- 30 Kasım 2019
- 12.467
- 40.035
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Haksız mıyım önemli valla alt üst.Puhahaha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haksız mıyım önemli valla alt üst.Puhahaha![]()
Aklıma ölüm geldi tövbe tövbe alt üst yazıncaHaksız mıyım önemli valla alt üst.![]()
Knk asıl ölümden önce lazım alt üst.Aklıma ölüm geldi tövbe tövbe alt üst yazıncavanessa kuzumm ayrıl bu çocuktann
Hayııır vardı restorantta mı ne geçici işe girmişti. Adamda hatta restoran müdürüydü. Böyle bir konuyduuuu, hatırlıyor musunuzEvli biri hiç olmadı kisevgilisi olan vardı sadece
Evet o adamın sevgilisi vardı işte. Sadece adamın gömleğini kokladı gizlice. Tek yakınlaşması bu oldu. Kızın günahını almayalımHayııır vardı restorantta mı ne geçici işe girmişti. Adamda hatta restoran müdürüydü. Böyle bir konuyduuuu, hatırlıyor musunuz![]()
yaa pardon, günahını aldım.Evet o adamın sevgilisi vardı işte. Sadece adamın gömleğini kokladı gizlice. Tek yakınlaşması bu oldu. Kızın günahını almayalım![]()
Bu kadar kolay hayatınıza nasıl birini alıyorsunuz. Bu arada biraz seçici olun sorun olmaz o haldeKızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
nasıl gidiyor yurt hayati de bakımkızlar yurttayım şu an
okula geldim
her şeyden uzakta gurbetteyim
gerçi evime 1 saat uzaklıkta ama olsun
gurbet gurbettir
Bir saatte bir şey yok, benim okulum 8 9 saat uzakta . Haftada bir gidersin evine.kızlar yurttayım şu an
okula geldim
gurbet gurbettir
kızlar yurttayım şu an
okula geldim
gurbet gurbettir
okul sana çok iyi gelecek.dersler projeler derken saçma sapan adamlardan uzak duracaksın ve doğru dürüst bir sevgili bulacaksın sonundakızlar yurttayım şu an
okula geldim
gurbet gurbettir
Valla ben olsam fırçalattırırım. Mesela akşam yatmadan önce derim aşkım bende dişlerimi fırçalayıp uyuycam derim. Öyle öyle alıştırırım. Ama dişlerini fırçalama yan insan da ne bilim kendine bakmıyordur.Kızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
bugün okula gittimokul sana çok iyi gelecek.dersler projeler derken saçma sapan adamlardan uzak duracaksın ve doğru dürüst bir sevgili bulacaksın sonunda