Merhaba arkadaşlar
Bu aralar herşey üst üste geliyor.Etrafimdaki insanlar sanki bana cephe almış herkes eleştirmeye başladı.Erkek arkadaşımda geri kalmadı zaten üç gün önce beni suçladı.4 senelik ilişkimiz var.Benim bulunduğum şehirde yasamaya basladi benim için.Ailesini trafik kazasında kaybetmiş bana aşık olduğunu söyledi kaldi.Suclamalar bu yönde doğru düzgün cinsel hayatimiz yokmuş yaşama bakış açımiz farklıymış üstelik bir gün önce herşey yolundaydı.Artik ciddi bir ilişkimiz varmış istediği hiçbir şey olmuyormuş.İsinden dolayı haftada bir görüşüyoruz onda da hep başbaşa olalım istiyor ne gezmek ne bisey aktivite istemiyor.isi de yoğun.Bende onu sucladim hiçbir şey yapmıyoruz falan dedim.Evlenmeden ileri gitmeyecegimi söylemiştim.Ama bunu hep kompleks yapıyor.İsleri biraz hafifleyince evlenecektik.Ailemde bekliyor işte iletişim yok kac gündür böyle kaldı.Bi yandan 4 seneme yazik diyorum bir yandan da asilamayacak durumunuz yok duzeltilir mi diyorum ama en son söylediği ben alacakliysam aramam oldu.o nedenle arayacagini sanmıyorum.Bende aramak istemiyorum iyice rahata kavuşur.Napsam biledim belkide bir süre uzak kalmak iyi olur.