviyorum hatta çok seviyorum ama ben onun beni sevmediğini düşünüyorum
hmm , ama işi var hemde kaç saat e yakında senınle de geşecek kuracak sürekli izin alamz ki belki de izn vermeyecekleri için almıyordur , böyle bir sey için neden ayrılıyorsun . daha mı mutlu olacaksın , insan göremediği günleri bile özler , acele ediyorsun , sevmiyorsa zaten yakında ortaya cıkar , ama bilip bilmeden yanlış karar verme derim

Ne işi bu o kadar saat çalışır mı?
Bilemiyorum bana şüpheli geldi ayrı şehirlerdeymişsiniz zaten ne kadar emin olabilirsin ki ne yaptığından.
Kendi işleri olduğu için aileside tatile çıktığı için böyle maalesef bütün işler ona kaldı

Kendi işleri olduğu için aileside tatile çıktığı için böyle maalesef bütün işler ona kaldı
e bak kendin diyorsun işte kuruntu yapmıssın bos vesvese bunlar ne kadar süredir berabersiniz

Evet işi var ama sizcede ayıp değil mi ailesinin birden tatile çıkması bu sonuçta belli birşeydi nişan yapcaktık

Ailesi tüm işleri ona yıkıp tatile gidebiliyorlarsa ilerde evlendiğinde kocanın ailesine göre hayat sürdürmeyi şimdiden kabul et canım.

e bak kendin diyorsun işte kuruntu yapmıssın bos vesvese bunlar ne kadar süredir berabersiniz
yaklaşık bir senedir ama benim en çok takıldığım nokta biz nişan yapcaktık oda kaldı gibi ikimizde ailelerimizle konuştuk ben aileme karşı mahçup olmak istemiyor ailemde der çocuk oyuncağı mı bu diye ve bu sefer hiç görüştürmezler

çok sacma ailesinin nişanı ekmesi allah allah öyle sey mi olur . sen bu konuyu çocuğa aç , şimdiden ailesi tınlamıyor , ama sevgilin dik durmalı ki karsılarında aileside seni saysın .tavrını ortaya koy . çocuk oyunacğımı canım sinirlendim valla ailesine

ha ayıp tabi nişanı tatil için mi ertelediler
Hayır ben şöyle diyim daha hiç birşey belli değil yani sadece istemeye geleceklerini söz ve nişan bir arada kesileceğini söylediler ama aileler daha bir araya gelip konuşmadılar tarih belirlemediler

Hayır ben şöyle diyim daha hiç birşey belli değil yani sadece istemeye geleceklerini söz ve nişan bir arada kesileceğini söylediler ama aileler daha bir araya gelip konuşmadılar tarih belirlemediler
bak şimdi işler değişti demekki tatilden sonra düşünüyorlar sen acele mi ediyorsun sanki biraz , ailenin baskısından dolayı

Tarih daha belli değildi yani aileler bir araya gelip konuşmadılar tarih belirlemediler sadece bu yaz istemeye geleceklerini söz ve nişan kesileceği söylendi

Tarih daha belli değildi yani aileler bir araya gelip konuşmadılar tarih belirlemediler sadece bu yaz istemeye geleceklerini söz ve nişan kesileceği söylendi
tavsiyem dallandırp budaklandırmayın , işleri yoluna koyun biran önce , farklı sehırler nolur nolmaz

bak şimdi işler değişti demekki tatilden sonra düşünüyorlar sen acele mi ediyorsun sanki biraz , ailenin baskısından dolayı
Evet birazda acele ediyorum çünkü babam izin vermiyor görüşmemize annemde idare edebildiği kadar ediyor ayrıca nişan üç hafta içinde yapılırmı ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…