Sevgilimin Erkek Arkadaşları

Artemiiis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
6
1
16
30
Selam arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum siteyi ama hemen hemen yeni üyeyim ve benim de bir derdim var sizlere danışacak.

Erkek arkadaşım şuan yurt dışında 5 ay sonra geliyor. Fakat sevgilim yaşadığı yerden başka bir şehire geçti ve 4 gündür arkadaşları ile gece yarılarını geçecek kadar takılıyor görüntülü aradım birkaç sefer kafe gibi bir yer dışarda sandalyeleri atıp oturmuş muhabbet ediyorlar. Fakat benim rahatsız olduğum durum arkadaslarının 8 saat boyunca alı koyması.

Birkaç gündür işe uykusuz gidiyor bı gün uyuyup bı gün uyumuyor. Dün aradığında durduk yerde ağladı. Herşey üst üste geliyor yolunda gitmiyor hiçbir şey dedi. Sebebini açıklamadı. Sabah bı aradı şen şakrak neşe dolu. Fakat arkadaşlarınla ne yaptın nasıl geçti günün diyorum öyle havadan sudan konuştuk oturduk dedi. Bu arkadaşları kışın ayrılmamış sebebiyet veren bir tayfa...

Bugün mesela en son gündüz 12 de mesajlaştık. Saat akşam 6 oldu tık yok. Saat farkı var şuan 3 saat sonra ise gidecek daha uyumadı ve arkadaşları ile takılıyor. Benim ne yapmam lazım birkaç kere uyardım özür dilerim aksatmayacagim seni dediği halde bu durumlar oluyor. Sizce ben ne yapmalıyım o kadar canıma tak etti ki imdat diye bagirasim var.

anladığım kadarıyla orada farklı sıkıntıları da var erkek arkadaşlarıyla boş beleş muhabbetler yapıp kafa dağıtmak istiyor.
bence gerçekten testesteron ve östrojen sürekli dipdibe olmamalı. bunu cinsellik anlamında demiyorum asla. bir süre sonra kadın erkek, erkek kadın gibi oluyor.
arada hemcinslerle olmak lazım kesinlikle.

Koca adam ya. Ergen hayatı düzenler gibi işe kaçta gideceğini hala kestiremiyorsa da ne bileyim. Bırakın madem bikaç sefer daha böyle devam etsin. Belki çok zorlandığını fark ederse normal düzenine tekrar döner. Ama arkadaşlarına hayır diyemediği için veya onlarla takılmak istediği için her şeyi aksatacaksa belki sizin için de bunu baştan görmeniz iyi olur.

Cok haklisiniz stres yapmakta bu konuda,belli bir yaş üzeri bir erkek bodoslama yasamamali artik ya..Takildigi arkadaslari da cok önemli..Agladi vs diyorsunuz, farkli sorunlari da olabilir ama en iyisi sizin yaniniza gelince çözebilirsiniz bunu.Siz de onun annesi degilsiniz ,rehabilite etmek gibi bir mecburiyetiniz yok.Ben olsam cekerdim kendimi bir süre ve tepkisini ölcerdim.Denge sorunu var gibi

Annesi gibi olmussunuz.
Ise kacta gidecegini, kac saat uyuyacagini, uykusuzlugun zararlarını, arkadas cevresini falan düşünüyorsunuz.
Yeteri kadar olgun bulmuyorsanız, ayrilin.
Daha cok ilgi bekliyorsaniz, bu adam size gore degil, yine ayrilin.
Kendinizi yipratmayin, yaziktir.

Annesi gibi olmussunuz.
Ise kacta gidecegini, kac saat uyuyacagini, uykusuzlugun zararlarını, arkadas cevresini falan düşünüyorsunuz.
Yeteri kadar olgun bulmuyorsanız, ayrilin.
Daha cok ilgi bekliyorsaniz, bu adam size gore degil, yine ayrilin.
Kendinizi yipratmayin, yaziktir.

Ben katiliyorum
O saatte uyu, kalk onu yeme bunu yapma aman kendine dikkat et diyen bir sevgili itici. Koca adam bu gezmek istiyorsa birakin gezsin. Zaten 5 ay sonra geliyormus, simdi dakika basi telefonda konusmakla ugrasmak zor degil mi? Bence darlamayin bosuna.

Bence dönünce de aynı davranacak sana...Geçmiş senden...Hiç yanılmadım daha. Böyle uzaklaşanların pek dönüşü olmuyor..özür dileyip tamam deyip aynı devam...Bence artık onemsemeyin sizi onemsemeyenleri kendinize değer verin

Bence dönünce de aynı davranacak sana...Geçmiş senden...Hiç yanılmadım daha. Böyle uzaklaşanların pek dönüşü olmuyor..özür dileyip tamam deyip aynı devam...Bence artık onemsemeyin sizi onemsemeyenleri kendinize değer verin
Malesef dogru tespit

Selam arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum siteyi ama hemen hemen yeni üyeyim ve benim de bir derdim var sizlere danışacak.

Erkek arkadaşım şuan yurt dışında 5 ay sonra geliyor. Fakat sevgilim yaşadığı yerden başka bir şehire geçti ve 4 gündür arkadaşları ile gece yarılarını geçecek kadar takılıyor görüntülü aradım birkaç sefer kafe gibi bir yer dışarda sandalyeleri atıp oturmuş muhabbet ediyorlar. Fakat benim rahatsız olduğum durum arkadaslarının 8 saat boyunca alı koyması.

Birkaç gündür işe uykusuz gidiyor bı gün uyuyup bı gün uyumuyor. Dün aradığında durduk yerde ağladı. Herşey üst üste geliyor yolunda gitmiyor hiçbir şey dedi. Sebebini açıklamadı. Sabah bı aradı şen şakrak neşe dolu. Fakat arkadaşlarınla ne yaptın nasıl geçti günün diyorum öyle havadan sudan konuştuk oturduk dedi. Bu arkadaşları kışın ayrılmamış sebebiyet veren bir tayfa...

Bugün mesela en son gündüz 12 de mesajlaştık. Saat akşam 6 oldu tık yok. Saat farkı var şuan 3 saat sonra ise gidecek daha uyumadı ve arkadaşları ile takılıyor. Benim ne yapmam lazım birkaç kere uyardım özür dilerim aksatmayacagim seni dediği halde bu durumlar oluyor. Sizce ben ne yapmalıyım o kadar canıma tak etti ki imdat diye bagirasim var.
Bence arkadaşlarıyla ne yaptığına çok takılmayın. İşe uykusuz gitmeside onun problemi siz onun annesi değilsiniz. Önemli olan sizi ihmal etmesi.bunu güzel Bi dille açıklayın eğer düzelmezse sizde kendinizi geri çekin bakalım durumu anlayıp kendini düzeltecek mi

Koskoca adam ıcın 'arkadasları alıkoyuyor' demez mısınız lutfen?
Adamın tercihi arkadasları ve onlarla vakit gecırmek. Annelik yapmayı bırakırsanız ılıskınızın selametı acısından daha ıyı olur. Sabah ise uykusuz gitmesi sızın derdiniz degıl, kendı derdi.

Ben suan kimseyi gormek istemiyorum, benı dısarı cıkarıp alıkoysalar ya?
Adam bile isteye keyfine bakıyor, alıkonmuyor.

Sizi ayıran arladaşları gibi bir şey okudum ama izin veren sevgiliniz. 8 saattir yanında zorla turmuyorlardır emin olun kendi de orada olmayı istiyor ki orada. İşe gidecek, yemek yemedi filan diye anne gibi davranmayın. Bana sanki sizi aldatıyor ve vicdan yapıyor gibi geldi bu arada. Umarım yanılıyorumdur.

Yurtdışında bırak kafasını dağıtsın. Oradaki ortamlar daha değişik, bir zaman sonra alışır seni özler iletişime geçer. Adamı sıkmayın eğer aldattığından vs şüphelenmiyorsanız.

Yani sizin yapabilecek bir şeyiniz yok,yanında olduğunuzu hissettirin gerisine kendi karar verir.Yurtdışında kendi ayakları üstünde durmayı öğrenmiştir

Ben arkadaş ortamı sorununu pek anlamıyorum. Ergen çocuk gibi.
yetişkin erkeksin sen.
sana zarar verecek hale getirme. Düzenle herkese ayıracağın zamanı. etrafındaki insanları iyi seç.
belli bir yaştan sonra zor . Üniversite gençliği gibi habire kanka muhabbetleri.
ben rahatsız olurdum sanırım. 23 24 yaşlarından sonra insanlardan farklı davranmalarını bekliyorum.
tabiki herzaman arkadaşlarımız olacak. Onlarla zaman geçireceğiz . Ama söylediğim gibi . Ne kadar zaman ayıracağız , kimlerle takılacağız dikkat etmemiz gerekiyor.

Back
X