- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Evde görüşmek istiyor dışarda bisey yaapmayacagini biliyor gezmekten sıkılıyor ufakta olsa bişeyler yaşanıyor ama bu ona yetmiyor hep şikayet istediği olmazsa evlenmeyecekmisCinselliğin yetersiz olduğunu mu söyledi?
Üstelik cinsellik yaşamıyorken
Yoğun iş temposunun arasında çıkıp bi piknik yapsaydınız oksijen alırdınız
evde kapanıp kalınca insanın aklı oraya gider haliyle
sizde resti çekin
resmi olaylara adım atalım
İzin gününde de çıkıp sinemaya gidelim çimlerde oturalım diyin
Yok bunlar beni sıkıyor derse zaten evlilik kurtarmaz o ilişkiyi
Hee bu cümleyi kurduysa sıkıntı büyükEvde görüşmek istiyor dışarda bisey yaapmayacagini biliyor gezmekten sıkılıyor ufakta olsa bişeyler yaşanıyor ama bu ona yetmiyor hep şikayet istediği olmazsa evlenmeyecekmis
Başta daha anlayisliydi evlilik yaklaştıkça sorun cikarmaya başladıPeşinen söylemişsin durumu, cinsellik için taşındıysa baştan taşınmayacaktı
Biraz inat konusu yaptı ustelik aliemde biliyorHee bu cümleyi kurduysa sıkıntı büyük
İstediği cinselliği almak onun niyeti,alamayıncada böyle mölör öküz işte.Evde görüşmek istiyor dışarda bisey yaapmayacagini biliyor gezmekten sıkılıyor ufakta olsa bişeyler yaşanıyor ama bu ona yetmiyor hep şikayet istediği olmazsa evlenmeyecekmis
neyden alacakliymis tovbe estagfurullahben alacakliysam aramam
Cinsellikten benim ona borcum varmışneyden alacakliymis tovbe estagfurullah
yani kusura bakmayin gulucem de djdkdjdkdj birakin sunu ya ne sacma bi dusunce bu. neyin borcu yani? sacma herif.Cinsellikten benim ona borcum varmış
Bu lafı söyleyen biriyle devam etmek istiyormusunuz hala.Cinsellikten benim ona borcum varmış
Zaten güvenmem bu şekildeDerdi sadece cinsellik gibi görünüyor.onu aldıktan sonra tamamen giderse nolcak. Zaten gelgitli birine benziyor. Kimsenin doktoru olmayın. Hayatı güzel yaşamak için daha mantıklı kararlar alın.
Şu an görüşmüyorum ama söylediği saçma sapan biseyBu lafı söyleyen biriyle devam etmek istiyormusunuz hala.
Çok sacma sapan konuşuyoryani kusura bakmayin gulucem de djdkdjdkdj birakin sunu ya ne sacma bi dusunce bu. neyin borcu yani? sacma herif.
Ayrıldınızmı arkaaşınızdan,bence en mantıklısda ayrılmak olur.Şu an görüşmüyorum ama söylediği saçma sapan bisey
Alamadı diye hırs yaptı hiç daha önce böyle bişey le karşılaşmamis ne istedilerse yapmışlarİstediği cinselliği almak onun niyeti,alamayıncada böyle mölör öküz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?