sevgilimin eğitim hayatı

kızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
yksde barajı bile geçememiş
türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
denk olmamamız beni kötü etkiliyor
sizce boş yere mi takıyorum
hah bir sen eksiktinn.yorum yohhhhhhhh :KK53: :KK45:

evet cidden
yks boş bir snav vs diyenler var ama kültür seviyemiz ve objektifliğimiz bile aşırı farklı
kendimi de çok kültürlü görmüyorum ama mesela boğaziçili bir sevgilim vardı onda da o aşırı kğltürlüydü bu sefer ben eziliyordum
puha ha ha hangi boğaziçili sevgili?netten bulup hiç tanışmadığın olmasın o?

Eğitimle ilişkinin ne alakası var. Kafa yapın uyuyorsa eğitimli olmasa ne çıkar. Ne yüksek eğitimli hayvanlar bir bilsen. Belki de insanlıkta sen onun dengi değilsindir hiç düşündün mü?

türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
Denk değilsiniz kendizi de iyi hissetmiyorsunuz ama daha iyisi olmadığı İçin zorlayayım mı ilişkiyi diyorsunuz.
En güzel yılları boş insanlarla harcamayın eğitim hayatının olmaması İçin degil aslında bahsim ; icraatı olmayıp boş boş atıp tutan kendisinin de bile emin olduğu konu da sizi kandırarak elinde tutmaya çalışan bi erkeğe zaman gibi çok kıymetli bir seyi vermek ..
İçinize sinen oh miss diyeceğiniz aşklarla olun 🎈🎈

Bu dişleri lağım olan değil yenisi diyor :KK57:

Hangi ara yenisi buldun sen ya hangi ara ayrıldın diğerinden :KK53:

Vanessa sevgili ne demek senin için allahım ya:işsiz:

Bide hep odtü boğaziçi ünlü zengin vay be hepsiyle çıkma birazda bize bırak yaaaa:lülülü::sinirli::confused::KK8:

türkçe matematik 0
İlişki sadece sevgiyle yürümez.Bence eğitim seviyesi de bir noktadan sonra ilişkiyi etkiliyor.

sen de max 5 net yapmissindir yani sanki cok iyi bi okulda okuyomus gibi yaziyosun. tasra muhendisliginden ne bekliyosun? onemli olan dislerini fircalamasi bosver bunlari.
aynen kanka 5 net
daha boş ver şeklinde doğru düzgün yazmayı biliyorsun bana yozgat bozokta okuyor muamelesi yapamazsın

Back
X