- 27 Mart 2019
- 30.622
- 114.046
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Bende Aynen çünkü o konu açıklama yaptı rahat rahat geniş geniş şimdi keyiflerde vanessaBen kahvesini alıp yorumları okuduğunu düşünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Aynen çünkü o konu açıklama yaptı rahat rahat geniş geniş şimdi keyiflerde vanessaBen kahvesini alıp yorumları okuduğunu düşünüyorum![]()
Şoyle yapiyosun, evlenene kadar ay onu yiyemem çok kalorili diyip adami paketliyosun, evlendigin gece ay cok efor sarfettim diyip nutellayi kasiklamaya basliyosun.Tecrübelerinden faydalanmak isterim.
Yol göster ustaaaa.![]()
İşte bunlar hep seks:) Kafasını yıkayıp çıkan vardı, vallahi bir ortamda duydum Kudra. Liflenmek nedir, lif nedir, Hacı Şakir nedir, haberi yoktu ya. Tam ibretlik he.Banyo yapmak onun için saçını şampuanlayıp su tutup çıkmakmış.
Onca sene iyi kurtlanmamış valla.
Ben bekarım ama Nutella varsa o günaha ortak olurum.Şoyle yapiyosun, evlenene kadar ay onu yiyemem çok kalorili diyip adami paketliyosun, evlendigin gece ay cok efir sarfettim diyip nutellayi kasiklamaya basliyosun.
Rainyy buldu. Umutsuza daDarısı rainyy ve umutsuzun başına.
Var var olmamıBen bekarım ama Nutella varsa o günaha ortak olurum.![]()
Nikom cesaretim gitti dedi kıpkırmızı oldum dedi bir sürü şey dedi hatta bazı kızlar krem önerisi yaptıGidince de mosmor olacaktı ne farkedermis ki niye vazgecmis
Ben ellere de takılıyorum tırnaklar az bı uzamissa o adamla ikinciye gorusmuyordum.Dişlerini fircalamayanla olmaz. İlk olarak dişe bakarım. Bir yolunu bulup kibarca söylemek lazim
Ciddi mi calci?Merve kendini kurban mı ettiRainyy buldu. Umutsuza damerve nın kardeşini alacağız
Doğduğunda ebe yıkamış, öldüğünde de imam yıkayıp pamuğu tıkayacak herhalde.![]()
Neden çocuğun başını yakmak istiyorsun? Ne bu ısrar?Rainyy buldu. Umutsuza damerve nın kardeşini alacağız
Valla bunların bile bir talibi var Çorapcığım.İşte bunlar hep seks![]()
O imama da yazık be.Bir de her koku konusunda nasıl kırmadan söyleyebilirim diye mıy mıy etmiyorlar mı! Gıcık oluyorum he!
Kalbini de kırın, kafasını da kırın şunların ya!Doğduğunda ebe yıkamış, öldüğünde de imam yıkayıp pamuğu tıkayacak herhalde.
Kaç yaşında insanlar ağzını yüzünü temiz tutmayı bilmeli ya. Bilinçli pislik işte bu, bir de kırmamak için uğraşıyorlar. Kırmak lazım valla böylelerini. B.k gibi kokuyorsun git yıkan ya da evinden çıkma diyeceksin çaaat diye. Bence kokan insan sayısı epey azalır bu yöntemle.
Acil dişci randevusu alKızlar çocuk diğer yönlerden eli ayağı temiz
Ama dişleri berbat halde cidden
Öpüşmeyi aşırı sevmeme rağmen bu çocukla hala öpüşemedim bile
Direkt söylersem kırılır diye diyemiyorum da
Ne yapıcam ya
Dişlerini fırçala mı diyim
Yoksa diş taşı temizleme randevusu falan mı almaya getireyim konuyu
Nolur akıl verin
Daha ikna olmadıCiddi mi calci?Merve kendini kurban mı etti![]()