• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Dişleri

Bence konu sahibi ve yaşadıkları son derece uçarı. Ben 20 yaşında evliydim, hem üniversite okuyor, hem çalışıyordum. Pek çok Türk kadını da benzer durumda. Ayakları yere sağlam basıyor, bir hayat mücadelesi içerisine giriyor.
Böyle aklı 1 karış havada, her gördüğüne sevgilim diyen bir genç kız ülke geleceği için pekte iyi değil. Benim çalıştığım iş yerine de dönem dönem gençler geliyor. Sorumluluk sahibi olan çok az. Tüm gün ellerinde telefon, ülke gündemine karşı apolitik.
İnşallah bu değişir. Daha aklı başında bir nesil yetişir

Hayııır vardı restorantta mı ne geçici işe girmişti. Adamda hatta restoran müdürüydü. Böyle bir konuyduuuu, hatırlıyor musunuz 😅😅😅
Evet o adamın sevgilisi vardı işte. Sadece adamın gömleğini kokladı gizlice. Tek yakınlaşması bu oldu. Kızın günahını almayalım😅

Yav dişine bakmayan adam ç.küne de bakmaz. Oralara da bit düşmüştür kesin. Öpüşmeden seviş diyenler olmuş .sakin haaaa. Bit sana da bulaşır. Sen en iyisi boşver bunu venessa. Sana herif mi yok yav. Elbet libidosu tavan sevişmekten seni bayıltacak birini bulursun . Sal gitsin bu herifi :KK53: :KK53:

Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Bu kadar kolay hayatınıza nasıl birini alıyorsunuz. Bu arada biraz seçici olun sorun olmaz o halde

Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Valla ben olsam fırçalattırırım. Mesela akşam yatmadan önce derim aşkım bende dişlerimi fırçalayıp uyuycam derim. Öyle öyle alıştırırım. Ama dişlerini fırçalama yan insan da ne bilim kendine bakmıyordur. :(

okul sana çok iyi gelecek.dersler projeler derken saçma sapan adamlardan uzak duracaksın ve doğru dürüst bir sevgili bulacaksın sonunda
bugün okula gittim
geçen sene klüp yönetim kurulundaki bir çocuğa yürümüştüm
ama reddetmişti
az önce tekrar gördüm
göz göze geldik
reddedttiği kız olduğumu tanıdı mı bilmiyorum

Back
X