• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin düşüncesi normal mi?

Evet kesinlikle öyle sizinle ilgili değil onların size yanlış veya biraz fazla bir şey yapmasından korkuyordur
yani sanırım gerçekten böyle kendisi de diyor senin için diyorum senin kafanın etini yerler bu sefer pişman olursun diyor

Sevgilimle 5-6 yıldır tanışıyoruz bir kez kendini de paylaştığını görmedim hatta ilk gözüktüğü hikayesi ikimizin fotoğrafıydı. Ben de bu yüzden çok fazla rahatsız olmadım sadece sorguladım ama sanırım doğrusu bi bildiği var diyip ısrar etmemek
bu arada eşimin annesini çok severim şu an ama evlenene kadar hiç yüz göz olmadım ailesiyle. ailesiyle tanışıp yemek yemiştk bir akşam. sonrasında annesi beni eklediğinde bile gerilmiştim. hayatım incelenecek hissine kapılmıştım. eşim de, kabul etmek zorunda değilsin dediği için isteği uzun süre beklettim. eşim de, aktif kullanmıyor diye yalan söylemişti sağolsun benim için. açıkçası evlenene kadar hiç yüz göz olmadığım için ve nişan düğün süreçlerini hiç uzatmadan 5-6 ay içinde bitirdiğimiz için sanırım hiç başım ağrımadı ve üzülmedim o süreçlerde. henüz bir samimiyet olmadığı için, istediğim veya istemediğim şeylere yorum yapabilecekleri samimiyet oluşmamıştı henüz. iki taraflı herkes birbirini kırmamak için özen gösteriyordu. bütün arkadaşlarıma da aynısını tavsiye ettim bir çoğu beni dinlemedi. dinlemeyenler de sonradan çok pişman oldu. bence hiç gerek yok evlilik öncesinde daha ulaşılabilir olmaya. bence sevgiliniz size iyilik yapıyor şu an

Annesi aşırı meraklı ve istekli bir kadın muhtemelen eklersem bana yazacağını sürekli sohbet edeceğini düşünerek ekleme dedi bana böyle söyledi yani

Saçma bir durum gibi geldi gerçekten hani mesafeli olunduğu sürece böyle şeylerin zararı olmaz yani

Ya bu konu çok göreceli çünkü herkesin ilişkiden beklentisi, ilişkiye bakış açısı farklı. Ben hesabına kız ekleyip de beni hiç paylaşmayan birine güvenip ilişki yaşayamazdım. 7/24 paylaşmasına gerek yok ama sır gibi de gizlemeye gerek yok özel günlerde paylaşabilir. Sonuçta 1-2 aylık ilişkide değilsiniz ve annesini eklettirmemesi tuhaf geldi bana mesela.

Ya bu konu çok göreceli çünkü herkesin ilişkiden beklentisi, ilişkiye bakış açısı farklı. Ben hesabına kız ekleyip de beni hiç paylaşmayan birine güvenip ilişki yaşayamazdım. 7/24 paylaşmasına gerek yok ama sır gibi de gizlemeye gerek yok özel günlerde paylaşabilir. Sonuçta 1-2 aylık ilişkide değilsiniz ve annesini eklettirmemesi tuhaf geldi bana mesela.
Ben attığımda ekliyor zaten sır gibi saklamıyor ama pinpirikli biraz 😅

bu arada eşimin annesini çok severim şu an ama evlenene kadar hiç yüz göz olmadım ailesiyle. ailesiyle tanışıp yemek yemiştk bir akşam. sonrasında annesi beni eklediğinde bile gerilmiştim. hayatım incelenecek hissine kapılmıştım. eşim de, kabul etmek zorunda değilsin dediği için isteği uzun süre beklettim. eşim de, aktif kullanmıyor diye yalan söylemişti sağolsun benim için. açıkçası evlenene kadar hiç yüz göz olmadığım için ve nişan düğün süreçlerini hiç uzatmadan 5-6 ay içinde bitirdiğimiz için sanırım hiç başım ağrımadı ve üzülmedim o süreçlerde. henüz bir samimiyet olmadığı için, istediğim veya istemediğim şeylere yorum yapabilecekleri samimiyet oluşmamıştı henüz. iki taraflı herkes birbirini kırmamak için özen gösteriyordu. bütün arkadaşlarıma da aynısını tavsiye ettim bir çoğu beni dinlemedi. dinlemeyenler de sonradan çok pişman oldu. bence hiç gerek yok evlilik öncesinde daha ulaşılabilir olmaya. bence sevgiliniz size iyilik yapıyor şu an
Ben de hep bu dediklerinizi düşünüyorum aslında. Benim de eşinin ailesiyle mesafeli olan arkadaşlarımın hepsi mutlu ama nerde samimiyeti olan varsa hep bir sorun sıkıntı yaşıyorlar. Aslında genel ilişkilerimizde de böyle kavgalar hep samimiyeti arttırdıklarımızla çıkıyor. Haklısınızı gerçekten en iyisi böyle devam etmek✨🤌🏻

Ben attığımda ekliyor zaten sır gibi saklamıyor ama pinpirikli biraz 😅
Ne konuda pimpirikli onu anlamadım nazar demişsiniz o mu? 😁 Bana çok komik geliyor herşeyin nazara bağlaması. Biri size nazar değdirmek istedikten sonra dışarda ikinizi birlikte görünce de değdirir yani erkek arkadaşınız fotoğraf paylaşmayı sevmiyorum, işler ciddileşene kadar da paylaşmayalım dese daha haklı bir cevap olurdu bence.

Ne konuda pimpirikli onu anlamadım nazar demişsiniz o mu? 😁 Bana çok komik geliyor herşeyin nazara bağlaması. Biri size nazar değdirmek istedikten sonra dışarda ikinizi birlikte görünce de değdirir yani erkek arkadaşınız fotoğraf paylaşmayı sevmiyorum, işler ciddileşene kadar da paylaşmayalım dese daha haklı bir cevap olurdu bence.
Ya sevgilim direkt sosyal medyayı sevmiyor iki günde bir attığım videoları izler geri çıkar. Bazen attığım hikayeleri bile görmüyor 24 saat sonra silindiği için. Muhtemelen evlensek bile böyle devam edecek hiç haz etmiyor gösteriş olduğunu dusunuyor

Ya sevgilim direkt sosyal medyayı sevmiyor iki günde bir attığım videoları izler geri çıkar. Bazen attığım hikayeleri bile görmüyor 24 saat sonra silindiği için. Muhtemelen evlensek bile böyle devam edecek hiç haz etmiyor gösteriş olduğunu dusunuyor
Burda önemli olan senin ne istediğin ama. Sen paylaşmasını istiyor musun? Yoksa bu ilişkide bu şekilde mutlu musun? Başkalarını kız arkadaşını paylaştığı zaman kendini kötü hissediyor musun? Bunlar önemli yani bazen bazı konularda ben buyum böyle kabul et demeye de gerek yok beklediğin şey zor bir şey değil çünkü. Eğer paylaşması konusunda beklenti içindeysen tabi.

Burda önemli olan senin ne istediğin ama. Sen paylaşmasını istiyor musun? Yoksa bu ilişkide bu şekilde mutlu musun? Başkalarını kız arkadaşını paylaştığı zaman kendini kötü hissediyor musun? Bunlar önemli yani bazen bazı konularda ben buyum böyle kabul et demeye de gerek yok beklediğin şey zor bir şey değil çünkü. Eğer paylaşması konusunda beklenti içindeysen tabi.
Aslında istediğim şey bunu bana kendi teklif etmesi hadi paylaşalım diye. Ben istediğimde kendi de paylaşıyor benim attıklarımı da ekliyor. Söylemeden yapmasını istiyorum ama bu benim için büyük bir problem olmadığı için mutluyum

Aslında istediğim şey bunu bana kendi teklif etmesi hadi paylaşalım diye. Ben istediğimde kendi de paylaşıyor benim attıklarımı da ekliyor. Söylemeden yapmasını istiyorum ama bu benim için büyük bir problem olmadığı için mutluyum
Ama gösteriş olduğunu düşünen biri hiçbir zaman teklif etmeyip paylaşım da yapmayabilir. Mutluysan gerçekten sevip sevildiğin bir ilişkideysen boşver o zaman takma kafana zaten sen istediğinde paylaşıyormuş demek ki gizlisi saklısı da yok.

Ama gösteriş olduğunu düşünen biri hiçbir zaman teklif etmeyip paylaşım da yapmayabilir. Mutluysan gerçekten sevip sevildiğin bir ilişkideysen boşver o zaman takma kafana zaten sen istediğinde paylaşıyormuş demek ki gizlisi saklısı da yok.
aynen biraz daha düşününce burda yazılanları da okuyunca büyük bi sorun olmadığına karar verdim teşekkür ederim 🫶🏻

Normal. Nişanlı veya evli değilsiniz. Sosyal medyada bu tarz şeyler paylaşmayı ben de sevmem. İş resmiyete dökülmeden mantıklı gelmiyor bana. Ayrıca ailesi şuan sizi takip etse muhtemelen sırf meraktan edecekler. Sevgilinizin dediği gibi ya sorularla boğacaklar ya da gördükleri şeylere saçma sapan yorum yapıp adamın kafasını şişirecekler. Gereksiz.

tersini istiyor yani fotoğraf paylaştığımız zaman nazar değdiğini düşünüyormuş ve ikimize özel kalsın insanlar niye görsün diyo
Devamını okumaya bile gerek yok sallıyor kısmeti kapanmasın diye daha iyisini bulduğu an bb
Ona da çok uzun süredir yalnızım diye rollencek

Ben de sevgiliniz gibi düşünüyorum. Herkesin her şeyi bilmesinden hoşlanmıyorum. Gittiğim yerlerden, eşimle, ailemle, arkadaşlarımla fotoğraf paylaşmıyorum ya da çok nadir paylaşıyorum. Kimseye hiçbir konuda açıklama yapmak istemiyorum. Eşimin ailesinden çok az insanla (onlar takip ettiği için takip ettim) takipleşiyorum ama asgari seviyede etkileşime giriyorum. Herkesle aşırı mesafeliyim. Eskiden bunun tam tersiydim. Çok zararını gördüm. Yılış yılış ilişkiler herkesi olur olmaz her konuda söz sahibi yapıverdi. Gerek yok. Sizin içinize sinmeyen bişeyler var sanırım. Umarım altından bi bit yeniği çıkmaz, sonuçta erkek yani asdfgjj fakat ben yakın bi düşünce ve tavırdayım. Ohh kafam rahat

Evlilikten yana kafasında soru işaretleri mi var onu bilemeyeceğim ama ben de sevgiliniz gibi düşünüyorum bu sosyal medyada sürekli fotoğraf paylaşmak hakkında. Ben sevmiyorum. Benim özel anlarım bana kalsın. Sonra sevgiliniz demiş ailesi meraklı insanlar ve "ben de samimi değilim, sorularından ve çenelerinden kurtulamam" diyor. Adam ne güzel ailesinin huyunu biliyor ve çizgisini çekmiş. Siz ne diye anasını ekleyip de samimi olacaksınız? Dert mi arıyorsunuz kendinize? Bırakın sevgiliniz sizinle evlenmek istiyorsa buna ailesinden bağımsız karar versin, ve ailesinden de bağımsız olun.

Merhabalar 22 yaşındayım. 1.5 yıllık bir ilişkim var. Aklıma takılan şey şu; sevgilimle fotoğraf paylaşmayı, çevremdekilerin onu bilmesini seviyorum ama sevgilim tam tersini istiyor yani fotoğraf paylaştığımız zaman nazar değdiğini düşünüyormuş ve ikimize özel kalsın insanlar niye görsün diyor. Annesi bana sosyal medyadan istek atmıştı 6 ay önce eklettirmedi mesela. Ailesindeki herkes beni biliyor zaten bundan yana sorun yok.

Biraz çekingen bir kişiliği var ailesine karşı oturup ilişkimizi konuşmaz mesela kolay kolay. İsteği kabul ettirmeyince biraz bozuldum o da hep şöyle diyor “ailemle ben bile samimi değilim çok fazla, hem ekleşip sohbetiniz falan başlarsa ne çenelerinden ne de boş sorularından kurtulurum” diyor. Ailesi de biraz meraklı insanlar sevgilimin tam tersine ve sevgilimde bir kez onlarla bunu konuşsam ardı arkası kesilmiyor soruların, rahatsız oluyorum tek senle ilişkimiz değil herhangi bir konuda çevremdeki insanların fazla bilgi sahibi olmasını istemiyorum diyor. Birisi ona evlilik ne zaman diye sorsa sinirleniyor onları ne ilgilendiriyor diye. Ben de kızsal iç güdüyle bunların tam tersini istiyorum. Sevgilimden yana güven problemim yok zaten hayatında ilk ve tek konuştuğu kişiyim. Acaba evlilik yönünde soru işaretleri mi var kafasında veya direkt insanları mı sevmiyor anlamış değilim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Seninle evlilik düşünmüyor çok net

biz 1.5 yılda iki kez hikaye paylaştık ben de kalıcı sevmiyorum
Ben 22 senelik evliyim ne eşimin ne benim hesabımda birtek ortak çocuklarla fotomuz yok, ikimizde bunun doğru olmadığını düşünüyoruz hiç bir zaman çocuklarımızı Whatsapp profil dahil paylaşmadık,hiç bir mutlu anımızı da öyle ,paylaşanlara lafım yok ama başka sorunlar yoksa bu takılacak bir durum değil,bu tavırlar size ters ise mutsuz ediyor ve uyum sağlamak zorsa sizin gibi paylaşmayı seven birini bulun,gerçekten .....

eğer eklerse veya foto paylaşırsa çevreden ''ne zaman nişan, ne zaman evlilik '' soruları bitmeyecek
şimdilik yası küçük askerlik, iş bunlar tamam değilken bir de bu soruların stresi ile uğraşmak istemiyordur

Back
X