- 23 Ağustos 2012
- 52.325
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.194
- 898
- Konu Sahibi VanessaRinki
Suan istemsizce ayaklarimiza baktım.esim çoraplı ben corapsizim.
Çok utandirdin beni![]()
Bitersin kızıııııııııımmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan istemsizce ayaklarimiza baktım.esim çoraplı ben corapsizim.
Çok utandirdin beni![]()
Corap benım kırmızı cızgımSuan istemsizce ayaklarimiza baktım.esim çoraplı ben corapsizim.
Çok utandirdin beni
Peki layloncorap mi giymeliyim ?
Bu hangisi ki, en son cafede buluşup aramayan vardıBen konu sahibesini seviyorum yaf mutlu olmasını isterim. Bu çocuğu beğenmedim daha iyisi yok mu?
Iy.Herif zaten muhtemelen teke gibi kokan vücuduna en dandirik erkek parfümünü boca ediyordur vanessa da adamı temiz sanıyordur.
Terli erkek vücuduna sıkılmış parfüm kokusu geldi burnunuza hepinizin di mi![]()
Neden kuruyemise bağladın?Kuruyemiş yiyordum. Artık yemiyorum arkadaşım.![]()
Şişme adam ve vitrin mankeni düşünmüştüm ben ama zombi de olur. Onlar da pek temiz sayılmazlar, vanessa sevebilirSesli güldüm nasıl olcek zomb, falan mı ddfsfsffdfdfd
Bence konu sahibesi bu kategoride değil ben seviyorum bu kızı naif ve kibar. kaçtır konularında linç oldu, kötü şeyler yazıldı bir kez olsun üslubunu bozmadı![]()
Oje sayilmaz mi ?Bitersin kızıııııııııımmmmmmm
Oje de benimCorap benım kırmızı cızgım
Berbat haldeyse bir fircalamayla inci gibi mi olacak?Kim bilir kac yillik kir
![]()
Onu yiyordum birden o yorumu gördüm.Neden kuruyemise bağladın?
Bende ayaklarım çorapsızdiye utandım odama geldim çorap seçiyorum
Bir tane daha var bu listeye girmeye aday bir üye ahsjajsjaVanessa, raınyy, umutsuz . Nefes alsın yeter tayfası![]()
aaaaayyy artik migdem bulaniyor yhaaBerbat haldeyse bir fircalamayla inci gibi mi olacak?Kim bilir kac yillik kir
![]()
Bir tane daha var bu listeye girmeye aday bir üye ahsjajsja