Sevgilimin doğum gününü nerede kutlamalıyım?

meltem1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
152
118
53
Arkadaşlar merhaba, uzun süreli bir ilişkim var. Erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşmak üzere ve 30 yaşına girecek. Onu haliyle çok mutlu etmek istiyorum. Kendisi kalabalık yerlerden haz etmez. Doğum gününü cafe de mi kutlamalıyım. Ya da baş başa olmamız açısından günlük ev tutup sürpriz mi yapmalıyım? Kendi ellerimle bir pasta yapsam, o bile yeter onun için biliyorum ama cafe de kutlamak ona göre değil gibi. Bir yandan da günlük evler güvenilir mi bilemiyorum kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, uzun süreli bir ilişkim var. Erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşmak üzere ve 30 yaşına girecek. Onu haliyle çok mutlu etmek istiyorum. Kendisi kalabalık yerlerden haz etmez. Doğum gününü cafe de mi kutlamalıyım. Ya da baş başa olmamız açısından günlük ev tutup sürpriz mi yapmalıyım? Kendi ellerimle bir pasta yapsam, o bile yeter onun için biliyorum ama cafe de kutlamak ona göre değil gibi. Bir yandan da günlük evler güvenilir mi bilemiyorum kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
Gunluk ev ne ya:KK14:
Yarın evlensen adam ilk kavgada sana,sen zamanında beni günlük evlere attın töbe töbe:)

Açıkçası günlük ev kulağıma hiç hoş gelmiyor. Kalabalık ortamlardan hoşlanmadığını biliyorsanız kafeyi düşünmeyin bile . Doğum günü ne zaman bilmiyoruz ama gelecek haftadan itibaren havalar iyice güzelleşiyor hoş başbaşa romantik bi piknik olabilir biz öyle yapiyoduk. Ben evde biseyler hazirliyodum mezeler börekler termosda çay .....

Arkadaşlar doğum günü haziran da . Ramazan bayramından sonra. Ve doğum günü hafta içine denk geliyor. Haliyle çalışıyoruz. Acaba iş çıkışı cöö yapsam mı :) elimde pastayla yok yok o çok saçma olur. Ya da iş yerinden biriyle konuşsam dediğim yere getirse orada elimde pasta ile beklesem.

Back
X