• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Dişleri

Hah tamam. Diş temizliğimi ne zaman aksatsam çıkardı uçuk , yara vb şeyler. Ondan oluyordur. Zaten serpici bir şey uçuk, varsa öpüşme şimdi. Gerçi bu fırçalamıyor hiç öpüşme bununla.
Azıcık bakımlı olsa şimdiye 50 kez öpmüştüm ama işte
Dişlerini vs görünce canım hiç istemiyor
Bütün gün pc başında
Hiç çalışmıyor kendine bakmıyor

Azıcık bakımlı olsa şimdiye 50 kez öpmüştüm ama işte
Dişlerini vs görünce canım hiç istemiyor
Bütün gün pc başında
Hiç çalışmıyor kendine bakmıyor
Kendine bakanı bulursun. Sal gitsin ne düşünüyorsun ki ? Kaç yaşında insan sen mi öğreteceksin kişisel bakımı. Öpüşmesi var sevişmesi var. Üstü böyle ise altı daha sıkıntılıdır bu herifin zaten. 😬

Bütün konular sevgili üzerine sizin hayattan başka beklentiniz yok mu? Dişlerini beğenmiyorsanız ayrılın yada bu şartlarda onunla olmak istemediğinizi söyleyin

sen niye onu opuyisun ki yaaa o seni opmeye calistiginda soyle bunu . sen niye opuyon birak o opmek icin ugrassin

Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Kendin dişlerim için yalandan randevu aldigini soyle. Dişlerimi uzun zamandir doktora gostermiyorum diş taşlarimi temizleteyim falan de. En azindan mukayese eder kendi disleriyle

VanessaRinki VanessaRinki sen napıyorsun Allah aşkına?
Daha ilk buluşma, çocuk pis pis gelmiş bir hazırlık yapmadan. Üstelik cafe hesabını da sana ödetmiş, cebinde 5 kuruş yok. Parasızlıktan seni bütün gün yürütmüş üstelik bi de çabuk yoruluyor.

Bi de sana bakalım. İlk buluşma için maskeler, ağdalar çocuğun görmeyeceği yerlere bile full bakım çekilmiş. Çocuk için kek yapıp saklama kabına koyup götürmüşsün daha ilk buluşmadan. Bütün buluşma boyunca çocuğa aşırı yakın davranmışsın. Karşılığında da buluşma sonrası o sana soğuk yapmış.

Şuraya bir dipnot düşeyim. Paragöz bir insan değilim. Karşı taraf illa her dk beni şımartacak, ilişkinin tüm maddi yükünü de o üstlenecek diye bir şartım yok. Kendi ilişkimde bazen hesap öderim. Bazen birlikte uzun yola çıkıyorsak sevdiği browniden kurabiyeden filan pişiririm yesin diye. Maddi açıdan sıkışık dönemindeyse ona göre birlikte yaptığımız aktiviteleri düşük maliyetli tutmaya çalışırım. Ama ilk buluşmada şu yaşadığın özensizliği, önemsenmemeyi asla kabul etmem. Hiçbir hemcinsimin de kabul etmesini istemem. İlk buluşmada sen ne kadar heyecanlı ve özenliysen karşı tarafta öyle olmalı. Seni etkilemek için birşey yapmalı ki etkilen ve ilişki başlasın.

Şimdi sen bu çocuktan etkilenmemişsin doğal olarak ilk buluşmaya gelirken bir zahmet dişlerini fırçalayıp, ikinize bütçesine uygun keyifli bir aktivite planlama zahmetine girmediği için. Niye bu ilişkiyi illa oldurmaya çalışıyorsun. Sırf fazla kilon var diye seni önemsemeyen, seni iyi hissettirmeyen ve çekici bulmadığın biriyle oldurmaya çalışmak zorunda değilsin çok samimi söylüyorum. Biz Türkiye'de kadınız, bir çok açıdan çok zor ama biryandan güzellikleri de var. İnan 90 kilo da olsan 100 kilo da olsan her halinle sana flört döneminde prenses gibi davranacak, şu çocuktan daha nitelikli 100 tane karşı cins yığarsın kapına. Bu çocuğa aşık değilsin. Zorla kendini aşık etmeye çalışma sırf ilişkim olsun diye. Yol yakınken kaç kurtar kendini.

Ya bu çocuğun giyimi falan da çok salaş
Çok bakımsız
Bir de milyon tane hastalığı var
En son uçuklar çıktığını öğrendim
Bilmiyorum ne olacak bu işin sonu
Ayy bu ne ? Apartmanımda ki 80 lik dede bile senin sevgilinden sağlıklı dişleri bakımlı ve güzel giyiniyor. Ayrıl bu çocuktan

Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Sevdiğin bey ölmemiş miydi. Aman Allah'ım bu üyenin aşk hayatına yetişemiyorum. Ağda yapıcam dedin sonra başka evli biri sonra öldü hepsi dedin. Şimdide öpüşemiyorum diyorsun. :confused::confused::ruh:

Back
X