Sevgilimin davranışlarına katlanamıyorum artık ayrılmalımıyım ?

E sen git yanına, ailen neden izin vermiyor?
Evlenecekmişsin işte, koca kadın olmuşsun.
Neden çekiniyorsun?

Evet birazda acele ediyorum çünkü babam izin vermiyor görüşmemize annemde idare edebildiği kadar ediyor ayrıca nişan üç hafta içinde yapılırmı ki ?
tatilden ne zaman dönerler 1 hafta 10 gün falan sanırım sonra gelsinler işte yol yorgunlukları gidice , biran önce evlenmeye bak madem seviyorsunuz , çok zman alması iyi değil ilişkiler ypranıyor

E sen git yanına, ailen neden izin vermiyor?
Evlenecekmişsin işte, koca kadın olmuşsun.
Neden çekiniyorsun?
Çünkü nişan olacak diye konuşuldu ailemde madem öyle önce nişan yapın sonra rahatınıza bakım dedi kafama göre gidemiyorum ailem bu konuda çok sert ve dediğim dedik

tatilden ne zaman dönerler 1 hafta 10 gün falan sanırım sonra gelsinler işte yol yorgunlukları gidice , biran önce evlenmeye bak madem seviyorsunuz , çok zman alması iyi değil ilişkiler ypranıyor
Aynen 1 hafta yada 10 gün kalcaklar sonra işte üç haftam kalıyor orda geçireceğim bir iki gün yol yorgunluğu desek yada kaçıyor olabilirlermi bizden ailem baskı yaptığı için ?

Aynen 1 hafta yada 10 gün kalcaklar sonra işte üç haftam kalıyor orda geçireceğim bir iki gün yol yorgunluğu desek yada kaçıyor olabilirlermi bizden ailem baskı yaptığı için ?
iş sevgilinde bitiyor . o baskın dursa bunların hiçbiri olmaz seni kaybetmekten korkuyorsa eğer ve seviyorsa baskın dur

Sevgililik dönemimizde benim eşimin işi batmıştı ve evlere sırtında damacanalarla su taşıyordu. Sabah 7 akşam 9. Asla telefonda bile konuşamazdık. Eve gelir beni 5 dakika arar uyurdu. Nişan,isteme işleri için Ankara'dan Giresun'a gelmeleri gerekiyordu,gelemedi. İzin bile alamadı. İşten çıktı 2 hafta sonra istemeye geldiler cebinde 5 kuruş parası yoktu. İstemede çiçeğim her birinden bir taneydi belli yani kalan gidenden yaptırmış hatta yarısından çoğu yeşil saptı
Ailece anladık tabi ama ağzımızı açmadık. Ben de asla üstüne gitmedim "hadi nişan olsun isteme olsun" diye. Ya da trip falan atmadım "çok çalışıyorsun beni ihmal ediyorsun" diye. Seviyordum çünkü adamı ne yapayım,güveniyordum da. Ayrılmayı yemin ederim aklımın ucundan dahi geçirmedim. Hallederiz dedim,beraber yaparız dedim. Binlerce kez şükürler olsun hallettik.

Eğer onun sevgisinden eminseniz,siz de seviyorsanız vazgeçmeyin derim. Ailenizin de huyuna gidin. Elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını söyleyin. Sevgilinize de her fırsatta onu sevdiğinizden bahsedin tabi onun sizi sevdiğinden eminseniz. Eğer sizi seviyorsa emin olun o da şu an mutlu değildir. Bir an önce sonuca kavuşmayı bekliyordur. Ailesi tatildeyse döner dönmez yakalarına yapışır gibime geliyor. Aradaki sevgiden eminseniz şu ayrılma lafını kafanızdan atın,biraz yapıcı olmaya çalışın lütfen. Ailenize de güzelce anlatsanız anlamazlar mı?

mükemmel yazmışssınız :)

İnan içimi ferahlattınız Ben beni çok sevdiğinden bana çok bağlı olduğundan hiç birşeyden emin olmadığım kadar eminim beni dört gözle bekliyor ve süreklide dile getiriyor beni çok özlediğini beni beklediğini ayrıca bana sen merak etme ben herşeyi ayarlicam sana vakit ayırcam dedi hatta en kısa zamanda evlenmek istediğini fazla uzatmak istemediğini ben dediklerimin arkasındayım sen gitmeden gelcez biliyorum çoğu şeyi kafana takıyorsun canını sıkıyorsun ama takma herşey çok güzel olcak dedi ama ben kendimede anlam veremiyorum okadar güzel şeyler söylerken ben herşeyi takıp sıkıntı yapıyorum kendime acaba vesvese mi yada çok ayrı kaldığımızdan mı yada nişan olmaz korkusundan mı bilemedim bende sürekli bu konuyu açıyorum ona sıktığımıda fark ediyorum ama oda susuyor birşey demiyor içimi rahatlatmıyor ve çok sinirleniyor ailemin baskı yapmasına

Emin olun evlilik aşamasında herkes az çok böyle sorunlar yaşar. Bazılarınınki daha zorlu oluyor tabi. Ama lütfen birbirinizi yıpratmayın,evlilikten sonrası da var orası bambaşka bir boyut :)
Allah nasip ederse inşallah hayatınızın sonuna kadar birlikte olun ama sevginize bir şey olmasın :)

ama benim korktuğum nokta aileme ve çevremdekilere mahçup olmak az çok herkes biliyor aslında nişan yapmak istediğimizi benim korkularım bu konudan yana sadece ben şey düşündüm işte acaba ailesi istemiyor mu ailemin baskısı yüzünden kaçıyorlar mı bizden gibi düşünceler siz evlisiniz anlarsınız böyle şeylerden sizce ben mi abartıyorum ?

Bir yandan onun sizi sevmediğini düşünüyorsunuz diğer yandan sizi sevdiğinden adınız gibi eminsiniz. Bir garip. Belki de bu yüzden nisandan kaçıyordur adam.

Eğer gerçekten işi bu kadar uzun süreliyse o ne yapabilir ki?Özleminizde haklısınız.Ama bununiçin ayrılmak olmaz. Siz birbirinizi seviyorsanız sorun yok

Bir yandan onun sizi sevmediğini düşünüyorsunuz diğer yandan sizi sevdiğinden adınız gibi eminsiniz. Bir garip. Belki de bu yüzden nisandan kaçıyordur adam.
Hayır yanlış anladınız ben şimdi ailesinin tatile gittiğinden dolayı onunda birşey dememesinden dolayı sevmediğini düşündüm yoksa hiç öyle bir düşüncem yoktu sonuçta bu olacak birşeydi nişan yaptıktan sonrada gidebilirlerdi

Eğer gerçekten işi bu kadar uzun süreliyse o ne yapabilir ki?Özleminizde haklısınız.Ama bununiçin ayrılmak olmaz. Siz birbirinizi seviyorsanız sorun yok
Haklısınız ama ben nişandan kaçıyorlar diye düşündüm yani ne biliyim bir çok kuruntu yaptım bu olaylardan dolayı biz sonuçta nişan yapmayı düşünüyorduk ama ailesi tatile çıktı şimdi az çok herkes biliyordu nişan yapacağımızı ben insanlara özellikleds aileme mahçup olmak istemiyorum çocuk oyuncağı değil bu sonuçta

Anlaşıldı o zaman. Sevmediğini düşünmüyorum, evlilikten çekiniyor olabilir. Nasılsa onun kafasında evleneceği insan sensin, bu işler olacak acele olmasa da olur diye düşünüyordur muhtemelen . Sen konusunu hiç açma ailen müsade etmediği için fazla da görüşme iş zora gelince nisanlanir

Canim bence senin kafan cok karismis. Bir beni sevmedigini dusunuyorum yazmissin sonrada sevdigine cok eminim yazmissin. Bence otur iyice bir dusun, senin icin napti bu adam, guvenebilirmisin falan.
Bu cok calisma olayida belliki gecici, once nasildi sen ona bak

Evlilikten çekiniyor olamaz çünkü ona kalsa en kısa zamanda evlenmek istiyor işte ben bunu anlamıyorum bi öyle bi böyle ne yapacağınıda kestiremiyorum

Evet gerçekten çok karıştı Benim tek bir nokta bütün aklımı karıştırdı oda nişan konusu ve bu durumda ailesinin tatile çıkması bu nokta bu düşüncelere sahip olmamı sağladı

Canım kendi işleriymiş yani sabit maaş değil,ne kadar çalışmak o kadar kazanç demek.Belki de nişan için düğün için strese girmiştir daha çok çalışıyordur.Veya ailesi yokken hiç kusursuz iş çıkarmaya uğraşıyordur sonuçta ev geçindirmeye hazır olduğunu kanıtlamalı onlara
Sen de yakınma,daha çok stres verme hem kendine hem ona.Nişan için bu kadar çalışıyorsan öyle büyük maddi beklentilerimiz olmasın,biz kavuşalım yeter diyebilirsin.

Ben bu konuda hiç bir şekilde stres yapmıyorum yani şimdi ailesi tatilde tek başına bütün işlere bakması lazım onu anladım farkında vardım şimdi elinde olmadığını anlayışlıyım benim bu düşüncelere sahip olmamın tek nedeni ailesinin tatile çıkması ve onun birşey dememesi nişan olacağını bildikleri halde yani beni mi oyalıyor diye düşündüm sonuçta biliyor ailemin bana baskı yaptığını ve görüşmemize izin vermediğini ama sözde en kısa zamanda evlenmek istiyor sürekli çok az kaldı çok az kaldı diyor bende neye diyorum cevap bile vermiyor konuyu kapatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…