sen pek seviyor gibi değilsin , yanılıyor muyumBen daha yeni üye oldum buraya ve derdimi sizinle paylaşmak istedim. Çok canımı sıkan bir durum bu. Son noktama geldim artık ! Sevgilim sabahtan akşama kadar çalışıyor saat 06.00'dan akşam 22.00'a kadar hatta daha fazla olduğu günler bile oldu. Biz zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz birbirimizi pek göremiyoruz insan bir izin alır ya bu ne allah aşkına artık hiç görüşemez olduk sinirlerim kaldırmıyor ! Bu yaz bide nişan yapcaktık benim için zamanı olmayan adamın nişan için mi zamanı olcak. Ailesi tatilde o çalışıyor ne zaman gelceklerde isteme olcakta nişan yapcaz. Ben mi abartıyorum yoksa cidden normal değil mi? Ailem öğrendiğinden beri zaten fazla görüşmemizi uygun görmüyor ailemde bir yandan baskı yapıyor bana bunu bir kaç kere dile getirdim zaten ve aklım iyice karıştı yardımcı olun lütfen
seviyorum hatta çok seviyorum ama ben onun beni sevmediğini düşünüyorumsen pek seviyor gibi değilsin , yanılıyor muyum
Evet yanılıyorsunuz biz birbirimize çok bağlıyız aslında hatta o bana daha çok bağlı benim ona bağlı olduğumdan siz bu durumla ilgili ne düşünüyorsunuz ?Aranızda çok güçlü bir sevgi bağı yok gibi duruyor burdan bakınca. Yanılıyor muyum ?
hmm , ama işi var hemde kaç saat e yakında senınle de geşecek kuracak sürekli izin alamz ki belki de izn vermeyecekleri için almıyordur , böyle bir sey için neden ayrılıyorsun . daha mı mutlu olacaksın , insan göremediği günleri bile özler , acele ediyorsun , sevmiyorsa zaten yakında ortaya cıkar , ama bilip bilmeden yanlış karar verme derimseviyorum hatta çok seviyorum ama ben onun beni sevmediğini düşünüyorum
Kendi işleri olduğu için aileside tatile çıktığı için böyle maalesef bütün işler ona kaldıNe işi bu o kadar saat çalışır mı?
Bilemiyorum bana şüpheli geldi ayrı şehirlerdeymişsiniz zaten ne kadar emin olabilirsin ki ne yaptığından.
e bak kendin diyorsun işte kuruntu yapmıssın bos vesvese bunlar ne kadar süredir berabersinizKendi işleri olduğu için aileside tatile çıktığı için böyle maalesef bütün işler ona kaldı
Evet işi var ama sizcede ayıp değil mi ailesinin birden tatile çıkması bu sonuçta belli birşeydi nişan yapcaktıkhmm , ama işi var hemde kaç saat e yakında senınle de geşecek kuracak sürekli izin alamz ki belki de izn vermeyecekleri için almıyordur , böyle bir sey için neden ayrılıyorsun . daha mı mutlu olacaksın , insan göremediği günleri bile özler , acele ediyorsun , sevmiyorsa zaten yakında ortaya cıkar , ama bilip bilmeden yanlış karar verme derim
Ailesi tüm işleri ona yıkıp tatile gidebiliyorlarsa ilerde evlendiğinde kocanın ailesine göre hayat sürdürmeyi şimdiden kabul et canım.Kendi işleri olduğu için aileside tatile çıktığı için böyle maalesef bütün işler ona kaldı
ha ayıp tabi nişanı tatil için mi erteledilerEvet işi var ama sizcede ayıp değil mi ailesinin birden tatile çıkması bu sonuçta belli birşeydi nişan yapcaktık
yaklaşık bir senedir ama benim en çok takıldığım nokta biz nişan yapcaktık oda kaldı gibi ikimizde ailelerimizle konuştuk ben aileme karşı mahçup olmak istemiyor ailemde der çocuk oyuncağı mı bu diye ve bu sefer hiç görüştürmezlere bak kendin diyorsun işte kuruntu yapmıssın bos vesvese bunlar ne kadar süredir berabersiniz
çok sacma ailesinin nişanı ekmesi allah allah öyle sey mi olur . sen bu konuyu çocuğa aç , şimdiden ailesi tınlamıyor , ama sevgilin dik durmalı ki karsılarında aileside seni saysın .tavrını ortaya koy . çocuk oyunacğımı canım sinirlendim valla ailesineyaklaşık bir senedir ama benim en çok takıldığım nokta biz nişan yapcaktık oda kaldı gibi ikimizde ailelerimizle konuştuk ben aileme karşı mahçup olmak istemiyor ailemde der çocuk oyuncağı mı bu diye ve bu sefer hiç görüştürmezler
Hayır ben şöyle diyim daha hiç birşey belli değil yani sadece istemeye geleceklerini söz ve nişan bir arada kesileceğini söylediler ama aileler daha bir araya gelip konuşmadılar tarih belirlemedilerha ayıp tabi nişanı tatil için mi ertelediler
bak şimdi işler değişti demekki tatilden sonra düşünüyorlar sen acele mi ediyorsun sanki biraz , ailenin baskısından dolayıHayır ben şöyle diyim daha hiç birşey belli değil yani sadece istemeye geleceklerini söz ve nişan bir arada kesileceğini söylediler ama aileler daha bir araya gelip konuşmadılar tarih belirlemediler
Tarih daha belli değildi yani aileler bir araya gelip konuşmadılar tarih belirlemediler sadece bu yaz istemeye geleceklerini söz ve nişan kesileceği söylendiçok sacma ailesinin nişanı ekmesi allah allah öyle sey mi olur . sen bu konuyu çocuğa aç , şimdiden ailesi tınlamıyor , ama sevgilin dik durmalı ki karsılarında aileside seni saysın .tavrını ortaya koy . çocuk oyunacğımı canım sinirlendim valla ailesine
tavsiyem dallandırp budaklandırmayın , işleri yoluna koyun biran önce , farklı sehırler nolur nolmazTarih daha belli değildi yani aileler bir araya gelip konuşmadılar tarih belirlemediler sadece bu yaz istemeye geleceklerini söz ve nişan kesileceği söylendi
Evet birazda acele ediyorum çünkü babam izin vermiyor görüşmemize annemde idare edebildiği kadar ediyor ayrıca nişan üç hafta içinde yapılırmı ki ?bak şimdi işler değişti demekki tatilden sonra düşünüyorlar sen acele mi ediyorsun sanki biraz , ailenin baskısından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?