• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin düşüncesi normal mi?

Bana çok ters gelmedi, bende herşeyi paylasmiyorum eşimde paylasmaz, sevmiyorsa sevmiyordur, ha sen art niyet arıyorsan devam etme zaten, güvensiz olmaz bu işler. Ayrıca arada söz nişan birsey yokken eklesmek saçma yani ne gerek var.

*Evliliğe hazır degilse zorlamak gündeme getirip durmakta doğru değil, soğutucu bı erken bence.

İkimizin arasında her şey çok güzel gayet konuşuyoruz planlıyoruz şöyle yaparız böyle yaparız vs. gibi. ama birisi ona sorunca cinleniyor 😅 ben kimsenin özel hayatını sormuyorum bana niye soruyorlar diye. Dahil olmasını sevmiyormuş bir başkasının
Aslında dogru yapiyor bence

Annesi aşırı meraklı ve istekli bir kadın muhtemelen eklersem bana yazacağını sürekli sohbet edeceğini düşünerek ekleme dedi bana böyle söyledi yani

Eeee haklı dertsiz başına dert alma

Gençsiniz heves etmeniz normal ama ilişki oturmadan paylaşım yapmamanızı öneririm.
Ailesiyle ekleşmek zaten ne alaka. Erkek arkadaşınızın isteğinden bağımsız kendiniz istemeyin bunu.

Erkek arkadaşınızınki de çekingenlik değil de bir şeyleri gizliyor gibi. Bu şüphe oluşturuyor.

Ben de biraz böyleyim. Eşimin sosyal medyası olmadığı için mutluyum. Ben de sadece bir platformda varım ama orada da özel hayatıma dair bir şeyler paylaşmayı sevmiyorum. İnsanların hayatım hakkında gereğinden fazla bilgi sahibi olması beni huzursuz ediyor. Bugüne kadar eşimin fotoğrafını bir kere bile paylaşmadım. Bunun ciddi düşünüp düşünmemekle bir alakası yok bence. Sizi meraklı insanlardan korumak istiyor olabilir.

Merhabalar 22 yaşındayım. 1.5 yıllık bir ilişkim var. Aklıma takılan şey şu; sevgilimle fotoğraf paylaşmayı, çevremdekilerin onu bilmesini seviyorum ama sevgilim tam tersini istiyor yani fotoğraf paylaştığımız zaman nazar değdiğini düşünüyormuş ve ikimize özel kalsın insanlar niye görsün diyor. Annesi bana sosyal medyadan istek atmıştı 6 ay önce eklettirmedi mesela. Ailesindeki herkes beni biliyor zaten bundan yana sorun yok.

Biraz çekingen bir kişiliği var ailesine karşı oturup ilişkimizi konuşmaz mesela kolay kolay. İsteği kabul ettirmeyince biraz bozuldum o da hep şöyle diyor “ailemle ben bile samimi değilim çok fazla, hem ekleşip sohbetiniz falan başlarsa ne çenelerinden ne de boş sorularından kurtulurum” diyor. Ailesi de biraz meraklı insanlar sevgilimin tam tersine ve sevgilimde bir kez onlarla bunu konuşsam ardı arkası kesilmiyor soruların, rahatsız oluyorum tek senle ilişkimiz değil herhangi bir konuda çevremdeki insanların fazla bilgi sahibi olmasını istemiyorum diyor. Birisi ona evlilik ne zaman diye sorsa sinirleniyor onları ne ilgilendiriyor diye. Ben de kızsal iç güdüyle bunların tam tersini istiyorum. Sevgilimden yana güven problemim yok zaten hayatında ilk ve tek konuştuğu kişiyim. Acaba evlilik yönünde soru işaretleri mi var kafasında veya direkt insanları mı sevmiyor anlamış değilim. Yorumlarınızı bekliyorum.

1.5 yıllık ilişki + henüz 22 yaş evlilik konusunda ciddileşmek+ ailelerle tanışmak için erken.

22-23 yaşında birine Evlilik ne zaman? diye gereksiz soru soran birisi normal değil ya.

benim sevgilim de instagramı falan hiç aktif kullanmıyor ben ona göre baya aktif kullanıyorum hatta ama o bir şey paylaşmadığı için ben de paylaşmıyorum. bakalım düğünde falan bir şey paylaşırız herhalde bu gidişle ajhjfkdsh

Fotoğraf paylaşınca ne oluyor ben de bunu anlamıyorum. Benim üniversite arkadaşlarıma baktımda destan yazmışlar doğum günlerinde kocalarına oraya yazıp gösterince birbirlerini daha mı çok sevmiş oluyorlar. Benim düğün resmim bile yok sosyal medyada. Ailesi her şeyi diline dolayan biri olabilir baksana ben bile samimi değilim ailemle diyor çocuk belki ailesinden pek hoşlanmıyor olabilir. Benim eşimde bana her şeyi söyleme bizimkilere der çokta haklı manyağın önde gideni oldukları için.

Yaşınız çok çok çok küçük açık söyleyeyim. 22 yas nedir evlilik için ciddiyet için?
25 yaşından önce asla bu islere girmeyin.

Merhabalar 22 yaşındayım. 1.5 yıllık bir ilişkim var. Aklıma takılan şey şu; sevgilimle fotoğraf paylaşmayı, çevremdekilerin onu bilmesini seviyorum ama sevgilim tam tersini istiyor yani fotoğraf paylaştığımız zaman nazar değdiğini düşünüyormuş ve ikimize özel kalsın insanlar niye görsün diyor. Annesi bana sosyal medyadan istek atmıştı 6 ay önce eklettirmedi mesela. Ailesindeki herkes beni biliyor zaten bundan yana sorun yok.

Biraz çekingen bir kişiliği var ailesine karşı oturup ilişkimizi konuşmaz mesela kolay kolay. İsteği kabul ettirmeyince biraz bozuldum o da hep şöyle diyor “ailemle ben bile samimi değilim çok fazla, hem ekleşip sohbetiniz falan başlarsa ne çenelerinden ne de boş sorularından kurtulurum” diyor. Ailesi de biraz meraklı insanlar sevgilimin tam tersine ve sevgilimde bir kez onlarla bunu konuşsam ardı arkası kesilmiyor soruların, rahatsız oluyorum tek senle ilişkimiz değil herhangi bir konuda çevremdeki insanların fazla bilgi sahibi olmasını istemiyorum diyor. Birisi ona evlilik ne zaman diye sorsa sinirleniyor onları ne ilgilendiriyor diye. Ben de kızsal iç güdüyle bunların tam tersini istiyorum. Sevgilimden yana güven problemim yok zaten hayatında ilk ve tek konuştuğu kişiyim. Acaba evlilik yönünde soru işaretleri mi var kafasında veya direkt insanları mı sevmiyor anlamış değilim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Aileyle takipleşmemen çok iyi, çünkü kısa sürede vıcık vıcık bir ilişki oluyor.

Ama sevgilinin " nazar değer" diyip ilişkisini sosyal medyasında paylaşmamasını komik buldum.

20 li yaşlarda birinin ilişkisini sosyal medyada bir kere bile paylaşmaması bir şeyler gizlediğini gösterir.

Aileyle takipleşmemen çok iyi, çünkü kısa sürede vıcık vıcık bir ilişki oluyor.

Ama sevgilinin " nazar değer" diyip ilişkisini sosyal medyasında paylaşmamasını komik buldum.

20 li yaşlarda birinin ilişkisini sosyal medyada bir kere bile paylaşmaması bir şeyler gizlediğini gösterir.
Bunu söyleyen olmamış ama ben de bu fikirdeyim. zaten hiç paylaşım yapmıyorsa 20 li yaşlardaki her erkek gibi evlenme hayali kurmuyordur. Normal olan zaten bu.

Bunu söyleyen olmamış ama ben de bu fikirdeyim. zaten hiç paylaşım yapmıyorsa 20 li yaşlardaki her erkek gibi evlenme hayali kurmuyordur. Normal olan zaten bu.
Çoğunluk, sosyal medyada paylaşımı kıstas görmemiş ama uzun süredir durum bu. Bir insan ilişkisini sık olmasa bile, hele ki 20 li yaş grubu, ara sıra paylaşmalı. Yoksa bu, sosyal medyasında başkalarıyla yazıştığı, yazışacağı anlamına gelir.

Açıkçası benim sevgilim olsa ben paylaşırdım ve sevgiliminde benimle olan resmini paylaşmasını isterdim.Yani sevgilisinin olduğunu bilsinler.Sürekli hikaye atmasına gerek yok.Postta olsun herkes bilsin.Erkekler çoğunlukla instagrama sevgilisi varsa bile resmini eklemiyorlar.Sosyal medyayı çok kullanmıyorum ayağina yatıyolar.Ama başka kızlarlada konuşabiliyolar.Kızlar onların sevgilisinin olmadigini düşünüyor.Sonrasında da erkek arkadaş ayağına onlarla konuştum da diyebilir.Yani benim düşüncem bu şekilde

Back
X