Sevgilimin dengesizliği

Bencede galiba böyle ama hep evlilikten bahsetti planlarıni öyle yaptı
O zaman lafının arkasında duracak.
Evlenmeden cinsellik istemiyorsunuz size saygı duyması lazım.
Evliliğin temel taşıdır saygı sevgi sonra gelir saygı olmazsa sevgide olmaz.

İşinden dolayı tatile çıkamıyor iki senedir birde tek gitmek istemiyor beraber gidelim istiyor ailem izin vermez sıkıldıkça bana takıyor

Benim eski nişanlımda dışarda çok görüşmek istemezdi, yalnız yaşıyordu evine gittiğim zamanlarda yakınlaşmak isterdi bu beni çok sıkmıştı artık her gittiğimde konu bir şekilde yakınlaşmaya geliyordu oturup bir film izleyip sohbet edemiyorduk, bu durumdan rahatsız olduğumu ona söylediğimde bozulmuştu yüzü düşmüştü. Diyordu ki evlenince sen beni reddersen ben senden soğurum ben istediğimde hep olacak tarzında konuşuyordu. Açıkçası bunlar beni çok korkutmuştu. Düşünüyordum nasıl olacak diye. Boşanmalarda cinsellik çok etkili deyip alttan alttan mesajı veriyordu.Sonrasında ayrıldık zaten ayrılık sebebimiz bu konu değildi ama.

Peşinen söylemişsin durumu, cinsellik için taşındıysa baştan taşınmayacaktı
bende nedense direk öyle hissettim miss
adama bak hiçbir aktivite yok sadece yatak!

şimdi de kıza trip atıyor istediği olsun diye
uzaklaşın konu sahibi

İste buda öyle diyor evlenince de istemezsin bir gün istekli görmedim diyor halbuki yalan sevmesem niye goruseyim iste hiçbir şey yetmiyor

Yani tamamen olmasada o...l falan istiyor herkes yapıyormuş ben yapacağımi sanmıyorum
istemediğin hiçbir şeyi yapma.seni o şekilde 4 yıl nasıl kabullenmiş?şimdilerde mi sorun oldu?bir kadın ister evliliğe saklar isterse tanıştığı ay yaşar.mutsuz olacağın hiçbir şey yapma

İste buda öyle diyor evlenince de istemezsin bir gün istekli görmedim diyor halbuki yalan sevmesem niye goruseyim iste hiçbir şey yetmiyor
Bence düşünün bu konuları cidden sıkıntılı konular. O böyle anlattıkça benim gözüm korkuyordu işi gücü cinsellikti evlenince de sürekli olacağını söylüyordu yani

Yani tamamen olmasada o...l falan istiyor herkes yapıyormuş ben yapacağımi sanmıyorum
Yoo kim demiş herkesin yaptığını uydurmasın.
Bu kadar duramıyor işi de var neyi bekliyor yapsın düğününü o zaman bu adam bana hiç güven vermedi.

Siz istemediğinizi belirtmissiniz, şu an buna karşı davranışları bile evlendiğinde neler olacağının sinyallerini veriyor. Eğer ayrıldıysan en doğrusunu yapmışsın. 4 sene insan hayatı için çok uzun bir sene değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…