Bi konu hakkında yemin et desen neye niye edecekÖncelikle herkese merhabalar,
Yaklaşık 2 aydır sevgilimle birlikteyiz.
Telefonda muhabbet ederken herhangi bir dini inancının olmadıgını öğrendim.
Bu durum benim içimde huzursuzluk yarattı.
Benim dini inancım var ama tabiki tam olarak dini vecibelerimi yerine getirdiğimi söyleyemem.
Hayatımda olan kişinin karakterini , huyunu suyunu seviyorum ama bu konudan dolayı içimde huzursuzluk yaşıyorum.
Daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olanınız var mı?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler..
Bi konu hakkında yemin et desen neye niye edecekbu inancı olmayanlar için hep düşünmüşümdür bunu
Öncelikle herkese merhabalar,
Yaklaşık 2 aydır sevgilimle birlikteyiz.
Telefonda muhabbet ederken herhangi bir dini inancının olmadıgını öğrendim.
Bu durum benim içimde huzursuzluk yarattı.
Benim dini inancım var ama tabiki tam olarak dini vecibelerimi yerine getirdiğimi söyleyemem.
Hayatımda olan kişinin karakterini , huyunu suyunu seviyorum ama bu konudan dolayı içimde huzursuzluk yaşıyorum.
Daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olanınız var mı?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler..
Zaten doğruyu söylediğim için kimse bana yemin et demiyor.Bi konu hakkında yemin et desen neye niye edecekbu inancı olmayanlar için hep düşünmüşümdür bunu
Çok alakasız ama yazamadan edemeyeceğim . Doğum için bol şans !Zaten doğruyu söylediğim için kimse bana yemin et demiyor.
Birini inandırmak için yemin etmeme gerek yok.
ayyy çok teşekkür ederim çok mutlu oldumÇok alakasız ama yazamadan edemeyeceğim . Doğum için bol şans !Dilerim çabucak hallolur
Bir ateist olarak cevap vereyim insanlar birbirine saygı duyduktan sonra sorun oluşturacak bir durum olmaz. Annem namazında niyazındadır onunla sorun yaşıyorum bir tek. Hayırlı cumalar diyr mesaj atar, oruç tut diye beynimi yer kabullenemedi durumu.
Eğer böyle bir tutum sergileyeceğinizi düşünüyorsanız evet sorun olur.
Ama inancınızı kendi içinizde yaşıyorsanız pek sorun olacağını sanmam.
Tabiki çocuklarınıza dini eğitim vermek gibi bir hedefiniz, isteğiniz varsa burda da anlaşmazlık çıkabilir. Ben çocuğuma dinle ilgili görüşlerimi açıklamak isterim belki o da istiyordur. Sizde açıklarsınız ama babasını mantıklı bulursa bunu kabullenebilir misiniz?
Ya da sen oruçluyken boşu boşuna aç kalıyosun muhabbeti çevirirse sakin kalabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?