Sevgilimin Dişleri

bugün okula gittim
geçen sene klüp yönetim kurulundaki bir çocuğa yürümüştüm
ama reddetmişti
az önce tekrar gördüm
göz göze geldik
reddedttiği kız olduğumu tanıdı mı bilmiyorum
tanır tabi ki.onu boşver sen.yeni birini bulursun okuldan.en azından senin bakımsız dişini fırçalamayan asosyal sevgilinden daha iyi olur.kız arkadaşların yok mu hiç senin?onlarla takıl eğlennn bi süre

Diş hekiminden randevu alın kendinize, ondan da sizinle gelmesini rica edin ve orada onun dişleri ile ilgili konu muhakkak ki açılacaktır ve ona da mutlaka bir randevu oluşturun. Diş taşları temizlenir ayrıca diş estetiğinde de harikalar yaratıyorlar.

kızlar yurttayım şu an
okula geldim
her şeyden uzakta gurbetteyim
gerçi evime 1 saat uzaklıkta ama olsun
gurbet gurbettir
Keşke ben de yine yurtta olsaydım yaa , 20ye geri dönseydim. Değerini bil bir daha gelmeyecek bu zamanlar ah gençliğim 😔. Kızılay’daki Rebetiko hala duruyor mu acaba...

Keşke ben de yine yurtta olsaydım yaa , 20ye geri dönseydim. Değerini bil bir daha gelmeyecek bu zamanlar ah gençliğim 😔. Kızılay’daki Rebetiko hala duruyor mu acaba...
neresiymiş orası?bunca yıllık angaralıyım nasıl bilmemmmmmm :KK45: ykm nin önünde buluşurduk artıkım yokkk gama pasajı bari duruyor şükürrr.olgunlardan 2. el kitap almanın da zevki bambaşkaydıı heyyy gidi yıllar heyyy

Ağzı kokan birini öpebilir misiniz? Tamam diş tedavisi biraz tuzlu ama insan hiç yoktan günlük temizlik yapar. Yapsın bi zahmet.
bahsettiği kadar dişlerinin kötü olduğunu düşünmüyorum artık sevgili olma noktasına geldiysek ben olsam açıka söylerim dişlerini fırçala diye.
sanki dişi lağım bağlamış birini öyle kabul etmek zorundaymışız gibi algılanmasın bu.

Back
X