Özür dilerim bilmiyordum. Konu nasıl kapatılıyorsa kapatayım yardımcı olursanızDin içerikli konular yasak
Sağolun da konu nasıl kapatılıyor yardımcı olur musunuzbu konu uçar gider ve kapatılır dini konular açmak yasak
karakterini,huyunu,suyunu,insanlığını seviyorsanız bence başka bir şeye gerek yok herkesin dini de inancı da kendine ne dindar denilen adamlar gördük karısına türlü türlü eziyetler eden vicdanı var mı önemi olan bence
daha çok şey yazarım da mübarek cuma günün de ban yemiyim
Sağolun da konu nasıl kapatılıyor yardımcı olur musunuz
teşekkürler sonuçta burada tartışma yaratmak için konu açmadım bi konu hakkında bilgi için açtım ama bilmiyordum teşekkürler
teşekkür ederimetrafınızda kaç kişinin gerçekten tanrıya vs inancı var ki???
tanrıya inancım var dinlere inancım yok,insan elinden çıkma ve insan eliyle yontulma şeyler olduğunu düşünüyorum,değişmeden günümüze gelen bir din yok benim kanımca..
ve önemli olan iç güzellik ,merhamet gerisi boş..
Estagfirullah özür dilenecek bisey yok. Kuralları da ben koymuyorum. Sadece bilgin olsun diye söyledim. ZatenÖzür dilerim bilmiyordum. Konu nasıl kapatılıyorsa kapatayım yardımcı olursanız
teşekkür ederimKonu kapanmadan fikrimi belirtmek isterim. Eğer çok problem olmayacaksa ilişkinizin bu şekilde nasıl gideceğini gözlemle derim. Ben de dini inancim konusunda falaca gel git yasadim. Ve simdi bir yerde sabitlendim. Degismez demeyelim. Herkesin fikri, inanci degisebilir. Tabi degisir diyerek de bir seyleri zorlamanin anlami yok.
Bence ortak bir paydada bulusabilirsiniz. İliskilerde insan karsidakinin dusuncelerinden etkileniyor ister istemez.
teşekkür ederimçok ciddi bir sorun bu. eğer evlilik boyutlu düşünüyorsanız çocuklar bile bu sorun içerinde boğulur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?